Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De eerste week Lever Vitaal zorgde nij mij voor een paar detoxverschijnselen: lichte hoofdpijn en wat vermoeidheid. Na ongeveer twee weken begon ik me echter energieker te voelen en merkte ik dat mijn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat mij opviel is dat de werking subtiel maar gestaag komt. Geen plotseling effect, maar geleidelijk voelde ik me gewoon soepeler. Voraal mijn schouders en polsen reageren goed. Geen bijwerkingen, en... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ondanks dat de producten bij mij geen effect hadden was ik blij verrast dat ik mijn geld terug kreeg zoals zij ook beloven. Ik had er eerlijk gezegd een hard hoofd in gezien alle slechte ervaringen h... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik merkte dat mijn gewrichten me begonnen tegen te werken bij het wandelen, vooral in mijn enkels en knieën. Flexi Vitaal bleek een uitkomst. Na een paar weken voelde ik me beweeglijker en had ik mind... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Butik med vitaminer och tillskott

Skrivet av företaget

Gezondheid is geen toeval. Bij Cleanfit.nl streven we ernaar om de beste bron ter wereld te worden voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, nu maar hopen dat het helpt. En dat ik niet te lang moet wachten op de bestelling. Er staat 1 a 2 dagen.
Maar het belangrijkste dat het helpt en indien niet ik mijn geld terug garantie ook werkt zoals beloofd.

8 april 2026

Duidelijk!

Goede uitleg op de site, bestelling kon eenvoudig uitgevoerd worden.

12 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

wel ik was ook zeer sceptisch

wel ik was ook zeer sceptisch, maar neem het nu bijna 5 maanden en eerlijk, het werkt wel degelijk. Stond elke morgen stijver en stijver op met een ganse dag pijn. Bleef halsstarrig bewegen; maar toch werd ik met de dag stijver. Daarbij nog een versleten knie en ik zou het liefst mijn dag in de zetel gesleten hebben. Na 3 maanden Flexi Vitaal van Cleanfit begon ik het verschil duidelijk te merken. En nu putje winter blijf ik flexibel en pijnvrij. Je moet wel even geduld hebben, maar voor mij werkt het product perfect.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Net aan het 2de potje begonnen.

Net aan het 2de potje begonnen.
Ik neem al een maand 2 pilletjes Lever Vitaal/dag en dit gecombineerd met intermittend fasting èn met een app waarmee ik alles noteer wat ik nuttig. Volgens de app mag ik 1500 kcal/dag eten en ik overschrijd dit niet.
Helaas heeft me dit nog geen grammetje gewichtsverlies opgeleverd. Integendeel!
De eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat ik in het begin van het jaar gestopt ben met roken (dat leverde me gratis 8 kg op) en dat dit precies wel een groot effect heeft op mijn metabolisme, alhoewel ik zeker geen kettingroker was.
Qua vitaliteit heb ik wel winst. Ik voel me meer uitgeslapen en fit 's morgens.
Nog 2 potjes te gaan. Ik geef voorlopig nog niet op!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

het is een zeer goed produckt

het is een zeer goed produckt. De groenlipmossel die erin zit werkt zeer positief op de gewrichten. Ik kan mij al beter bewegen, vinger tenen, heupen.

ik neem wel 3 stuks per dag hoor.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Lever vitaal 2 potjes leeg

Ik heb nu bijna mijn 2e potje lever vitaal leeg ik had in het begin ook hoofdpijn en was heel moe toen kreeg ik wat meer energie nu ben ik weer moe ik slaap wel beter maar ben nog niet afgevallen ondanks dat ik niet veel eet.

3 februari 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zeer teleurgesteld !

Omdat ik mijn review niet terugvond op jullie website zet ik hem maar hier.
Naar aanleiding van de lovende reviews ben ik overstag gegaan en heb 3 potjes voor drie maanden LeverVitaal aangeschaft. Na anderhalve maand gebruik ben een kilo bijgekomen, heb nul procent meer energie en ben, op aanraden van mijn homeopatische dokter, moeten stoppen omdat ik al een week onderaan in de buik een zeer onaangename druk had. Uiteraard ben ik niet tevreden van dit product. Ik wil dan ook het volledige, onaangeroerde potje dat me nog rest retourneren en mijn geld terugkrijgen.

Update : CleanFit bericht mij dat zij dit soort situaties normaal gesproken altijd rechtstreeks en netjes oplossen en wijzen mij op hun 365 dagen garantie.

Update 2 : Mijn refund werd netjes integraal terugbetaald, waarvoor dank en dus een upgrade naar 3 sterren.

13 januari 2026
Logotyp för Cleanfit.nl

Svar från Cleanfit.nl

Beste Goddie,

Jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Wij verwijderen geen reviews op onze website en plaatsen zowel positieve als kritische ervaringen.

Wij hebben tot op heden geen retouraanvraag van u ontvangen. Dat is spijtig, want wij lossen dit soort situaties altijd rechtstreeks en netjes op.

U kunt uiteraard gebruikmaken van onze 365 dagen geld-terug-garantie. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via info@cleanfit.nl
, zodat wij dit correct met u kunnen afhandelen.

Cleanfit

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.