Bättre än förväntat. Klockan är ursnygg (sic!) och leveransen skedde snabbt och utan problem. Jättenöjd, kan verkligen rekommenderas. Dessutom var klockan redan "uppdragen" och inställd på rätt tid.... Se mer
Bra, utmärkt, bättre än förväntat, snabb leverans, dessutom var klockan snyggare än på bild ! Levererades uppdragen och inställd med ifyllt garantibevis. Bara lovord -enda "nackdelen" var att anvisnin... Se mer
De skulle fått fem stjärnor bara de hade anlitat ett transportföretag som det går att förlita sig till. PostNord slarvade bort klockan på vägen. Men en bra hemsida, enkelt att beställa? Bra priser och... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Vi hälsar dig välkommen till vår webbshop. Vårt namn säger allt, nämligen att vi säljer designerklockor och märkesklockor till både herrar och damer i hela Skandinavien. Som kund hos DesignerKlockor.se är du maximalt säkrad vid köp av din armbandsklocka. Vi var bland de första webbshopparna i vår bransch och har sålt klockor online sedan 2007. www.designerklockor.se
Genvägen 1, 231 62, Trelleborg, Sverige
- +46 08-446 82 321
- support@designerklockor.se
- designerklockor.se
Oseriöst företag
Oseriöst företag. Säljer damklockor som herrklockor! Köpte en Casio herrklocka enligt deras hemsida men när jag fick den så insåg jag att det var en damklocka - armbandet gick inte runt min handled (och jag är inte särskilt grov). Trots att jag hänvisar till Casios hemsida där klockan tydligt sägs vara en damklocka så hävdar Designerklockor.se att det är en herrklocka och vägrar stå för frakten fram och tillbaka. Detta trots att de marknadsfört klockan fel och det på deras hemsida står att returfrakten är gratis. Efter tjafs så betalade de returfrakten. Undvik det här företaget!
Citizen CB5010-81L
Köpte en Citizen CB5010-81L klocka härifrån med Klarna (få först betala sen). Jag blev inte nöjd och skickade tillbaka den. Tre dagar senare var fakturan borttagen. Bra hantering av designerklockor och grym bra service!! 👍
Leveransen tog tid...och betalade…
Leveransen tog tid...och betalade hemleverans men fick hämta på ombud.Fick info om ofullständig adress men kollade på beställningen och den var korrekt...Ingen skada skedd men det blev försenad födelsedags present
Har skickat klockan i retur för snart…
Har skickat klockan i retur för snart en månad sedan ej fått tillbaka mina pengar ännu ca 2000:- mailat flera gånger utan gensvar, helt galet fick bara Mail om att ni tyckte ja gett dåligt betyg hoppas på svar snarast/Robban
Batteriet i klockan var dött
Batteriet i klockan var dött. Så nu måste vi ta oss till en klockaffär o byta batteri. 😡😡😡😡😡😡😡
Mycket nöjd 😊
Jag missade att hämta ut min…
Jag missade att hämta ut min beställning hos postombudet i tid, så klockan skickades tillbaka till Designerklockor igen. Men när jag mailade dem så skickade Designerklockor ut min beställning till mig igen, kostnadsfritt. Det är bra service!
Klockan fanns inte på lager fast det…
Klockan fanns inte på lager fast det stod att den gjorde det på hemsidan
Ett köp kan inte gå smidigare
Ett köp kan inte gå smidigare! Stort tack!!!
snabb leverans o skitsnygg klocka
Snygg klocka
Snygg klocka, snabb leverans och betalning via Klarna. 4/5!
Enkelt att beställa och en klocka som…
Enkelt att beställa och en klocka som motsvarade beskrivningen.
UPS som leverantör är en konstant besvikelse som alltid lämnar på utlämningsställe trots att jag är hemma. Statusuppdateringen ”Kunden ej tillgänglig” kom i appen medan jag var hemma.