Hvis du leder efter et godt værksted, kan jeg klart anbefale dem. De er virkelig flinke, nemme at kommunikere med og leverer hurtigt arbejde i høj kvalitet og netop deres gode service, hvor de ho... Se mer
Företaget har svarat
Super nemt! Ankommer 30 min før tid, intet problem, bilen er færdig præcis 2 timer senere! Dejligt venteværelse, og super flinke medarbejdere.. Helt sikkert et sted jeg bruger igen!
Företaget har svarat
Har netop fået lakeret en kofanger, forskærm, dør og kølerhjelm på en 11 måneder gammel Audi A3.. Bilen er sølet ind i maling over alt, motorrummet, instrumentbord, fjederben, sorte plastdele i motorr... Se mer
Super god og hurtig service. Flinke og kompetente medarbejdere som tog godt imod en. Flot venteværelse med WiFi så man kan arbejde mens man venter. Kom med en ridset bil og små 2 timer efter kør... Se mer
Företaget har svarat
IRS Denmark er specialist i autolakering, Fastlane‑reparationer og fælgeløsninger. Som en del af IRS Group leverer vi kvalitet, præcision og pålidelige services til professionelle kunder i hele landet.
Trianglen 12 , DK-6000, Kolding, Danmark
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg fik malet min Renault Megane ved pierre i Sønderborg. Jeg fik malet en bagdør, kørte min bil til bil og co i Sønderborg dagen efter fik jeg min bil igen super flot arbejde 👍 her fra
Havde jeg kunne give minus 10 stjerner - er det præcis hvad jeg havde givet dem.
De har smadret min bil fuldstændig. Ikke nok med at bilen blev returneret med en bule i døren - er deres malerarbejde simpelthen ufatteligt dårligt udført. Min bil er fyldt med syreskader og komplet rug af klarlak. Inde i bilen har de sågar også formået at ødelægge med klarlak.
Ubegribeligt at virksomheden overhovedet kan eksistere.
Hej
Skulle have leveret en fabriksny sort AUDI A6 - e-tron i dag. Bilen havde en mindre transportskade som Pierre DK Autolakering skulle klare - det var åbenbart for svært. Bilen blev returneret fra forhandleren da arbejdet ikke var i orden. En fabriksny bil - hvad forstiller maleren sig - ejer man ikke kvalititetskontrol i Pierre.dk. Gad godt se den afleveringsrapport fra Pierre.dk hvorpå man har signet af på kvaliteten. At dømme efter antal stjerne så virker det ikke som om man har kvalitetskontrol hos Pierre. DK Autolakering.
Min bil blev repareret her gennem BAG Kolding i forbindelse med en mindre parkeringsskade. Ved at rette en fejl lavede de en anden. Forkofanger blev ommalet 4 eller 5 gange, og den er stadig malet i dårlig kvalitet. Der er absolut ingen kvalitetskontrol her, hold dig væk fra dette sted.
Få aldrig malet din bil af Pierre Autolakering i
Slagelse. Har totalt ødelagt profilen på bagskærmen efter to forsøg. Er nød til at få den malet om et andet sted. Malet igemmen Volkswagen Næstved.
Fik malet min bil i Kolding efter hærværksskade og var nervøs for farveforskel. Men Pierre Autolakering klarede opgaven til UG.
Min bedste anbefaling til Pierre.dk Kolding herfra.
Fik lakket vores (3 lags perle) røde BMW på Trianglen i Kolding og må bare erkende, at farvetilpasningen er lige i skabet. Imponerede flot arbejde som udløser min bedste anbefaling.
Afdeling Bornholm.
Efter maling af forsikringskade, har jeg fået min bil retur med følgende fejl:
-Motorhjelm med polerings fejl.
-Polerings fejl V. Forskærm
-Polerings fejl V. Bagskærm. Tankdæksel og op af stolpen.
-Poleringsfejl V. Fordør.
-Tag med "nedsænkninger" af lak.
- Flere steder med matte pletter på lakken, evt. Rester af klar lak, eller brændt lak efter Polering.
Pierre har haft bilen retur 2 gange, men fejlene står stadig. Dog er motorhjelmen ikke så dårlig igen, men stadig ikke god. Jeg levere ikke bilen retur en 3 gang, da jeg ikke stoler på at fejlene bliver udbedret. Jeg må bide i det sure Æble og selv få udbedret fejlene.
Sidder som værkfører på et autoværksted, og skulle bruge en stand-in, da ham vi bruger normalt ikke kunne tage en opgave ind...
Deres afdelingsleder Mads oppe i Roskilde er tæt på at være det mest arrogante og ubehøvlet mennesker jeg længe har stødt på.
Sidste gang jeg spurgte ham om en pris på en lille opgave, der svarer han mig "at hvis ikke jeg kendte priserne på lakering, så kunne jeg skride og lade være med at spilde hans tid. Hvortil jeg svarer ham at nej selvfølgelig kender jeg ikke priserne i hans forretning !! Det er derfor jeg spørger ham..."
Nu har jeg så lige for 2. OG SIDSTE GANG måtte spørger ham om en pris for en kunde... Svaret fra hem denne her gang var, at det havde han sgu ikke tid til at regne på, når ikke vi brugte ham normalt 😮
Hvordan den mand kan få nye kunder i hans forretning, det er mig en gåde ?! Men nu slipper han ihvert fald for tid og evigt med at skulle regne priser for os. Jeg kommer aldrig tilbage til Pierre før han er væk og fyret !!
Sjusket udført arb. Mangelfuld afdækning hvilket resulterer i lakerede plastikdele som ikke skal være lakeret. Absolut mangelfuld forarbejde som selvfølgelig resulterer i dårligt slut resultat. Værst af alt er deres forsøg på at vride ekstra penge ud af kunden på en i forvejen betalt forsikrings rep. Foretaget i viborg afdelingen. Vi kommer aldrig til at benytte pierre.dk eller tillader Pierre.dk´s samarbejdspartner at sende vores køretøjer til nogle af deres afdelinger igen.

Svar från IRS Denmark
Jeg har haft lejet et erhvervslokale gennem Pierre Ejendomme gennem 3 år. Alt har altid været i orden. De er lette at komme i kontakt med. Er der noget galt reagerer de prompte, det er super dejligt. De får de allerbedste anbefalinger med herfra. Jeg ville absolut leje hos dem igen
Kan varmt anbefales. Kørte forbi i Holbæk Audi med småridser efter fugleklatter på kølerhjelmen og blev sendt videre til Pierre i Holbæk, der med det samme polerede området. Ridserne blev næsten fjernet og blev vejledt til fremtid fjernelse. Super god service og behagelig mødekommende behandling.
(Tak for god service til teamet i Holbæk)
Da bilen var inde og få ordnet en forsikringsskade blev der samtidig for egen regning malet lidt med ved siden af, der blev aftalt en hel bagskærm skulle males da en lille rep. ikke kunne udføres, og der gives pris på dette, da bilen så kommer tilbage er den lille rep. udført alligevel (arbejdet er pænt, men væsentligt mindre end først aftalt da der samtidig kunne ordnes et par små hakker på skærmen)
De ville give et minimalt afslag hvor man hellere ville have lavet det aftalte arbejde, men den bus er kørt var svaret fra kundeservice, dog uden jeg er blevet spurgt til noget da bilen var afsted...
De får 2 stjerner da selve arbejdet var ok...
Kan kun tilslutte mig at Pierre.dk er det dårligste malerfirma der findes. Semler Retail, samt andre virksomheder der ønsker at blive forbundet med kvalitet. Bør da absolut ikke vælge denne leverandør.
Jeg har aldrig tidligere foretaget så mange reklamationer over noget der er så åbenlyst. Man skulle tro det var en blind mand der havde malet og kontrolleret bilen. Se i øvrigt min tidligere anmeldelse. Hvor bilen måtte retur 11 gange. Kunne de få 0 stjerner fik de dette
Sikke nogle amatør, fik min bil kørt til BMW I Aalborg, hvorefter de skulle udbedre en skade, Der skulle så males dør,skærm og spejl-cover, jeg får bilen tilbage efter 3 dage, så der maling på rat og på gearknup og på selve venstre vindue, er fyldt med blå maling! Der er også masser af oversprøjt på bilen, så den skal have en polering efter dette svinderi! Og lige som man troede det var nok så er bilen indvendige fyldt med malerstøv, og sæderne også, jeg er rasende på BMW- I Aalborg, at de bruger sådan en amatør! Ikke nok med dette så kører BMW I AALBORG den til Brønderslev og tilbage igen, det har jeg på ingen måde sagt god for! Det normalt man fragter en bil på autotransporter når det til en anden by end der hvor man ville have tænkt sig det skulle foregå. BRUG ALDRIG PIERRE AUTOLAKERING!!! DET SÅ DÅRLIGT ARBEJDE. Hilsen den frustreret.
Det er mig helt uforståeligt, at Pierre.dk kan drive virksomhed i det omfang de gør, med tanke på den skødesløshed og ligegyldighed jeg nu to gange har oplevet med en bil der, desværre, af det lokale Skoda værksted benyttes til lakeringsopgaver.
Vi skulle have foretaget lakreparation på bagende, tag og højre bagskærm på en fabriksny Skoda Octavia, og da værkstedet nævnte at de bruger Pierre.dk Silkeborg blev jeg betænkelig, eftersom samme værksted for 11 år siden, efter en lakgaranti reparation ligeledes på en fabriksny Octavia, tilbageleverede bilen godt svinet til med slibestøv i kabinen, hvor især førersædet var ekstremt vanskeligt at få rent, og hvor læderrattet var påført hvid maling (bilen er sort metallic). Denne oplevelse foreholdt jeg Skoda værkstedet, der dog bedyrede at de er godt tilfredse med Pierre.dk Silkeborg's arbejde, så jeg indvilgede i at lade dem foretage arbejdet - desværre - for da jeg modtager bilen igen, er store dele af venstre side helt ru af sprøjtestøv, pga. mangelfuld afdækning, så bilen nu skal helt eller delvis poleres og lakforsegles (igen)
Uagtet at Semler Retails værksted i Silkeborg oplyser at være godt tilfredse med Pierre.dk, vil jeg på det kraftigste anbefale, at Skoda, Seat og VW ejere (og alle andre naturligvis;-) overvejer om de vil overlade deres biler i dette malerværksteds varetægt.
Min tvivl om at disse to oplevelser er tilfælde af uheldige omstændigheder, bekræftes af de adskillige negative oplevelser der beskrives her på Trustpilot.
Semler Retails værksted i Silkeborg erkender øjeblikkeligt problemet, og tilkendegiver at de naturligvis betaler min udgift til polering og ny lakforsegling hos en seriøs og ansvarsbevidst klargøringsvirksomhed.
Top elendigt malerarbejde. Jeg får aldrig malet min bil hos Audi Holbæk igen. Fik lavet en større skade på min blå A4 hvor en ny motorhjelm, kofanger, skærm og dør skulle males. Bilen blev modtaget med meget store svirvler i lakken på motorhjelm og skærm. Døren var til om-igen maling og forkofanger var til om-igen maling pga farveforskel. Ærgeligt man ikke kan vedhæfte billeder herinde, for det er helt hen i hampen. 4 store pletter under motorhjelmen der slet ikke har fået lak og maling. Gætter på det er stativet som motorhjelmen har stået på i malerkabinen. Hængsler til motorhjelm har ikke fået lak. Afleveret bil fyldt med slibestøv i kabinen. Skærm er kun malet 108my. Audis standard er 120my og de forsikrede mig at malingen var blevet testet og det overholdte standarden. Bilen har været til 5 omgange om-igen hos Audi hvor 3 af gangene har været lak. Vi Har droppet kommunikationen med Audi og kontaktet en jurist hos FDM der køre en sag for os nu. Ganske enkelt dybt pinligt for både Audi Holbæk og Pierre. Jeg vil fraråde ALLE at få malet deres biler hos vw/Audi/Skoda/Seat/Porsche. I skulle fanme skamme jer
Jeg har fået omlakeret min Fuji hvide Jaguar E-pace hos Pierre.dk i Ølstykke, efter den har været udsat for vejarbejdsskader.
Gutterne er lavet et yderst flot stykke arbejde og jeg har idag være kontakt med Mathias og bedt ham om at give ordet videre til gutterne!
Den størst tænklige anbefaling får Pierre.dk herfra, alt er tip top!
Forfærdeligt arbejde!
Har fået malet en dør hvor farven overhovedet ikke er ramt! Der er knaster i lakken, lakken er blød og fuldstændig Matt, hvor den skulle have været blank.
De havde ikke andet at sige end “Hvad vil du have vi skal gøre ved det?” Samt et fjoget smil.
Ved næsten ikke om man skal grine eller græde over så elendig arbejde der bliver lavet ved Pierre. Jeg vil gøre ALT hvad jeg kan for at undgå denne "butik" Det virker som om der bare skal køres så mange biler igennem som muligt.
1: Jeg fik malet min bagklap igennem Skoda Kolding, Dette var igennem HH autolak i Kolding tror jeg. Så skulle Pierre malen den om pga malingen slap under bagruden. Pierre har simpelthen præsteret at lave en løber med klarlakken.
2: Fik så malet bag "spoiler" ved bremselyset ved Skoda vejle. Her har de ikke ramt farven, der var maling på listen i bagklappen. Jeg har også maling på ruden både indvendig og udvendig og apelsin ud i den ene side. Jeg magter ikke at tage kampen med Skoda. Jeg har så fået malet noget ved Taulov autolakering og det har bare spillet. Jeg har for en del år siden fået malet min BMW e46, her var en stor hånd på motorhjelmen og maling på bagklappen blev grålig inde under klarlakken. Jesus hvor er det en ringe forrretning.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.