Hvis du leder efter et godt værksted, kan jeg klart anbefale dem. De er virkelig flinke, nemme at kommunikere med og leverer hurtigt arbejde i høj kvalitet og netop deres gode service, hvor de ho... Se mer
Företaget har svarat
Super nemt! Ankommer 30 min før tid, intet problem, bilen er færdig præcis 2 timer senere! Dejligt venteværelse, og super flinke medarbejdere.. Helt sikkert et sted jeg bruger igen!
Företaget har svarat
Super god og hurtig service. Flinke og kompetente medarbejdere som tog godt imod en. Flot venteværelse med WiFi så man kan arbejde mens man venter. Kom med en ridset bil og små 2 timer efter kør... Se mer
Företaget har svarat
IRS Denmark er specialist i autolakering, Fastlane‑reparationer og fælgeløsninger. Som en del af IRS Group leverer vi kvalitet, præcision og pålidelige services til professionelle kunder i hele landet.
Trianglen 12 , DK-6000, Kolding, Danmark
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fik malet min bil om 4gange
Virkelig elendig maler arbejde
Men fik bare af vide det var sådan man gjorde idag 🤣
Skal aldrig havde malet bil hos jer igen

Svar från IRS Denmark
Har haft vores opel Insignia inde ved pierre i Silkeborg med 1 skade for nogle måneder siden og det var sjusket lavet
nister i lakken og løber og generelt appelsin hud på bilen
vi havde fået en ny skade på vores Insignia hvor stortset hele venstre side skulle males igen ved pierre i silkeborg desværre
denne gang med store nister på sidespejl klappen og løbere ved panel og appelsinhud hen af siden
JEG ANBEFALER IKKE PIERRE I SILKEBORG SIDSTE GANG MIN BIL KOMMER DER IGEN
Jeg regner med i kan lave ting første gang så jeres 30 års erfaring kan jeg ikke se afspejler sig i jeres arbejde har indtryk af begge gange det kun handler om at få så mange biler igennem som muligt på en dag

Svar från IRS Denmark
Elendig maler ! Så dårlige. Jeg har fået flere fejl end da jeg kom med bilen. Magen til ødelæggelse ! Hold jer fra dem

Svar från IRS Denmark
Hvorfor tager pierre ikk privatkunder ind det var der en dame der sagde i mobilen til mig

Svar från IRS Denmark
Fik malet en golf 6 fra år 2009 hos Pierres da den havde rust reklamationer på de venstre døre og forskærm, det var gennem VW i Grindsted da SMC hvis nok har en landsdækkende aftale med Pierres. Har kun engang før i mine 10 år som automekaniker set så ringe lakering, lakering så ud som om at den ikke havde fået klarlak eller var smurt ind i leverpostej. Desværre sagde den daværende værkfører at man måtte acceptere det når det var en reklamation, skulle ha kørt hårdt på og kørt bilen direkte til FDM
Jeg har endnu en gang haft min bil forbi Pierre.dk, da skaden på min bil er repareret igennem VW. Denne gang dog i Herning afdelingen, da jeg tidligere har haft dårlige oplevelser med deres Horsens afdeling.
Jeg må dog desværre konstatere at standarden her ligger lige så lavt som jeg frygtede.
Ikke en gang en ganske almindelig uni hvid bagkofanger kan de sprøjte uden at lave voldsom appelsinhud i begge sider, store skidtkorn der ikke er fjernet og skidt der er fjernet, men ikke poleret ordenligt op bagefter.... Det må da være pinligt at aflevere sådan en gang en gang klamp!

Svar från IRS Denmark
Fik repareret min Volvos lak på begge døre, efter en bil havde påkørt den på en parkeringsplads.
Jeg kørte forbi Koldingafdelingen, hvor det blev ordnet med det samme, mens jeg ventede.
Jeg er fuldt ud tilfred med resultatet, og servicen var helt i top.
Fik malet min BMW gennem Bayern Auto Group Aalborg, efter jeg havde fået en skade. Min bil skulle laves om 3 gange før jeg troede det var i orden. Her 6 måneder efter opdager jeg i solen at de dele der blev malet slet ikke er samme farve som resten af bilen. Endnu mere sørgeligt er at et professionelt værksted som BMW Aalborg bruger en maler med så dårligt et ry.

Svar från IRS Denmark
Det er et stæd hvor de ikke ved hvad de laver og har så dårlig service.
Har fået malet en Audi og en Skoda de kan da smader en vær bil 😡😡😡😡
Har netop fået lakeret en kofanger, forskærm, dør og kølerhjelm på en 11 måneder gammel Audi A3.. Bilen er sølet ind i maling over alt, motorrummet, instrumentbord, fjederben, sorte plastdele i motorrum og i dør, lister omkring ruder, ja selv et viskerblad... Derudover, er det, der så skulle males fyldt med fejl så som støv og skidt i lakken, stenslag som ikke er spartlet inde lakering - 14 fejl bare i kølerhjelm!!. Lakken kan med en finger skrabes af i kanter som overhovedet ikke er rengjorte eller slebet inden lakering. Tapekanter flere steder. Helt ny bil totalt ødelagt......
En forsikringsskade de har malet på en ford mondeo mk4 2008
Den skulle ha malet en sprit ny bagkofanger, første gang jeg hentede bilen, havde de overhovedet ikke ramt samme farve som resten af bilen og de fik et forsøg mere, det blev lidt bedre men slet ikke tilfredsstillede. Har mailet til pierre.dk men de svare overhovedet ikke. Kan ikke anbefalde dette firma
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.