Ik heb bij Directnode de Website Builder aangeschaft, maar de ervaring is helaas erg teleurstellend. Wanneer ik probeer te bellen met de klantenservice, wordt er helemaal geen persoon bereikt. Na... Se mer
Företaget har svarat
Trage servers, geregeld even offline. Python draait alleen op oude 2.8 versie. We zijn inmiddels bij 3.10. Jammer als je jezelf als Python host aanbiedt. Service request werd traag opgepakt.
Företaget har svarat
Uitstekende hosting! Ik heb eventjes een lijstje hieronder gemaakt van wat ik vind van de hosting. - De servers zijn relatief goedkoop - Er is top support - Gratis pterodactyl installatie -... Se mer
Företaget har svarat
Prachtige hosting, ik heb hier voor 2 maanden ongeveer gehost en ben zeer tevreden. Nooit downtime gehad of enige lagg. Goede support als er problemen waren rondom mijn server zelf. Ik raad deze host... Se mer
Företaget har svarat
DirectNode is een goedkope VPS hosting die hoge kwaliteit servers aanbiedt met sterke DDoS protectie en goede hardware.
Nederländerna
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nadat mijn oude hosting providers zichzelf allemaal verkocht hebben ben ik uiteindelijk bij DirectNode terecht gekomen. Dit was de eerste partij die na de overnames wel orde op zaken kon stellen, en binnen een avond mijn infrastructuur weer gereed heeft gemaakt. Korte lijntjes, snel en deskundig handelen, al met al een aanrader!

Svar från DirectNode
ik kreeg goeie Support en ben super blij met jullie dienst
Wat een geweldig bedrijf lange tijd veel contact gehad met Valentino wat en topper na veel contact en heen en weer ik ben echt heel tevreden ik kan nu zeggen dat ik een server in een datacenter wie kan dat zeggen? Nou ikke! Hahaaha

erg behulpzaam met alles wat ik wou duidelijk en binnen 2 minuten gereageerd

Svar från DirectNode
Wat een legend is de eigenaar van Directnode.
Alles word goed geregeld als je 1 vraag hebt word dat meteen beantwoord ik zit ongeveer al bijna een jaar met mijn webhosting en heb recent een colocatie aangeschaft alles word netjes geinstalleerd als er vragen in je hoofd zijn word dat ook netjes beantwoord.
Aanrader
Je weet dat het een goed bedrijf is als ze je al helpen terwijl je daar geen klant bent, nog geen klant ;p

Svar från DirectNode
Ik had een Probleem met men mail server en het was super snel opgelost ook men domein naam kosteloos kunnen overzetten doe zo veder
Groetjes Keano

Svar från DirectNode
Erg snelle en goede levering
Na support te vragen voor een klein probleempje waar snel op werk gereageerd goede ervaring mee gehad.

Svar från DirectNode
Mijn ervaring: Is super ik ben zeer tevreden over deze geweldige hosting bedrijf! Geweldige support als je problemen heb dan nemen ze het heel serieus en dit is toch wat iedereen zoekt en Valentino en zijn collega’s zijn echt topper, Ik heb enkele producten genomen alleen was uiteindelijk niet alles na mijn mening naar wens dus heb ik weer Minecraft server genomen. Buiten alles om gebruiken ze zeer hoog waardige hardware en top kwaliteit.

Svar från DirectNode
Ik ben nu zo'n 8 maanden klant bij DirectNode. Altijd als ik wat hulp nodig had of een vraag had over mijn service kreeg ik meteen antwoord, meestal van Valentino. Ik heb sinds kort een dashboard voor mijn discord bot en Valentino was heel aardig om daar mee te helpen, ik wist namelijk niet welke webhosting/VPS ik zou willen/moeten en welke specs. Valentino wist mij hierbij super goed te helpen. Toen ik eenmaal mijn dienst had ontvangen en mijn dashboard erop zette kwamen er wat errors, het dashboard werkte namelijk niet zoals verwacht en had een boel fouten erin zitten. Valentino heeft zich hier goed in verdiept en heeft mij echt super geholpen en het hele script aangepast en alles voor mij gefixt. Hier ben ik ontzettend blij mee en daarom raad ik DirectNode ook zeker aan. Top Service, Goede Klanten Service, Goede Diensten, Lekker Goedkoop, Snelle Reactie en nog veel meer!

Svar från DirectNode
We zijn nu een half jaar klant bij DirectNode. De VPS Hosting is zeer snel en goedkoop. Ook de klantenservice is uitstekend met altijd een relevant antwoord. al met al een uitstekende partij en een aanrader als je wilt overstappen naar een betrouwbare hosting provider.

Svar från DirectNode
Overgestapt naar DirectNode en ontzettend goed geholpen hiermee. Ontzettend tevreden met de service die wordt geboden. De communicatie verloopt soepel en snel.

Svar från DirectNode
Vandaag vragen gehad of ik iets kon op een bepaalde server, gelijk had ik hulp. Server gelijk geinstalleerd en klaargemaakt. DirectNode heeft gewoon de beste en snelste servers en zeker de snelste support.

Svar från DirectNode
Trage servers, geregeld even offline.
Service request werd traag opgepakt.

Svar från DirectNode
Ze werken hard voor mijn ark server op te zetten. Erg klantvriendelijk!

Svar från DirectNode
Er zijn tegenwoordig nog maar weinig partijen die staan voor klantenservice. Bij DirectNode is dit anders, bij al mijn vragen werd er vrijwel direct gereageerd. Ook is mijn website erg snel. Bedankt team DirectNode!

Svar från DirectNode
Deze host is geweldig! Snel bereikbaar en enorm behulpzaam, als het nodig is zelfs buiten de openingstijden, prijs/kwaliteit zijn top!
Valentino is super vriendelijk en geduldig, ik raad deze host dan ook heel erg aan!

Svar från DirectNode
Door mijn eigen slordigheidsfoutje was mijn VPS overgenomen! DirectNode heeft het op zich genomen en mijn vps data helemaal clean overgezet naar een nieuwe server alles werkt weer helemaal top! 100% kwaliteit & support!

Svar från DirectNode
Zeer betrouwbaar en hele Betrouwbare eigenaar,
alle producten zijn van kwaliteit en erg scherp geprijsd!
kan niks anders zeggen dan een top bedrijf zeker een aanrader als je nog een managed hosting bedrijf zoekt!

Svar från DirectNode
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.