Hurtige, effektive og leverede til tider. Dejligt med foto så man kan se den er leveret ved døren selv om modtager ikke var hjemme (vi havde skrevet det ville være ok). Selve buketten levede i alle... Se mer
Det här tycker kunderna
God og personlig service. Har brugt butikken på Fisketorvet mange gange og er aldrig blevet skuffet. Blomsterne er friske og holder længe. Trods Corona med ekstra mange bestillinger online på mors d... Se mer
Utrolig god service! Ville bestille bårebuket sen sen aften til levering næste formiddag. Websitet drillede og jeg modtog ikke en bekræftelse på at ordren var gået igennem. Næsten morgen modtog jeg sm... Se mer
Bestilte en bårebuket formet som et anker til min fars begravelse. Hele processen føltes enormt professionelt og thomas var enormt hjælpsom og lydhør over for mine ønsker. Ankeret blev leveret i god t... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ny ejer fra juli 2024 - Hos Design Flower er vi specialister i blomster til begravelser og bisættelser. Hos Design-Flower forstår vi betydningen af at vise omsorg og ære de elskede, vi har mistet. Vi har specialiseret os i blomster til begravelser og bisættelser, hvilket sikrer dig smukke og værdige blomsterarrangementer, der udtrykker medfølelse og respekt. Vores udvalg du finder på vores hjemmeside er nøje udvalgt til at afspejle ærbødighed og støtte i svære tider. Hver buket er sammensat med omhu og dybfølt intention, hvilket sikrer, at dine følelser bliver formidlet på den smukkeste og mest passende måde. Uanset om du ønsker at udtrykke din kondolence eller ære en afdøds liv, har vi det perfekte blomsterarrangement til begravelsen eller bisættelsen. Vi er her for at hjælpe dig i hver eneste trin af din bestilling. Hvis du foretrækker personlig assistance eller har brug for rådgivning omkring valget af blomster, er vores erfarne blomsterekspert altid klar til at assistere dig. Ring til os på 61 26 59 69 hverdage ml. 06.30 - 18.00 og i weekender ml. 07.00 - 14.00 eller bestil nemt og hurtigt direkte på vores hjemmeside. Vores engagement i kvalitet og service er uforlignelig. Vi er dedikerede til at levere ikke kun blomster, men en fuldendt oplevelse, der respekterer dit behov for at udtrykke dine følelser gennem blomster. Vi tilbyder sikker levering til alle kirker og kapeller i vores leveringsområde og sikrer, at hver eneste buket leveres med den største omhu og præcision. Uanset dine behov, kan du stole på, at vi leverer blomster, der hjælper dig med at udtrykke din dybeste medfølelse og respekt. Vi leverer blomster til alle kirker og kapeller i København og omegn. Fra postnummer 1000 – 2990 samt postnumrene: 3460 Birkerød, 3500 Værløse, 3520 Farum og 4000 Roskilde.
Kontaktuppgifter
Litauen Alle 13, 2630, Taastrup, Danmark
- info@design-flower.dk
- design-flower.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alt fungerede til UG
Alt fungerede til UG.
Leveringen så fint med billede at bårebuket.
Næste gang bestiller jeg hos jer.
3 Stjerner kan det blive til fordi det…
3 Stjerner kan det blive til fordi det var nemt at bestille en buket og dejligt, at levering kunne ske samme dag indenfor et par timer…. MEN slet ikke i orden, at der sendes en buket, som slet ikke ligner eller bare minder om den bestilte buket. Jeg bestilte en BUKET BURME og fik foto af modtagerens buket - som åbenbart ikke kan ses her. Det er rigtig ærgerligt.
Super fin service
Super fin service. Fint med sms med foto af den leverede buket. 5 ud af 5 stjerner
megt fin kundebehandling
Jeg bestilte blomster lidt sent til levering dagen efter kl 10 - og det kom frem. Billede af buketten og en lille sms-chat med en rigtigt levende menneske fra Design FLower.
Ikke en finger at sætte på det
Alt var, som det skulle. Fik leveret en bårebuket til en kirke, hvor buddet kvitterede for levering ved et billede af buketten. Kan klart anbefale Design Flower!
Mega god service
Mega god service, mega flotte blomster, og meget fylde/blomster for pengene.
Bårebuketten kom i god tid, så den fik en god plads i kirken.
Fremover bestiller jeg kun bårebuketter derfra. Tak 🙏
Bårebuket
En meget fin betjening og personlig levering til tiden:-)
Fantastik service alt forløb som det…
Fantastik service alt forløb som det skulle sender foto af levering mere perfekt kan det ikke blive
Så smuk en bårebuket
Så smuk en bårebuket. Lige som jeg havde ønsket mig ♥️
Takker for den fine service ved…
Takker for den fine service ved levering af bårebuket. Det er super nemt at bestille online og de har et stort udvalg. Bestilte samme dag og leveret til tiden og de sendte et fint billede af buketten fra kirken. De bedste anbefalinger herfra
Hurtig levering😁
Hurtig levering😁
God info.
Og ikke mindst en SUPER flot buket👌
Vil bestille igen derfra ❤️
Med venlig hilsen Dorte 😁
smuk bukett som holdt hva den lovet
smuk bukett som holdt hva den lovet, og som var smukkere i virkeligheten enn på bildet. Pålitelig levering fortjener også en stjerne!

Svar från Design Flower ApS
Fantastisk krans
Til min søsters bisættelse - En fantastisk smuk krans med bla roser og husfred. Kan kun varmt anbefale Design Flower
Helt utrolig god kundeservice
Helt utrolig god kundeservice, flotte buketter til en god pris, og meget venlig betjening og levering. Kan varmt anbefales.
Jeg bestilte en bårebuket til en…
Jeg bestilte en bårebuket til en begravelse, og design flowet sendte et billede da de havde leveret den til kirken. Super god service!
Jeg var i lidt presset fordi jeg skulle…
Jeg var i lidt presset fordi jeg skulle have sendt en buket afsted samme dag…og så på en søndag. Bestiller kl 9. Ringer til dem og følger op på ordren, damen jeg taler med gør mig opmærksom på jeg ikke havde skrevet en hilsen, så det fikser hun lige for mig. 4 timer efter bestillingen så er den smukkeste buket leveret til den ønskede adresse. Jeg er super tilfreds og det er hende som modtog buketten bestemt også…
Fantastisk service at få har både på…
Fantastisk service at få har både på mail og sms fået besked om at forsendelsen er på vej og leveret
Smuk buket og god service
Super flot og frisk buket 👍 og virkelig god service og kommunikation, da modtager ikke var hjemme. Har brugt Design Flower før, og de skuffer aldrig.
Flot buket og fin service
Super fin buket der skabte glæde hos modtageren. Fik en sms da buketten var leveret, hvilket var rart, så var man sikker på at den var kommet frem.
Kam varmt anbefale Design Flower.
👍😁🌺 UDSØGT SERVICE!!!😍💐👌
🌹👍💐😁🌺 UDSØGT SERVICE fra Susan og hendes chef!!!! 👌😆♥️👍
Dejlig oplevelse og perfekt levering til STOR GLÆDE, kunne jeg forstå på min veninde, der fik blomst og chokolade !! 😁👌🌸🌹
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.