Din Gæld hjalp mig med en sanering af min gæld på godt 70 % , virkeligt professionelt arbejde , Nikolaj fra Din Gæld var i kontakt med mig om min sag løbende igennem perioden, indtil Din Gæld fik e... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har i det sidste lange styk tid fået hjælp med min gæld af Mads fra din gæld Og det har været en sand fornøjelse alt har bare kørt på skinner uden nogen problemer og kan sige til mig selv at je... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har gennem flere år haft et godt samarbejde med din gæld. Trods skiftende rådgivere, har der være god tryg og professionel rådgivning omkring min sag. Min nuværende rådgiver Mads Hansen har et god... Se mer
Företaget har svarat
Rentefri lån kom i mål Igennem 4-5 år samarbejde med DinGæld, har det alt i alt være en hård kamp for mig. Dette er grundet ens egen skyld, men den situation jeg selv har sat mig i. Mine ønsker og fr... Se mer
Företaget har svarat
DinGæld skaber overblik over din økonomi. Vi viser dig mulighederne og hjælper dig til at styre uden om faldgruberne, så du kan tage en velovervejet beslutning om, hvordan du skal blive gældfri. Læs mere på vores hjemmeside: https://dingaeld.dk/
Klamsagervej 25, 1., 8230, Åbyhøj, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Igennem hele mit forløb har jeg fået en rigtig god rådgivning, også om det ideelle tidspunkt på året for at søge gældssanering. Og da advokaten i min sag opførte sig underligt, og direkte respektløst, var min rådgiver der til at vejlede mig til hvad jeg skulle gøre, og også være ærlig om konsekvenserne ved de valg jeg havde. Nu er jeg næsten i mål, men jeg havde ikke klaret det alene. Den 5. stjerne ville være der, hvis der var et direkte nummer til rådgiveren, men jeg er også klar over omkostningen ved dette :-)

Svar från DinGæld
Har været udsat for økonomisk kriminalitet der gjorde der blev optaget lån i mit navn. Efter et par sager med advokat og fogedretten blev vi enige om at de sager var bedst for mig at få ud af verdenen med det mindst mulige tab for mig. Der var ikke noget at gøre med hjælp fra andre instanser.
Jeg søgte efter hjælp på nettet for at få nogle til at hjælpe med at forhandle med kreditorer, så jeg ikke selv skulle tænke på det også i forhold til med betaling.
Jeg fandt frem til DinGæld og læste de gode anmeldelser og tænkte det var et forsøg værd. Efter en behagelig samtale med en rådgiver indgik vi en aftale og det har jeg ikke fortrudt lige siden. De har klaret alt for mig og har været gode til kommunikation og rådgivning.
Rent psykisk var det en lettelse at få det væk fra ens skuldre med forhandling med kreditorer og betalingsaftaler i forhold til min sag.
Jeg var lidt skeptisk med at overføre penge til dem i starten, i forhold til med om de nu også gik til det og om det blev betalt.
Mine tvivl kom til skamme og har ikke en finger at sætte på det overhovedet. Kan varmt anbefale dem.

Svar från DinGæld
I forbindelse med skilsmisse og tvangsauktion fik jeg en uoverskueligt stor gæld.
Flere kreditorer ringede i tide og utide.
Det tærer hårdt på psyken når man ikke gar mulighed for at gøre noget.
Men efter noget tids søgen fandt jeg firmaet Din Gæld.
Fik taget kontakt og var meget positiv over behandlingen.
Fik styr på alle gældsposter og al kontakt til kreditorerne foregik igennem Din Gæld hvor jeg fik tilknyttet en meget kompetent rådgiver.
Sagen er nu afsluttet og er blevet tilkendt gældssanering.
Uden Din gæld var jeg ikke nået i mål.
Så jeg kan klart anbefale Din Gæld til andre som sidder i en lignende situation.

Svar från DinGæld
Jeg have fået gravet mig ned i et stort hul af gæld, og have svært ved at se en udvej, inden jeg tog kontakt til dingæld. Jeg var flov og pinlig berørt over den situation jeg have sat mig selv i, som voksen. Min kontakt blev Magnus gennem de 3 år, er blev guidet igennem møde hos fogedretten, og kreditorer der ville have deres penge.
Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden jer. I har været en stor hjælp, og givet mig ro.
Tusinde tak for samarbejdet.

Svar från DinGæld
Det har bare været et rigtigt samarbejde hos min gæld Kennie var min rådgiver og det bar bare super den hjælp han gjorde for mig det kan jeg godt anbefale til andre med gæld som har brug for hjælp jeg har brugt din gæld i mange år. har lige afsluttet hos dem

Svar från DinGæld
Esranur var en rigtig stor hjælp, da jeg fik løst mine gæld situation. Fik mange gode råd med på vejen.
Tak for denne gang.
Ebbe P

Svar från DinGæld
Er nu gældfri, men en fantastisk hjælp fra DinGæld. De har ordnet alt med kreditorer. Hurtige til at svare, når jeg havde spørgsmål. Kan kun varmt anbefale dem.

Svar från DinGæld
Jeg har følt mig i trygge hænder og rådgivningen har gjort en kæmpe forskel for min vej ud gennem hvad der føltes som håbløst og umuligt er nu en kæmpe lettelse - Den håndtering af min sag og situation har været helt afgørende for at jeg i dag har fået en holdbar og lys fremtid. Det er som om en kæmpe elefant er fjernet fra brystkassen. Der er et nærvær, en kompetence og håndtering, jeg ikke kunne være foruden - det var absolut en god beslutning og investering for mig at tage kontakt til DInGæld.

Svar från DinGæld
god til at hjælp folk med at kom ude ad gælde di hjælper og forhandeler med dem som man skylde penge ved

Svar från DinGæld
En stor fornøjelse at få hjælp. Altid professionel og venligt hjælp ved hånden. Kan helt klart anbefale Simon Haslev som rådgiver.

Svar från DinGæld
“Pas på - Tænk dig godt om først”
Den eneste rådgivning jeg fik var noget som jeg godt vidste i forvejen og fik intet ud af de 2 måneders abonnement jeg betalte på 2x595kr og de trak 200kr for afslutning af sagen. Så hele processen har kostet mig at den ene sag ryger videre til inkasso, så samlet har det hele kostet mig ca 3200kr + renter og gebyr..😡🥵
Så hold dig væk fra det firma, det kan bestemt ikke anbefaldes.!!
Jeg er ikke enig i den beskrivelse som du melder ud og man venter da ikke 14 dage for at vente på et svar / opgørelse🤔🤔😡

Svar från DinGæld
Mit engagement med Din Gæld ApS betød, at jeg fik et frirum, som jeg kun kan takke firmaet for, idet de overtog kontakt og forhandling med kreditorerne. Jeg er glad for den hjælp, jeg har fået herunder også hjælp til de ansøgninger mv., som jeg blev anbefalet at benytte. Jeg er glad for, at jeg henvendte mig til Din Gæld ApS, og jeg kan kun anbefale, at man bruger firmaet i situationer, hvor man er økonomisk trængt og har brug for professionel hjælp.

Svar från DinGæld
Vi blev kunder hos DinGæld i december 2021, da vi ikke længere kunne overskue vores gæld og ikke havde råd til at betale af på den. Vi fik June Bock som rådgiver i 2022.
June fik lynhurtigt sat ryk i tingene og vi er dybt taknemlige for hendes arbejde og rådgivning igennem hele processen. Vi har fået genforhandlet vores lån og sat afbetalingerne oh renterne ned, så vi nu kan være med igen.
Selv da June uheldigvis kortvarigt var syg, da vi havde brug for hendes hjælp, stod de andre rådgivere hos DinGlæd klar til at gribe os.

Svar från DinGæld
Jeg har siden 2018 benyttet mig af dingæld for at komme ud af nogen dumme regninger og inkasso gæld. Har igennem årene som hovedregel været tilknyttet fast rådgiver, senest Simon Haslev som har ydet en fantastisk service og som nu netop har ringet og meddelt mig at jeg endelig er totalt gældfri.
Kan helt klart anbefale dingæld til andre der står i en dum situation.

Svar från DinGæld
Din gæld har på fineste måde varetaget aftaler og forhandlinger ned mine kreditorer
Det har givet ro i maven og betydet at jeg nu kan se min gæld afdraget indenfor få måneder
Tusind tak

Svar från DinGæld
Det er det bedste der er sket for mig at få hjælp fra “din gæld”
Jeg blev fri for stres ang. min økonomi og fri for kontakt til kreditorer.
Jeg anbefaler jer til alle jeg kender/ møder der står i samme problem som mig😊

Svar från DinGæld
Jeg kan kun anbefale folk med økonomiske problemer at søge deres hjælp hos Din Gæld, min mand og jeg lagde alt i deres hænder da vi gik på tvang, og de er top profesionelle, og empatiske, og lydhøre, jeg har aldrig nogle sinde følt mig så tryg eller godt behandlet af folk der har med min økonomi at gøre. De holder dig opdateret, de forhandler med alle dine kreditorer, de kontakter dig hvis der kommer ændringer eller andet. Det er en klar ærlig anbefaling fra min mand og jeg.
Af ❤️tak for jer og specielt vores gældsrådgiver på vores sag Nicolai Vester.

Svar från DinGæld
Min rådgiver er altid til rådighed og jeg føler mig 100 % tryg ved at overlade min gæld til min rådgiver.
Det giver mig ro i maven og jeg ved at han hele tiden prøver at forhandle alt til min fordel. De stiller Ingen spørgsmål om gælden men hvordan de kan hjælpe fremadrettet. Jeg har haft dem som min hjælp i nogle år og jeg ville aldrig været kommet så langt som jeg er nu med forhandlinger osv.
Kan stærkt anbefale dem hvis du har mistet overblikket over din gæld

Svar från DinGæld
I en økonomisk håbløs situation, blev DinGæld min redning. Fra første kontakt, til sidste aftale var på plads, har der været professionel sparing, enten pr. mail eller pr. tlf.. Esranur Soyak formåede faktisk, at få forhandlet intet mindre kr. 57.272,- af min gæld.
DInGæld og Esranur Soyak har mine varmeste anbefalinger.

Svar från DinGæld
I sommeren 2022 tog jeg kontakt til DinGæld, da min økonomiske situation var vokset mig over hovedet.
Jeg kom i kontakt med Henrik Drewes, som har givet en kæmpe stor hjælp.
Han tog kontakt til mine kreditorer, fik lavet aftaler og hjulpet med at søge gældssanering.
Jeg har følt mig godt hjulpet og i trygge hænder gennem hele forløbet.
Jeg kan kun varmt anbefale DinGæld og Henrik Drewes.

Svar från DinGæld
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.