Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med produkterna, som ofta beskrivs som prisvärda och av god kvalitet. Leveransservicen får också högt beröm för sin snabbhet och effektivitet, med många som uppskattar att varorna anländer välpackade och i tid. Personalen framhålls som trevlig, kunnig och hjälpsam, vilket bidrar till en positiv köpupplevelse. Vissa kunder har dock upplevt problem med leveranser, särskilt med DHL, där aviseringar uteblivit eller leveranstiderna varit längre än förväntat. En del har även uttryckt besvikelse över att mottagna produkter inte levt upp till förväntningarna gällande kvalitet eller beskrivning, och några har haft negativa interaktioner med kundtjänsten gällande ton och attityd.

Ämnen som oftast nämns

Product

Människor rapporterar positiva upplevelser med produkterna. Många kunder är nöjda med det breda utbudet, bra... Se mer

Delivery service

Recensenter nämner positiv feedback om leveransservice. Många kunder uppskattar den snabba och trygga... Se mer

Price

Kunder hade positiva upplevelser med priset. Många konsumenter uppskattar de bra priserna och nämner att de... Se mer

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen. Många upplever personalen som trevlig, kunnig och... Se mer

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service. Många har handlat hos dem i över 20 år och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Stort lager och trevlig / kunnig personal. Jag visste vad jag ville ha men bollade ändå mina tankar med personalen, som helt klart hade koll. Och varan fanns i lager med råge.

Snabb bekräftelse och snabb leverans. Tillmötesgående support som agerade snabbt och ordentligt med min fråga. Skulle dock önska att man hade kunnat bifoga bild/video via supportformuläret på webben f... Se mer

Beställde nya Pioneer hörlurar på tisdagskvällen redan på torsdagen hade jag dem mycket snabbt och smidigt. Har handlat en hel del av dem övervägande positivt utom att några rookies i butiken hade nol... Se mer

Köpte en Fiio Mp3 spelare och allt fungerade bra. Har skickat en fråga i kväll till supporten men löste problemet via en grupp på facebook. Så jag har bara beställt och betalat. Har inte haft några... Se mer

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Mycket långsamma leveranser

Mycket långsamma leveranser och en kundtjänst som inte är särskilt tillmötesgående. Jag beställde en vara från Thomann samma dag, de levererar sina varor från Tyskland och var trots det mycket snabbare än Djservice som skickar inom landet. Jag valde hemleverans, vilket tydligen försenar beställningen, och när jag sedan skulle undersöka möjligheten att i stället hämta ut paketet och få det lite snabbare stod det att det fanns att hämta hos ett DHL-ombud 3 mil bort i stället för mitt närmaste (2 km bort). Och om du inte hämtar ut paketet så debiteras du hela _340_ kr av Djservice. Blir inga fler beställningar här.

4 maj 2022

Svar från DJ Service

Tack för ditt omdöme. Det är självklart tråkigt att du är missnöjd och det tar vi självklart till oss. Vi försöker alltid ange leveranstiden så korrekt vi bara kan på våran hemsida. I ditt fall så var leveranstiden 2-7 dagar då varan fanns på externt lager. Den skickades från oss den 4:e dagen och borde egentligen ha varit framme på den 5:e eller 6:e, men vi kan se att paketet blivit försenad hos DHL. Vi skall självklart ta upp detta med DHL för att försöka reda ut vad som hänt. Vi ber självklart om ursäkt att det tog lång tid.

Bästa

Oj, kan inte bli bättre än detta. Snabb leverans, rätt produkt, bra packat. Inga som helst problem. Många ++++

30 april 2022

Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med ditt köp.

Snabb leverans, trevlig personal och gick bra att göra retur.

24 april 2022

Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med ditt köp.

Inga problem och snabb leverans!

Beställde ett digitalpiano tisdag kväll och hämtade ut det på torsdag EM. Rätt grejer och snabb leverans, kan absolut bli fler köp i framtiden!

18 april 2022

Sämre kundupplevelse finns ej

Sämre kundupplevelse får man nog leta efter. Skickar fel produkt till mig o jag fick själv stå för frakten tillbaka. Men det stannar inte där, djservice hämtar inte ut paketet trots att postnord menar att man skickat två aviseringar. Så då får jag stå för en straffavgift plus frakt tillbaka igen. Nu anser jag att postnord tabbade sig lika hårt som djservice men spelar mindre roll. 390kr kostade det mig att skicka tillbaka en felaktig vara. Inga stora summor men hur absurt är inte det?

Rekommenderar ingen att handla från djservice. Har redan fått ett par bekanta att avstå från att beställa från dem. Känns som riktiga skojare och fattar inte hur de kan fortsätta vara verksamma.

23 mars 2022

Köp INTE från detta företag DJ Service. Passa er!

Passa er för detta företag DJ Service,
djservice.se, Sveavägen 139 Stockholm.
Dom gör allt för att lura kunderna. Och dom är inte service minded överhuvudtaget.

Köpte julklapp hörlurar på CDON i november för att vara säker på att dom kom fram till jul, och för att vara säker på att dom inte tog slut.
Det var DJ service som tydligen levererade hörlurarna.
Det stod ingenstans att man inte kunde returnera direkt efter jul. Inte ens på orderbekräftelsen man fick via mail.

Den 25/12 , efter jul, så ville vi returnera dessa hörlurar.
Men NU säger DJ Service att det minsann inte går. Man kan bara returnera i 14 dagar!
I julklappstider!?

Hur ska man kunna returnera en julklapp innan jul…..!!??

Köp från konkurrent istället.

26 december 2021

Svar från DJ Service

Vi välkomnar omdömen vare sig de är bra eller dåliga då det är något man lära sig av. I ditt fall så har du köpt en produkt hos CDON (och godkänt deras villkor) men skrivit ett omdöme hos DJSERVICE. Det är även till CDON du betalt din beställning.

Att du ville ha 60 dagars öppet köp även fast de har 14 dagar är ju självklart tråkigt, men det står klart och tydligt i deras villkor. Det är även skrivet på den följesedel som medföljer din order för att förtydliga ytterligare.

Om du kontaktar CDON, vilket borde ha varit det ställe där du lagt ditt omdöme, så kanske du kan påverka så att de kan förtydliga deras villkor ännu mer.

Kom hem med en produkt som var defekt

Kom hem med en produkt som var defekt. Hörde av mig omgående. Otroligt långsam svarstid. Jag vill häva köpet men som det ser ut nu så verkar det som jag behöver gå via konsumentverket om jag ska få mina pengar tillbaka…

9 december 2021

Supersnabb leverans

Bra priser och supersnabb leverans. Jag beställde min vara på eftermiddagen och dagen efter på förmiddagen så fanns min vara att hämta hos mitt ombud och det var fri frakt. 5+ i betyg.

22 augusti 2021

UNDVIK DJSERVICE.SE

Deras kundtjänst ljuger och lovar saker de inte kan hålla. Beställde en dyrare vara de inte kunde leverera.

Kommunikationen med deras kundtjänst tog 1 hel vecka för ett enkelt ärende (väldigt lång svarstid)

Beställde varan IGEN när den fanns inne (Fick orderbekräftelse) Sen var det tyst i 2 veckor efter det.
för att sedan upptäcka att varan var anmäld slut på deras hemsida, detta med preliminär leveranstid 2-5 dagar.

Jobbar fortfarande på att reda ut detta ärende.

Problematiskt vid återbetalning

UNDVIK, du kan förmodligen hitta det du söker hos en bättre återförsäljare

9 april 2021