Din Gæld hjalp mig med en sanering af min gæld på godt 70 % , virkeligt professionelt arbejde , Nikolaj fra Din Gæld var i kontakt med mig om min sag løbende igennem perioden, indtil Din Gæld fik e... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har i det sidste lange styk tid fået hjælp med min gæld af Mads fra din gæld Og det har været en sand fornøjelse alt har bare kørt på skinner uden nogen problemer og kan sige til mig selv at je... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har gennem flere år haft et godt samarbejde med din gæld. Trods skiftende rådgivere, har der være god tryg og professionel rådgivning omkring min sag. Min nuværende rådgiver Mads Hansen har et god... Se mer
Företaget har svarat
Rentefri lån kom i mål Igennem 4-5 år samarbejde med DinGæld, har det alt i alt være en hård kamp for mig. Dette er grundet ens egen skyld, men den situation jeg selv har sat mig i. Mine ønsker og fr... Se mer
Företaget har svarat
DinGæld skaber overblik over din økonomi. Vi viser dig mulighederne og hjælper dig til at styre uden om faldgruberne, så du kan tage en velovervejet beslutning om, hvordan du skal blive gældfri. Læs mere på vores hjemmeside: https://dingaeld.dk/
Klamsagervej 25, 1., 8230, Åbyhøj, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Gav mig ro i maven da jeg fik lavet en fin ordning med din Din Gæld - ros herfra...

Svar från DinGæld
Jeg søgte hjælp af dingæld, da jeg stod med mange små lån, som var meget uoverskuelige. Jeg fik Henrik som rådgiver, som fik udarbejdet nogle gode aftaler til mig og var til rådighed hver gang jeg ringede ind med spørgsmål. Dingæld kan virkelig anbefales.

Svar från DinGæld
Din Gæld har hjulpet mig og min familie igennem en svær tid med stor gæld. Med flid, omhu, viden, og stor menneskelig forståelse er det lykkedes dem at hjælpe mig styre skibet i mål til endelig at kunne blive gældfri inden længe.
En personlig tak til Kennie og Mads , for deres ukuelige vilje i boksekampen med til tider svære ting og altid have min ryg.
Jeg giver din gæld alle mine bedste anbefalinger .

Svar från DinGæld
Jeg er så glad for, at jeg henvendte mig til Dingæld, og synes, de er super dygtige og en fantastiske god service.
Det er jeg sørger for og overføre de faste beløb og så de klarer resten med betalinger og forhandlinger.
Jeg har tillid til dem, og det giver mig ro i sjælen.
Kan varmt ANBEFALD dem Dingæld til andre, hvis de har økomomiske problemer.

Svar från DinGæld
Jeg synes at det er fedt at få hjælp til sine gæld, min gæld rådgiver er Nazli Balikci super dygtig når man ikke selv kan overskue det mere

Svar från DinGæld
En super dejlig oplevelse.
Og rigtig gode samtaler med alle på min gæld😊
Og især Amir👍🏻

Svar från DinGæld
Gezim Gashi har hjulpet mig med at komme af med min gæl hurtig og på en god måde

Svar från DinGæld
Super behagelig kundeservice. Jeg talte med June Bock fra Dingaeld.dk, som var yderst professionel og havde et svar på alle mine spørgsmål. Kan stærkt anbefale at tage fat i dem hvis du har brug for hjælp til din gæld.

Svar från DinGæld
Din gæld tog mig alvorlig fra begyndelsen. Der blev ikke talt ned til mig og jeg følte ikke at det var pinligt at tale om min gæld.
Første behagelige samtale var med Kim og derefter overtog Gezim som også er behagelig at tale med.
For mig er det pinligt med min gæld, men Din Gæld giver mig ikke skyldfølelse. Tak for det - det er svært nok i forvejen.

Svar från DinGæld
Jeg er evig taknemlig for ALT den hjælp Amir har givet mig...
Tak er et fattig ord, men takken skal gå til ham.
Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden din hjælp.
Rejsen og samarbejdet, har gjort det fantastisk.
Der var ingen dumme svar.
😍🥰

Svar från DinGæld
Stor tak til Simon Haslev fra Dingæld.
Et fantastisk behageligt forløb og stor tak for hans hjælp hele vejen

Svar från DinGæld
Jeg har fået den bedste service fra min rådgiver June
Dejligt at jeg kan koncentrere mig om hverdagen

Svar från DinGæld
Lige fra jeg kontaktede DinGæld første gang for ca. 2 år siden og til nu, hvor jeg er helt ude af min gæld, har jeg følt mig taget meget seriøst og lyttet til.
Jeg følte først, at det var lidt pinligt at tage kontakt, da jeg havde ladet min ekskæreste sætte mig i denne situation. Den følelse var dog væk med det samme, da jeg havde talt med den første rådgiver.
Tag endelig kontakt til DinGæld, hvis du har brug for at få taget lidt vægt af skuldrene. Stol på processen - også selvom dine kreditorer kan være noget tid om at svare på deres henvendelser. Selvom jeg også fik anden hjælp løbende til at komme ud af gælden, fik de undervejs og også til sidst forhandlet nogle rigtig gode aftaler på plads for mig. Rentebesparelser, nedslag i gæld osv.
Tusind tak til Nicolai (og tidligere Magnus) for et rigtig godt og professionelt samarbejde - og for at have sparet mig for mange penge og søvnløse nætter.

Svar från DinGæld
Jeg stod som arbejdsløs og med gæld ved 8 kreditorer, uden penge til at afbetale på alle mine gældsposter.
Jeg kom i kontakt med Henrik, som var utroligt venlig og hjælpsom.
Det gav en utrolig frihed ved ikke at skulle spekulere på sin gæld og ikke at få flere breve i postkassen eller blive kontaktet af sine kreditorer.
Jeg betalte bare den aftalte ydelse jeg havde råd til, og så klarede Henrik resten med forhandlinger og betalinger.
Jeg kan varmt anbefale dingeald.dk til dem som har mistet overblikket over sin gæld og trænger til ro i sjælen og mere plads i økonomien.

Svar från DinGæld
De har været en stor hjælp for mig og i dag har jeg så fået gældssanering.
Kan varmt anbefale dem de er super søde og dygtige.

Svar från DinGæld
Der var ikke meget hjælp og hente hos dingæld. Spild af 2x695kr jeg kunne lige så godt selv gøre tingene fordi det endte da bare med at sagerne hoppede sig op og man bare en efter en blev sendt i RKI.
Det var ligesom dingæld der skulle tage kontakt til de kreditorer og høre hvad der kunne laves af aftaler men næ nej ikke om det blev gjort. Tak for det😠
Der blev aldrig taget en skid kontakt til kreditorer og fået fortalt sådan og sådan.
Næ nej ikke om de vil lytte. Så nu kan man takket være dingæld stå i Rki de næste 5 år fordi de ikke har gjort deres arbejde godt nok. Men er blevet enig med mig selv om det må bare stå til. Det kan ikke blive værre nu takket være dingæld😠 så vil fraråde at bruge dem jeg vil ikke anbefale deres hjælp sådan som det er gået mig.

Svar från DinGæld
har været kunde i din gæld i 6 år.
god og kompetent rådgivning og håndtering af kreditorer. de tager et stort pres fra en ved at det er dem der tager sig af kreditorerne.
blev hjulpet hele vejen fra start til gældssanering.
kan stærkt anbefale din gæld til alle der er kørt sur i gæld.

Svar från DinGæld
Min oplevelse ved brug af Mingæld har været overraskende god.
Min gældsrådgiver June Bock har virkelig hjulpet mig til at få overblik over min gæld. Og der er god kommunikation fra Mingæld og specielt min rådgiver, hun er har tilstede hele vejen og løbende givet updates på hvordan landet lå, hvilket har været rigtig dejlig når man selv havde mistet overblikket.
Jeg kan klart anbefale at bruge Mingæld hvis man sidder fast i gæld og føler det hele er håbløst. De tager over og få styr på det hele.

Svar från DinGæld
Jeg er kunde og er godt tilfreds. Fred og ro fra kreditorern, og et fast beløb om måneden.. dejligt overskueligt!

Svar från DinGæld
Ved ikke hvad jeg er mest, vred eller skuffet nok begge dele. Vi var kunder hos i 2016 , fordi vores økonomi var kaos efter langvarig alvorlig sygdom. Ja der blev lavet aftaler og alt så godt ud, da vi fik af vide , at det hele gik så godt at vi selv kunne forsætte. Nu har vi betalt , holdt aftaler m.m. men gæt lige engang, dem som aftalerne blev indgået med, har sørme ingen aftaler om nogen ting og der er ikke noget på skrift nogen steder. Så ja vi troede vi havde datoer på afslutning på en del af vores aftaler og gæld, men nej ...... det hele penge, tid og energi ....... spildt ...... og inde hos jer, ja der slettes alt når en sag afsluttes. Så de par år vi betalte 595 kr for hver måned for at få hjælp , er også spildt ........ øv.....

Svar från DinGæld
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.