Ik heb bij Directnode de Website Builder aangeschaft, maar de ervaring is helaas erg teleurstellend. Wanneer ik probeer te bellen met de klantenservice, wordt er helemaal geen persoon bereikt. Na... Se mer
Företaget har svarat
Trage servers, geregeld even offline. Python draait alleen op oude 2.8 versie. We zijn inmiddels bij 3.10. Jammer als je jezelf als Python host aanbiedt. Service request werd traag opgepakt.
Företaget har svarat
Uitstekende hosting! Ik heb eventjes een lijstje hieronder gemaakt van wat ik vind van de hosting. - De servers zijn relatief goedkoop - Er is top support - Gratis pterodactyl installatie -... Se mer
Företaget har svarat
Prachtige hosting, ik heb hier voor 2 maanden ongeveer gehost en ben zeer tevreden. Nooit downtime gehad of enige lagg. Goede support als er problemen waren rondom mijn server zelf. Ik raad deze host... Se mer
Företaget har svarat
DirectNode is een goedkope VPS hosting die hoge kwaliteit servers aanbiedt met sterke DDoS protectie en goede hardware.
Nederländerna
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Host al 5 maanden hier
Top hosting
Heel erg goedkoop
Snelle reactie
Goede kwaliteit
Zeker aan te raden!

Svar från DirectNode
goeie hulp en reageren snel als je wat hebt om te vragen en ook goeie prijzen top man

Svar från DirectNode
Ik begon met een mc server, alles werkte perfect. paar maanden later was ik geüpgraded naar een vps en ik krijg TOP support! Uiteindelijk ben ik naar een cloud vps gegaan van 64GB ram, Hij werd direct geleverd en de data werd door hun overgezet. Snel en Top kwaliteit! #Directnode

Goede Hosting!
- Snelle support
- Aardige klantenservice
- Goedkoop
- Erg goede specs voor de prijs
- Overzichtelijk paneel

Uitstekende hosting!
Ik heb eventjes een lijstje hieronder gemaakt van wat ik vind van de hosting.
- De servers zijn relatief goedkoop
- Er is top support
- Gratis pterodactyl installatie
- top hardware + genoeg opslag
- Het ticket systeem zou misschien wel wat sneller mogen
Overal zou ik deze hosting een 5 geven omdat het gewoon top is, ik gebruik het nu al ongeveer 6 maanden en ik mag zeker niet klagen met de support & de kwaliteit.

Svar från DirectNode
Support is vet goed de owner start gwn speciaal zen pc op om klanten te helpen echt luv naar deze host <3

Svar från DirectNode
Service is excellent. DirectNode also provides a very outstanding quality, so I would recommend it.

Svar från DirectNode
Er wordt snel gereageerd en helpen altijd staat altijd klaar voor je als je ze nodig hebt!

Top service!
Wist niet hoe iets moest en werd meteen super goed geholpen waardoor het nu werkt naar hoe ik het wil
Echt super service 5/5 :)
Ga zo door!

Svar från DirectNode
Egghosting is a very good hosting. The servers are at top quility and the support is fast and great.
For the servers they deliver it's very cheap if you look at other hosting's.
I recommend Egghosting with 5 stars.

Svar från DirectNode
Ik heb hier een kleine vps, doordeweeks beetje lastig om contact te krijgen maar heb de owner geadviseerd voor een livechat en die gaat komen, goede prijs kwaliteit. Razend snelle server. En als je problemen hebt kan je altijd aankloppen

Svar från DirectNode
Goede service en kwaliteit. zeker een aanrader!

Svar från DirectNode
Fijne Hosting , Al heb je een vraag word je meteen geholpen!

Svar från DirectNode
I bought a server yesterday (Minecraft jave stone) is really super good and I am super happy with it
i had questions yesterday evening at 11am and they respond immediately
if you want to go to egghosting I would definitely recommend it
it's super cheap and you get at least 10 times the doubles in return!

Svar från DirectNode
Egghosting doet goed zijn best ze hebben goede servers en je helpen je met al je vragen! Egghosting is snel en kan eigenlijk niet beter!
1 ding is wel handig en dat is ideal betalen is nog niet mogelijk maar in de toekomst wel dus ik ben helemaal tevreden over mijn:
- BotHosting
- Bungeecord server
- Minecraft server
Ik wens de eigenaren veel suc6 <3

Svar från DirectNode
Heel snelle levering, de bot host is altijd 24/7 online, de vps is ook super goed en blijft ook 24/7 online. Heel goede support en zijn heel vriendelijk! Zeker een aanrader!

Svar från DirectNode
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.