Den her oplevelse med DFIM har været fuldstændig grotesk!!! De påstår at have sendt breve, jeg aldrig har modtaget, og uden at dokumentere noget som helst forsøger de at presse mig for sag... Se mer
Det här tycker kunderna
Hold da helt fest for et svindelnummer. Afmelder sønnens gamle skrot knallert hos forsikringen og modtager nu et brev hvori der kræves dagsbøder fra de foregående 5 dage. Bliver min almindeli... Se mer
Rene mafia metoder. Afmelder forsikring på en scooter som min søn har skrottet. Overser at nummerplade skal afleveres omgående. Det kostede mig en dumme bøde på 1000 kr fra den offentlige mafia DFIM.... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Den her oplevelse med DFIM har været…
Den her oplevelse med DFIM har været fuldstændig grotesk!!!
De påstår at have sendt breve, jeg aldrig har modtaget, og uden at dokumentere noget som helst forsøger de at presse mig for sagsomkostninger – selvom min forsikring hele tiden dækkede sagen.
Hele processen føltes mere som at blive mødt af et bureaukratisk pres-apparat end en professionel virksomhed.
Deres måde at arbejde på giver ærligt talt indtryk af en organisation, der bruger sit “officielle” setup som et slags skjold, mens de presser borgere for penge uden gennemsigtighed eller ansvar.
Det rejser et helt naturligt spørgsmål:
Hvordan kan et privat foretagende, der i praksis fungerer som et statsligt monopol, overhovedet være lovligt?
Når der kun findes én aktør, og man som borger ingen reel valgmulighed har, så føles det alt andet end retssikkerhed.
Min oplevelse af DFIM er, at de handler uden gennemsigtighed, uden dokumentation og uden respekt for almindelige mennesker, der bare prøver at forstå, hvad der foregår i stedet bruges mafia-metoder som er godkendt af staten.
DFIM er en skandale
DFIM er en skandale, intet mindre.
THISTED forsikring glemmer at underrette forsikringstager om, at de returnerer forsikringstagers betaling til hans konto, grundet de har opsagt forsikringen. Der er aftale om brevpost, da forsikringstager er fritaget alt digital post, og ikke har E.boks. Alligevel tilbagebetaler Thisted Forsikring blot ind på bankkonto, og skriver, "læs meddelelse i E-boks"---- Efter lang tid tilsender DFIM en meddelelse om, at den mc det hele handler om, trækker gebyrer hos DFIM, og ved kontakt vil de lige undersøge og vende tilbage. Det sker ikke, nu skyldes der 11000, og alle muligheder for at få en ansvars forsikring er ude ... Førtidspensionist med månedlig udbetaling på 10.000 har ikke den slags penge. Hvorfor kan DFIM ikke lytte til sund fornuft, når der ligger beviser.... De skovler bare penge ind... eller rettere afskærer folk fra at få en forsikring.
Uretfærdige gebyrer for DX54126!
Uretfærdige gebyrer for DX54126!
Til DFIM Direktionen
Efter telefonsamtale i dag vedhæftes kopi af registreringsattest og fuldmagt, og det skal pointeres med al tydelighed, at det er 100%
uretfærdigt med de vanvittige gebyrer, som
en Ukrainsk flygtning og mor er blevet rodet ind i pga. Trygs helt åbenlyse interesse i ikke at få løst tingene, men selv efter 4 måneder, er det stadig ikke sket!
Kunden kan ikke mange ord dansk og fik en regning på 9.000 fra Tryg, men det kunne hun simpelthen ikke betale, og en anden Ukrainer hjalp med at få forsikringen over hurtigt muligt til Gjensidige,
Ved telefonsamtaler med Gjensidige Forsikring blev det aftalt en forsikring, der var 3.300 billigere på årsbasis, og Gjensidige lovede, at
den kunne skiftes over med en måneds varsel
(da det var en erhvervsforsikring, der havde fungeret 1 år - fuldstændig uden skader, og derfor havde Tryg overskud på kundeforholdet!
Men så startede balladen for alvor, da to forskellige medarbejdere i Tryg sagt ok til, Natali kunne skifte med en måneds varsel, og Gjensidige accepterede med det samme, men Tryg formåede aldrig at anerkende overførslen til Gjensidige, virkelig 100% forrykt, når det er aftalt med medarbejdere i Tryg, og hvis ikke man kan stole på en Erhvervs serviceafdeling i Tryg, hvor kerneproduktet netop er tillid, er der da noget fuldstændigt galt!
Samtidig begyndte Tryg at rykke i et væk og for at det ikke skal være løgn, kom der nu også gebyrer på fra det vanvittige register, og for jer er det måske småting, men det er det altså ikke for en flygtning fra Ukraine, der ingenting har og bor på 8 kvadratmeter!
Der blev afleveret hele 3 klager til Trygs Adm.Direktør, det simpelthen blev bragt ud, men tænkt sig engang, ikke en eneste gang svarede Direktionen i Tryg på klagen, hvilket er helt og aldeles uacceptabelt!!!
Hvis vi nu forestiller os, at Tryg medarbejderen har lavet en (Tryg henviser til de har optaget, men vi har flere opkald med vidner), hvor det blev ok til overførsel 01.03, men hvis nu medarbejderen havde lavet en fejl, er det da topmålet af useriøsitet, at så lille en forsikring og tvist, nu skal koste den Ukrainske mor måske 10.000, og for hver gang vi spørger DFIM, kan de enten ikke se, at der skyldes noget, eller at der nogensinde har været noget eller et helt fjerde beløb!!!
Det her er så ringe kundebetjening og helt nede i harehøjde, og hvis en af mine medarbejdere i mine virksomheder i Verden havde udvist så dårlig dømmekraft, ville jeg samme dag sige tak for samarbejdet.
Hvis man er Leder i Tryg og ser på det lille kundeforhold, der mistes nu og giver grimt eftermæle, kunne man overfladisk betragtet godt tro, at ‘det er jo kun en lille kunde, og vi skal jo overholde reglerne, ligesom p-vagter, men man kan forvalte sit job på forskellig vis.
Der bor mange beboere på flygtningehotellet, og derudover er der faktisk tilknyttet ganske mange ansatte fra Frederiksberg Kommune og derudover tilknyttet en del Mentorer, hvoraf den ene der med foragt har fulgt denne sag i fire måneder, tilfældigvis er pænt stor kunde i Tryg,
med et samlet forsikringsbudget på 3 mill. årligt,
og han har nu overgivet sine mapper til et Forsikringsmæglerhus, der tjekker op på det, og
hvis vilkårene bare er på niveau, skifter han efter sigende hurtigst muligt væk fra Tryg og så ind i nyt selskab!
Tryg får kopi af denne mail, ikke at det hjælper, men hvis Tryg sletter gebyrerne til DFIM er jeg sikker på, at kunden gerne vil blive, selvfølgelig forudsat at prisen reduceres med 3.300 årligt, hvilket Gjensidige kunne tilbyde.
Betalingen til Tryg er foretaget, og Tryg har modtaget kopi af kvitteringen.
Nu vil jeg virkelig appellere til, at i finder en kundevenlig løsning og ikke ovre i p-vagt niveau!
Venligst svar til N.P , tak, da jeg ikke har mere med det at gøre.
Venlig hilsen Landechef A.
En urimelig og uretfærdig oplevelse med…
En urimelig og uretfærdig oplevelse med DFIM
Jeg har sjældent følt mig så dårligt behandlet som i min sag med DFIM. Jeg solgte min bil (reg.nr. DV79512) til Albertslund Autocenter den 8. marts 2025, og både en fuldt udfyldt slutseddel og en bekræftelse fra forhandleren dokumenterer tydeligt salget.
Alligevel har DFIM valgt at ignorere dokumentationen og pålægge mig et dagsgebyr på 2.250 kr. for en periode, hvor jeg ikke længere ejede eller havde rådighed over bilen. De afviser min slutseddel som “ugyldig” uden at forklare, hvad der mangler – samtidig har de selv ringet til bilforhandleren og fået bekræftet overdragelsen. Altså: dokumentationen er god nok til at bekræfte salget telefonisk, men ikke god nok til at frafalde gebyret?
Deres fremgangsmåde virker helt urimelig, uigennemsigtig og nærmest som systematisk afpresning. Jeg føler mig behandlet som en kriminel, selvom jeg har fulgt reglerne og handlet i god tro. Det virker som om, det handler mere om at fastholde betalinger end om retfærdig sagsbehandling.
Jeg har nu været nødt til at klage til Ankenævnet for Forsikring, fordi DFIM nægter at anerkende hverken fornuft eller dokumentation.
Jeg kan ikke anbefale nogen at stole på DFIM – deres behandling af sager virker vilkårlig og uretfærdig
Værste svindlere til dagens dato.
Værste svindlere til dagens dato. Bund korrupt måde det hele er sat sammen. DFIM eneste funktion er at indreve urimelige penge med mafia metoder. Skam jer.
Ny rocker klub er dukket op
Jeg kan ikke beskrive deres forretning mere præcist end at sammenligne med rocker metoder. Blot fordi man må opføre sig dårligt mod andre, bør man ikke opføre sig på en måde der tramper på mennesker
5 år efter jeg har solgt min bil
5 år efter jeg har solgt min bil, bliver jeg opkrævet dagsbøder tilbage fra 2019. Intet hørt i 5 år, ingen opkrævninger eller rykker. Kan ikke dokumenterer min betaling i 2019, grundet ny bank. Det her virker helt forrykt..
Man kan jo ikke ringe dem op
Man kan jo ikke ringe dem op
41 91 90 69
Dit opkald kan ikke lade sig gøre
15.30 en onsdag ???
Latterligt firma
Latterligt firma , de har nu hold mig spærret fra at oprette nye forsikringer i ca 1 år , det er på trods af jeg flere gange har tilbudt at sende dem dokumentation på at jeg er sat i deres kartotek uden grund , nu skal jeg åbenbart fremmøde i fogedretten torsdag , og tilbød dem igen at sende dokumentation så de kunne undgå at tabe foged sagen , igen afslog de ... sådan en gang amatører og lusepustere !!! 1 stjerne er alt for meget for de kolbøtter , hvis jeg kunne fik de -100 stjerner
Ja man er ikke I tvivl om dfim også er…
Ja man er ikke I tvivl om dfim også er ejet af eliten.
Deres total underfrankeret medarbejder erik hansen sidder ved et retsmøde over telefonen.(meget useriøst)
Og lytter slet ikke på hvad der bliver sagt.og kommer så frem til at forsikringsselskabet gør noget ulovligt ved at forsikre bilen... jamen hør nu her din tumpe.der har hele tiden været forsikring på bilen.... DFIM er 100% ejet af elite og derfor behandler I folk som det møg i selv træder på..
Hvis I overhovet var seriøse så møder man sgu op til retsmødet. Taber firma.
det er en svindler firma der ikke…
det er en svindler firma der ikke kontakter personerne inden de kommer i foderetten der kommer ikke nogle advarseler inden efter 2 år hvor de kan suge penge ud af unge mennesker de burde skamme sig og lukke
Minus 5. stjerner.
Hvis jeg kunne give dem det, havde de fået minus 5. stjerner, en bøde for eksseptionel dumhed og forsøg på tyveri af mine penge, som de uberettiget opkræver.
Større svindel firma skal man lede længe efter.
Swindle in DFIM
It's worst company ever, together with insurance company swindle money . I filled up insurance form during buying car but they said that I didn't that's why DFIM gave me fine 4250kr and started count extra fee per day when I had holidays after 12 days, cost came up to 7250kr. When I called to them with claim about explain, they told me if I doesn't pay it I cannot take another insurance and they will add every day 250kr.
Min mor er kommet på plejehjem efter en…
Min mor er kommet på plejehjem efter en blodprop i hjernen. Der har ikke helt været styr på nemID/MitID da det var meget svært for søn/datter at få fuldmagt og dermed hjælpe med betalingen. Da forsikringen til bilen ikke blev betalt rettidigt fik min gamle mor dagsbøder på en 250 kr. om dagen for en bil hun ikke bruger. Det er i den grad løbet op og efter en snak med en medarbejder hos de umenneskelige medarbejdere hos Dfim var det bare at punge ud. Det har vi naturligvis gjort. Dfim skulle skamme sig. Føj. Godt man ikke arbejder sådan et skammeligt sted. Det bør være muligt at skelne mellem skidt og kanel - vend endelig tilbage hvis Dfim har brug for konsulenthjælp til hvordan bør opføre sig - de trænger tyderligvis til en hjælpende hånd...
Blev kørt ned for halvandet år siden af…
Blev kørt ned for halvandet år siden af en sprit/narko billist. Fik skader på arme og ryg. Mistede mit arbejde få måneder efter da jeg ikke kunne arbejde mere. Før ulykken kunne gå og løbe normalt. Jeg kunne vaske op, gøre rendt, tage bad og tage tøj på. Nu kan jeg ingen af delene. Er nu låst til at side i min sofa og ikke kunne komme nogen steder og kun min ene arm virker. Fik svar i går om jeg kan få 4.400 kr i erstatning. Kan ikke engang købe en handicap scooter for de penge, så jeg kan komme rundt. Har aldrig oplevet mange til snyd. Har fået lavet en aftale med en journalist ved tv2 der vil lave nået med min sag. Sag 2-43757
DFIM - En skandale
Opdagede for ca tre uger siden ved et tilfælde, at jeg har en sag hos DFIM..og en gæld hos dem på over DKK 60.000,-. DFIM har i 2022 sendt to meddelelser til min E-boks, som ikke har været tilmeldt post fra virksomheder. Først i dag, da jeg aktiverede denne funktion, ku jeg se de to skrivelser. Straks da jeg for de 3 uger siden blev opmærksom på sagen skrev jeg til dem og bad om at få tilsendt kopi af skrivelser, samt info om, hvornår og hvortil DFIM har sendt skrivelser til mig (E-boks...alm. post) ..Jeg har endnu ikke hørt fra DFIM herom...og kan forstå fra andre anmeldelser herinde, at DFIM ikke nødvendigvis reagerer på min henvendelse. Mig bekendt er det et enigt Folketing, som står bag den bekendtgørelse fra 2019, som autorisere DFIM til at udstede dagbøder på området. Og, der er åbenbart intet tilsyn med, hvordan ordningen administreres. Det må da have været intentionen at få bragt orden i tingene..og ikke at 'køre' nummerplade registrede ud over afgrunden. Det er jo rystende! Jeg har ikke oplevet noget lignende. Kan se DFIM har en dom for pasivitet i forbindelse med gældsindrivelse...Men det er åbenbart ikke noget de har tænkt sig at rette op på...Læste forleden at DFIM utimo 2022 havde 6000 sager oprettet. I gennemsnit stod de 6000 skyldnere med en gæld til DFIM på over DKK 100.000,- ....!!
snydt af den danske stat…
Jeg har dags dato forsøgt at omregistrerer en nykøbt brugt bil , men dette kunne ikke lade sig gøre da jeg åbenbart skylder ca 100000 kr i dags gebyr for en bil jeg afmeldte og skrottede for ca. 2 år siden. Ydermere så har de selv red. prisen fra 100000 kr til et fast beløb til 25000 kr for ca 1 år siden, alt dette er sket uden jeg på nogen måde har fået besked om at jeg skal betale dagbøder for en skrottet bil via e-box eller pr brev. og nu kan jeg ikke få omregistreret den købte bil før jeg betaler de 25000 kr. er det virkelig sådan de arbejder ved DFIM.
Dette firma er ikke andet end et…
Dette firma er ikke andet end et svindlerfirma. Regninger bliver fordoblet, når det passer dem og de kan ikke fremsende bilag for deres opkrævninger.
Mage til flabede
Mage til flabede, modbydelige og korrupte firma, skal man lede længe efter.😡😡😡
DFIM fanger en i fælde
DFIM fanger en i fælde. :-(
DFIM fanger mange mennesker og deres køretøj i en fælde man ikke kan komme ud af.
Det strider imod vores retssamfund. Er der andre som vil være med til at råbe dette op og søge om fri proces til at køre en fælles retssag mod DFIM og deres metoder. SMS mig på 42347919
ruvecton gmail.com
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.