Efter at have fået min bil coated hos dem deltog jeg i et gratis vaskekursus, Selvom jeg selv har vasket biler i mange år, lærte jeg en masse nyt om moderne og mere skånsomme vaskemetoder. R... Se mer
Det här tycker kunderna
Har lige haft min bil til polering og keramisk coatning. Efter 4 år udelukkende med bilen i vaskehal, var lakken efterhånden godt medtaget af ridser. Rune formåede at få den poleret op så den nærme... Se mer
Företaget har svarat
Fik fixet min Tesla Model X (sort)årgang 2020. Polering + Opti-coat Pro3. Den var mildest talt overfladeridset af vaskehal mv., samt enkelte steder også med diverse aflejringer. Den ser nu ud so... Se mer
Företaget har svarat
Yderst professionel og behagelig kommunikation, anbefaling, udførelse og aflevering. Mail forespørgelse blev hurtig besvaret, og en anbefaling samt tilbud blev hurtigt aftalt til udførelse. Min ret... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
High End Bilpleje, Polering, Keramisk Coating, Interiørrens og PPF. Detailing bilpleje af premium kvalitet hvor håndværk, sans for detaljen, høj kundeservice er vores fundament. Vi tilbyder alt indenfor dybdegående bilpleje og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores passion for bilpleje sikre dig højeste kvalitet og ikke mindst høj grad af service.
Kontaktuppgifter
Mosetoften 26, 8722, Hedensted, Danmark
- info@detailingcenter.dk
- detailingcenter.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super god oplevelse med fantastisk…
Super god oplevelse med fantastisk service hele vejen!
Jeg har fået lavet keramisk coating på min renault scenic e-tech, samt imprægnering af interiør.
Kan varmt anbefale detailing center, da resultatet er blevet rigtig godt og præcis som forventet. Der har været god service hele vejen.
Nu er der gået en måned siden og jeg har lige været til vaske kursus, hvor Rune har gennemgået vaske produkterne og processen i god stil. Bilen står skarpt og coatingen er kommet frem igen.
Mange tak,
Mvh Daniel

Svar från Detailing Center-Bilpleje
Når man brænder for det man laver.
Service og engagement er ikke en selvfølgelighed i vore dage, men det er det, der kendetegner Rune og hans virksomhed. Her er en mand med en passion for bilpleje og det viser sig i det resultat han leverer og det engagement, som jeg har oplevet i hele processen, også bagefter. Dejligt at den slags findes endnu.

Super flot behandling
En rigtige god oplevelse og vores bil er nu blevet super flot og den røde farve er nu meget mere rød og dyb, ved ellers ikke lige hvordan man skal beskrive det men super flot udenpå og rigtige god rengøring..
Folie på indstigning er også fantastisk lavet, kan ikke se det hvis man ikke ved det er der..
Vi er meget tilfredse med hele oplevelsen

Svar från Detailing Center-Bilpleje
Er der en der kan sit kram
Er der en der kan sit kram, så er det Rune 🏆 Wow et flot resultat, og en fantastisk service 👏😊 Jeg vil til hver en tid anbefale Rune! Man kan tydeligt mærke at han går op i det med liv og sjæl, og at det skal være et perfekt resultat. Rune er god til at forklare, hvordan vi holder vores Coating flot i mange år frem.
Så overvejer I lidt kærlighed til bilen, uanset hvor I måtte komme fra, så tøv ikke med at sende den til Rune! 😎 Det er hele køreturen værd! 👏👏
Tak for et fantastisk stykke arbejde 😊

5 stjernet oplevelse!
Købte en ny Tesla 3 og besluttede at den skulle have kærlighed fra dag 1.
Den kærlighed blev lagt i hænderne på Rune, og det har hverken jeg eller bilen fortrudt.
Komptent behandlig, gode forklaringer og ikke mindst en nidkærhed fra Runes side, som tydeligt viser at dette ikke er et samlebåndsarbejde for ham, gør at der fortjenes 5 stjerner.
Har netop været forbi igen, til det opfølgende og i prisen inkl. vaskeundervisning, som trods latter fra fruens side da det blev lagt i kalenderen, garanteret sikrer at den der ler sidst ler bedst!

Super oplevelse
Super oplevelse. Altid dejligt når man kan mærke at folk går op i deres arbejde. Kan kun anbefales her fra.

Stenslagsfolie på Tesla Y
Rune har sat stenslagsfolie vinger på vores bagdører på vores nye Tesla Y med et perfekt resultat! Rigtig god service og flot lavet, så vi kan varmt anbefale Detailing Center i Hedensted.

Min BMW X5 2,5 år gammel lakken blev som ny
Min BMW X5 2.5 år gammel. med Lak Artic Grey Metalic.
Jeg blev anbefalet Rune. Efter en snak med Rune hvor han gennemgår bilen, kommer med forslag til en 3 trins polering, med efterfølgende Ceramic Coating. Jeg hæfter mig ved at Rune nøje fortæller om processen, på en måde som gør at jeg får tillid til at Rune er den helt rette til at tage ansvaret for denne opgave på min X5. Tillid til kvalitet, vægter højt i sådan en proces. Resultatet var virkelig at se, bilen stod spejl blank. Faktisk som var det en sprit ny lak. Når ens kollegaer bemærker forandringen, så er der syn for resultatet. Jeg fik også Coatet frontruden, samt fælge. Har nu en bil som er smuds afvisende, nem at holde ren. Altid skarp i lakken. Oven i fik jeg et grundigt vaske kursus af Rune.
Rune tak for et særdeles veludført kvalitets arbejde. Hilsen PE

Svar från Detailing Center-Bilpleje
Min Polestar fra 2021 var en smut forbi…
Min Polestar fra 2021 var en smut forbi Rune. God indledende dialog - og resultatet af Runes indsats er bare fantastisk. Fra at være godt brugt i lakken (Polestar har en sart lak - specielt den sorte), så var det som at sætte sig i en ny bil.
Noget der personligt gjorde mig glad, var at Rune gav sig tid til at gå bilen igennem efter endt behandling. Komme med god vejledning. Og så med en ro som jeg sætter pris på. Helt enkelt noget ordentlighed.
Og torsdag får jeg så som 59 årig 1,5 times vaskeundervisning ;-) Det burde jeg nok have haft noget før. Og jo jo - som en del af prisen.
Rune er ikke den billigste du kan finde, men brug nu lidt ekstra, nu du har pengepungen fremme, for her følger kvalitet og penge hinanden.
Her kommer jeg så afgjort igen. Tak til Rune og hans grundighed.

Fantastisk stykke arbejde
Fantastisk stykke arbejde, der sparer mig for mange ærgrelser over, at min bil altid så uvasket og misligholdt ud. Nu står den som ny, og er meget nemmere at vedligeholde. De bedste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har nu vasket bilen for første gang siden behandlingen for knap 4 uger siden. Jeg har ladet regnen klare jobbet i mellemtiden, hvilket sagtens kan lade sig gøre😅
Jeg købte et aftørringshåndklæde, så jeg vidste, at der ikke ville stå vand på lakken efter vask.
Jeg har så vasket den i dag i regnvejret, og aftørret den i carporten efterfølgende, og den står simpelthen SÅ flot 🤩
Jeg har brugt penge på mange ting, men de penge jeg har brugt på at få min bil behandlet, er nogle af de bedste, jeg har givet ud længe.
Jeg var så ked af hvordan den så ud efter vask før, men nu er det simpelthen en fornøjelse at kigge på.
Jeg vil helt klart anbefale Rune til andre - det er et fantastisk stykke arbejde der er lavet 👏🙏

Svar från Detailing Center-Bilpleje
God service og godt arbejde.
God service og godt arbejde.
Jeg kunne savne en SMS service i forhold til aftaler. Det vigtigste er det færdige produkt og det var super.

Svar från Detailing Center-Bilpleje
Super god behandling og super god til…
Super god behandling og super god til at forklar tinge

Svar från Detailing Center-Bilpleje
Runes fornemmelse for service...
Runes fornemmelse for service er uovertruffen både før, under og efter det aftalte job er udført.
Jeg har aldrig set en bil så imponerende flot, som da vi hentede vores Tesla.
En Volvo bliver også utroligt flot efter at have fået en omgang keramik.
(Og stor tak for muligheden for lånebil imens arbejdet udføres.)

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Købte Tesla pakke med coating og folie de rigtige steder.
Super resultat - jeg er meget glad.
Nu har jeg fået undervisning i at vaske bil, og det er en gamechanger for mig - rigtig nemt og megafedt resultat.
5 stjerner er i den grad fortjent!

Svar från Detailing Center-Bilpleje
Har aldrig oplevet en bedre service
Har aldrig oplevet en bedre service, end hos detailing-center - uanset firma type.
Virkeligt imponeret over arbejdet, kan klart anbefale en keramisk coating.

Svar från Detailing Center-Bilpleje
Har lige fået coated min 1 år gamle…
Har lige fået coated min 1 år gamle Tesla model 3.Rune leverede en flot stykke arbejde er super tilfreds også med det efterfølgende vaske kursus.kan varmt anbefale Rune virkelig passioneret i hans arbejde.

Svar från Detailing Center-Bilpleje
Har lige fået coated min nye bil og…
Har lige fået coated min nye bil og været til vaskekursus hos Rune. Superkompetent og god service hos en mand der brænder for det han laver. Langt over min forventning og varmeste anbefaling herfra!

Svar från Detailing Center-Bilpleje
Fantastisk resultat alle pengene værd
Super god service, et fantastisk resultat på en 1,5 år blå Tesla Y kørt 40000km kan varmt anbefales.

Super behandling
Super behandling
Bil poleret og fået Opticoate. Efterfulgt af grundig vaskekursus, så jeg kan bibeholden bil look mange år endnu.
Rune får de varmeste anbefalinger herfra.

Fantastisk service
Fantastisk service. Tesla model Y står helt flot og beskyttet. Og den gammelt bil ser næsten ny ud og klar til at sælge. Helt fair pris

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.