Dierenhotel ‘t Gooi Omdömen 425

TrustScore 5 av 5

4,8

Goede dieren pension, vriendelijke personeel. Mijn hondjes hebben het naar hun zin gehad, zien er goed uit. Fijn dat ik ook regelmatig mocht bellen hoe met mijn hondjes ging, tijdens mijn v vaka... Se mer

Onze hond heeft het super naar zijn zin gehad waardoor wij met een gerust hart op vakantie konden. Ook bij het wegbrengen hij keek niet eens meer om en ging gelijk mee. Ze denken ook mee nadat hij z... Se mer

onze hond heeft t reuze leuk gehad dat merkte we aan verschillende dingen. ze zag er goed verzorgd en doorvoed uit. Ze had lekker met andere hondjes en honden gespeeld, Het uit logeren gaan tijdens on... Se mer

Dierenhotel ‘t Gooi is prima logeeradres voor onze labrador. Ze gaat kwispelend naar binnen en komt ontspannen weer mee naar huis. Er wordt rekening gehouden met medicatie en speciaal voer. Overleg ov... Se mer

1. Husdjurshotell
  2. Kattpensionat
  3. Hundpensionat

Bij Dierenhotel ’t Gooi nemen we de verzorging van uw huisdier graag van u over wanneer u met vakantie bent of een drukke dag hebt op uw werk.

4,8

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Prima verblijf!

Bij het brengen merkten wij dat onze hond het fijn vond om er naartoe te gaan. Ook kwam hij er vrolijk van terug.

26 november 2023

Goede dierenhotel

Fijn dat ik ook regelmatig mocht bellen hoe met mijn hondjes ging, tijdens mijn v vakantie.

Helemaal top. zeker een aanrader om mijn hondjes weer te brengen.

9 november 2023

What a let down

What a let down. They ask you to fill a form in - done - and then send the message 'CONFIRMED'. You, as a busy individual, then note closer to the time - assuming you understand the meaning of the word 'confirmed', when you look at the CONFIRMED email, "...oh by the way we have slapped on a whole set of new vaccinations" - that you are too late for.

I checked at my work --> all felt 'confirmed' means it is ok now, especially after spending 1/2 an hour on filling in a form in which they could have stated other conditions may apply. Yes, I know a booking of an airline ticket after confirmation, still needs a valid passport, but that is not the same thing.

Disappointing.

17 maj 2023

Kwispelend naar binnen.

Onze ervaring is goed omdat onze hond er kwispelend naar binnen gaat en dat zegt veel. Wij hebben niet de makkelijkste hond, maar de inzet daar is groot. Een vertrouwd adres voor zowel de eigenaren als de hond. Onze dank!

8 maj 2023

Blije honden bij Bas…

Wij brengen onze honden daar al meer dan 15 jaar.
Altijd goed. Ze zijn blij om te komen en gaan ook weer blij naar huis. Verzorging is uitstekend en ze houden zich ook aan de juiste regels inzake medicijnen. Vriendelijke mensen die echt van dieren houden.

8 maj 2023

Prima adres

Ik denk dat de honden het prima naar hun zin hebben gehad. Vriendelijke mensen met een groot hart voor de dieren. Ik breng de honden met een gerust hart

29 mars 2023

Heerlijk verblijf

Joppe , onze foxterriër heeft het wederom weer heerlijk gehad . Hij kwam thuis en totaal niet gestresst , maar wel erg moe en dat is logisch . Volgende vakantie is ie natuurlijk weer bij Dierenhotel t Gooi!

21 februari 2023