Design Flower ApS Omdömen 206

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtige, effektive og leverede til tider. Dejligt med foto så man kan se den er leveret ved døren selv om modtager ikke var hjemme (vi havde skrevet det ville være ok). Selve buketten levede i alle... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og personlig service. Har brugt butikken på Fisketorvet mange gange og er aldrig blevet skuffet. Blomsterne er friske og holder længe. Trods Corona med ekstra mange bestillinger online på mors d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utrolig god service! Ville bestille bårebuket sen sen aften til levering næste formiddag. Websitet drillede og jeg modtog ikke en bekræftelse på at ordren var gået igennem. Næsten morgen modtog jeg sm... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte en bårebuket formet som et anker til min fars begravelse. Hele processen føltes enormt professionelt og thomas var enormt hjælpsom og lydhør over for mine ønsker. Ankeret blev leveret i god t... Se mer

Företagsinformation

1. Blomsterhandel
  2. Blomsterbud
  3. Blomsterdesign

Skrivet av företaget

Ny ejer fra juli 2024 - Hos Design Flower er vi specialister i blomster til begravelser og bisættelser. Hos Design-Flower forstår vi betydningen af at vise omsorg og ære de elskede, vi har mistet. Vi har specialiseret os i blomster til begravelser og bisættelser, hvilket sikrer dig smukke og værdige blomsterarrangementer, der udtrykker medfølelse og respekt. Vores udvalg du finder på vores hjemmeside er nøje udvalgt til at afspejle ærbødighed og støtte i svære tider. Hver buket er sammensat med omhu og dybfølt intention, hvilket sikrer, at dine følelser bliver formidlet på den smukkeste og mest passende måde. Uanset om du ønsker at udtrykke din kondolence eller ære en afdøds liv, har vi det perfekte blomsterarrangement til begravelsen eller bisættelsen. Vi er her for at hjælpe dig i hver eneste trin af din bestilling. Hvis du foretrækker personlig assistance eller har brug for rådgivning omkring valget af blomster, er vores erfarne blomsterekspert altid klar til at assistere dig. Ring til os på 61 26 59 69 hverdage ml. 06.30 - 18.00 og i weekender ml. 07.00 - 14.00 eller bestil nemt og hurtigt direkte på vores hjemmeside. Vores engagement i kvalitet og service er uforlignelig. Vi er dedikerede til at levere ikke kun blomster, men en fuldendt oplevelse, der respekterer dit behov for at udtrykke dine følelser gennem blomster. Vi tilbyder sikker levering til alle kirker og kapeller i vores leveringsområde og sikrer, at hver eneste buket leveres med den største omhu og præcision. Uanset dine behov, kan du stole på, at vi leverer blomster, der hjælper dig med at udtrykke din dybeste medfølelse og respekt. Vi leverer blomster til alle kirker og kapeller i København og omegn. Fra postnummer 1000 – 2990 samt postnumrene: 3460 Birkerød, 3500 Værløse, 3520 Farum og 4000 Roskilde.

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

virkelig til grin!!

virkelig til grin!!! bestiller blomster til morsdag til overpris og 70 kr levering gået næsten 2 dage stadigvæk kan man ikke få noget at vide!! simpelthen dårlig stil sidste gang jeg handler derfra !!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fra Design-flower modtager man hverken…

Fra Design-flower modtager man hverken sit produkt eller en sms/e-mail med en update på forsinkelsen!

Min hustru bestiller blomster til sin mor til Morsdag. Samtidig bestiller jeg en buket til min hustru, ligeledes til Morsdag.
Så to forskellige ordrer.
Vi blev afvist andre steder, da der var for travlt. Men Design-Flower har ikke den samme realitetssans. Nogle ville måske kalde det grådighed.

Det ender med jeg skriver til dem omkring midnat, at de gerne må annullere vores ordrer. For jeg bestilte ikke blomster til overpris, til Morsdag, for at modtage dem dagen efter.
Super skuffende og vildt dårlig kundeservice!

Virkelig ringe firma

Virkelig ringe firma bestilte en morsdagsbuket og venter spændt på at høre fra min papmor som skulle modtage den men nej DesignFlower har ikke leveret blomsterne virkelig ringe firma :-( kan se at de har trukket 345 kr for ingen ting :-( virkelig ringe firma

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og fantastiskt…

Fantastisk service og fantastiskt smukke blomster! Jeg var sent ude med en buket blomster, som skulle leveres samme dag inden kl. 17. Ringede om formiddagen for at høre om det kunne lade sig gøre at få buketten leveret til døren samme dag inden for tidsrammen. Intet problem og buketten blev således leveret i god tid inden. Skønt med et firma, der ser muligheder i udfordringerne og hjælper efter bedste evne. Tak!

7 maj 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fejl ved levering - ny buket med det samme!

Jeg bestilte nogle blomster til min veninde, men de dukkede aldrig op på dagen jeg havde bestilt dem til. Jeg ventede, og ca 10 dage efter de burde være kommet, sendet jeg en email til design-flower for at høre hvad der var sket. De undskyldte mange gange, og sendte en ny buket til min veninde med det samme, og hun modtog den få timer senere.

Der var sket en fejl ved første levering, men da jeg skrev til dem var der ingen problemer - da de besvarede min email var den nye buket allerede på vej.

4 maj 2021

Fantastisk flot buket

Havde spurgt om de leverede Store Bededag - fik bekræftet, at det gjorde de.
Den blev leveret og det var en rigtig smuk buket, som min datter blev meget glad for. TAK.

2 maj 2021

Smuk med smuk på!

Min datter har lige modtaget en stor og flot buket fra Design Flower, 😍 og jeg må sige de kan varmt anbefales! 😃👍🏼 Bestilte sent i går aftes, og de blev leveret i dag ved en 18.00 tiden. 💪🏼 Det kan man bestemt ikke klage over, super god service. 😃😉
Så vil jeg bare håbe de også står “længe” 🥰😜
Så ja skal i sende en buket blomster, gå ind på design-flower.dk 😊👍🏼

13 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Blomster leveret dagen efter siger de ???

Havde bestilt blomster til levering efter kl.16:00 kørt kortet igennem alt virker godt, da jeg ikke høre fra modtageren skriver jeg til Design Flower kl.19:20 om min ordre er blevet leveret med succes, jeg får svar at de havde sendt min ordre men da butikken ikke havde friske blomster ville de først levere dagen efter.
Jeg skriver til dem at Jeg syntes ikke det er ok ikke at få besked før jeg selv reagere, der var ligesom en mening med dato og tiden ! Der er både mail og tlf nr så de har haft rigtig mulighed og tid for at kontakte mig ang problemet.
Jeg skriver næste dag om morgen at de selfølgelig skal annullere ordren da jeg ikke kan bruge den til noget dagen efter, så skriver de tilbage "Jeg har snakket butikken i dag igen han skal levere buketten i dag inden kl 12 og med en gratis chokolade.."
Jeg skriver igen at de ikke skal levere da der ikke er nogle til at modtage, så skriver de han er på vej og lidt efter han har leveret :-(
Jeg forsøger at ringe til dem og skriver da skal ringe til mig men det sker ikke.
Det er totalt dårlig stil at drive forretning på og bare beholde folks penge

14 mars 2021

Fantastisk service

Fantastisk service. Bestilte den mindste fødselsdags buket til levering og fik den smukkeste buket som var alle pengene værd og mere til.

8 mars 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service og blomster i top

Havde fundet et par billeder på nettet og kopibuketterne blev utroligt smukke. Servicen var helt i top og det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller der.
Kan varmt anbefales.

25 februari 2021

Blomster blev leveret efter kl. 22.00 på Valentins dag

Når man bestiller blomster til Valentins dag, 2 dage før og de bliver leveret efter kl. 22.00 på Valentins dag, så er det ikke god service. Vil aldrig benytte dem igen og kan ikke anbefale dem til nogen. Vi var på vej i seng da der blev ringet på døren!

15 februari 2021

Fuldstændig forfærdeligt!

Fuldstændig forfærdelig blomsterforretning!!!!

Vi skulle bestille blomster som skulle bringes ud samme dag det sagde annoncen at man kunne plus 30% fra buketten. Fik dog et mega chok over prisen på udbringning som de ikke skriver noget om. Udbringningen koster mere en selve blomsterne. Dette var den 30/1/2021 og de er stadig ikke kommet. Har taget kontakt til deres kundeservice idag den 02/02/2021 damen viste absolut ingen ting! Og sagde hun skulle snakke med hendes chef og ringe tilbage efter 10 minutter vi har nu ventet en time og stadig ikke hørt fra dem. Og det skal lige siges at pengene er trukket fra kontoen!!!...
Der er ydermere ringet flere gange og indtalt besked og stadig ingen respons!!!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

2 februari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uprofessionelt - kan ikke levere i weekender !

Skulle bestille fødselsdagsblomster til levering idag lørdag - og på forsiden står levering også i weekenderne - på sjælland og københavn - men ved dato valg oplyses at i weekenderne leveres kun i København og omegn - det er nedtur at skrive et og så gøre noget andet i virkeligheden - uprofessionelt

30 januari 2021

Enestående service

Dette er uden sidestykke! Jeg sad ved midnatstide og skulle bestille en bårekrans. Jeg kunne ikke få kreditkortbetalingen til at virke. Kl. ca. 01:00 om morgenen får jeg en mail fra Design Flower, hvor de foreslår at jeg kan betale med MobilePay - så vil kransen være i Præstø, langt fra København dagen efter, komplet med guldtrykte bånd! Og det var den, og det var den smukkeste af alle kransene.
DET er kundeservice!

28 januari 2021

Fantastisk service

Fantastisk service.
Jeg ringede og bestilte en bårebuket kl 0905 til en bisættelse klokken 1000 lettere panisk. De kunne godt hjælpe mig, og de fik lavet en flot bårebuket og oven i købet med bånd og hilsen samt leveret til kl. 0955! Det er virkelig hurtig og god service - de kan varmt anbefales.

14 januari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super smukke buketter til fordelagtige priser.

Jeg har nu købt blomster to gange hos Design Flower. Begge gange valgte jeg et af deres "dagens tilbud" og begge buketter var virkelig flotte. De blev leveret samme dag, som jeg bestilte dem. Design Flower har min varmeste anbefaling og jeg vil helt sikkert bruge dem fremover.

6 januari 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.