De Ruijtermeubel Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren zijn onze nieuwe meubels bezorgd. Complimenten voor vervoerders Niels en Jeroen. Ze zijn deskundig, vriendelijk en ze hebben keurig gewerkt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij waren voor de aanschaf van eetkamerstoelen 2x in de showroom. Mevrouw Saskia herkende ons. Ze heeft onze vragen beantwoord en advies gegeven en nam de tijd voor ons. Een zeer prettige en goeie ser... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zou eigenlijk 5 sterren willen geven voor de tweede verkoopster, maar slechtere ervaring met verkoopster nummer 1, dus vandaar 4 sterren. Waren bijna weg gegaan omdat volgens eerste verkoopster bepaa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij werden geholpen door Ingrid van Bakel. Zij was erg geduldig en heeft ons goed geadviseerd mbt kleuren en materialen. Ze heeft duidelijk ervaring in deze branche. Wij komen zeker terug bij Ingrid e... Se mer

Företagsinformation

1. Möbelaffär

Skrivet av företaget

Kom gezellig langs op de woonboulevard Cruquius en ontdek de nieuwste collecties van grote meubelmerken. Gratis interieuradvies, 12000 m2 Wooninspiratie en gratis parkeren. De Ruijtermeubel is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

49 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Klantvriendelijk

We werden zeer hartelijk ontvangen na binnenkomst en direct op het juiste pad gewezen waar we voor kwamen. Aansluitend pro-actief en zeer vriendelijk geholpen door Jill. Zij was behulpzaam in het informeren over materialen en kleuren. Het appelgebak werd ook zeer gewaardeerd.

21 april 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Hartelijk bedankt voor de prachtige 5 sterren! Wij zijn erg blij om te horen dat onze topper Jill jullie zo goed heeft kunnen helpen en dat jullie genoten hebben van jullie bezoek.

Prettige winkel ervaring bij Henders en Hazel Cruquius

Verkoopster Saskia van de afdeling Henders en Hazel nam ruimschoots de tijd voor ons zonder opdringerig te zijn. Ze geeft goede uitleg,denkt mee en geen vraag is te veel. En dit allemaal onder het genot van koffie en heerlijke appeltaart.

19 april 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Wat geweldig om te horen dat jullie zo'n goede ervaring hebben beleefd in onze woonwinkel. Hartelijk bedankt voor de prachtige 5 sterren en de geweldige complimenten naar Saskia onze verkoopster.

Goed geholpen

Goed geholpen , fijn advies en blij met precies de bank die ik in m’n hoofd had !

19 april 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Superleuk om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor de 5 sterren en heel veel plezier met je nieuwe bank!

Kim

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn erg leuk geholpen door Ingrid…

We zijn erg leuk geholpen door Ingrid van de Ruijtermeubel Cruquius.
Ze nam alle tijd voor ons en heeft alles goed uitgelegd. Heel tevreden de deur uitgegaan en een mooie bank gekocht.

14 april 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Hartelijk bedankt voor deze prachtige review! Wij zijn erg blij om te horen dat onze topper Ingrid jullie zo goed heeft kunnen helpen. Wij wensen jullie nog veel plezier van jullie nieuwe bank en zien jullie graag nog eens terug!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn ontzettend goed geholpen.

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken en aanschaffen van een nieuwe bank en eetkamerstoelen. Saskia dacht echt met ons mee, luisterde naar onze wensen en gaf ons waardevol advies. Dankzij haar geduld en expertise hebben we precies gevonden wat we zochten. Het was een plezierige ervaring en we zijn erg tevreden met onze aankopen. We kunnen deze winkel van harte aanbevelen!

5 april 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Hartelijk bedankt voor deze prachtige review. Wij zijn erg blij om te horen dat jullie zo goed geslaagd zijn bij ons en dat onze topper Saskia zo'n plezierige ervaring heeft kunnen creëren! Wij wensen jullie alvast veel plezier van jullie aankopen en zien jullie graag nog eens terug.

Verkoopster Evita

Verkoopster Evita, nam ruim de tijd om ons te adviseren

29 mars 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Hartelijk bedankt voor deze prachtige review! Wij zijn blij om te horen dat onze topper Evita jullie zo goed heeft kunnen helpen.

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen, dank voor je hulp.

17 mars 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Bedankt voor deze ontzettend leuke review! Wij zijn enorm blij om te horen dat je zeer vriendelijk bent geholpen in onze winkel! Graag tot ziens!

Henders& Hazel

Zeer vriendelijk geholpen, en het is een bedrijf met een goede staat van dienst!

23 februari 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Bedankt voor deze prachtige review! Wij zijn enorm blij om te horen dat je zeer vriendelijk bent geholpen in onze winkel! Graag tot ziens!

Goede service gehad van Remon

Goede service gehad van Remon.

22 februari 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Bedankt voor de prachtige 5 sterren! Wat super om te horen dat je goed bent geholpen door Remon! Wij geven het mooie compliment zeker aan hem door!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijke en duidelijke service door Saskia

Rustig rondkijken en vriendelijke en duidelijke service bij aankoop. En na aankoop nog een vers cadeautje (borrelplankje) als dank mee!

15 februari 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Bedankt voor deze leuke review! Wij zijn erg blij om te horen dat je vriendelijk en duidelijk bent geholpen bij ons in de winkel! Wij hopen dat je hebt genoten van de heerlijke borrelbox en wensen je alvast heel veel plezier met de aankoop!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jill heeft ons super fijn geholpen

Jill heeft ons super fijn geholpen. Ze neemt alle tijd voor je en luistert naar wat je belangrijk vindt als klant. Heerlijk kopje koffie en overheerlijke appeltaart erbij, je voelt je welkom en gewaardeerd als klant.

8 februari 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Wat geweldig om te horen dat jullie zo'n fijne ervaring hebben beleefd in onze woonwinkel en dat Jill jullie zo goed heeft kunnen helpen! Hartelijk bedankt voor deze prachtige 5 sterren review en wij zien jullie graag nog eens terug.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ruimte enrust om rond te kijken.

Ruimte enrust om rond te kijken.
De adviseuze/verkoopster was deskundig,vriendelijk en had tijd om uitleg te geven.

10 februari 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Wat een geweldige review, wij zijn erg blij om te horen dat je zo hebt genoten van jouw ervaring in onze woonwinkel.

Prima advies van Lisa en Jill

Ontzettend goed geadviseerd door Jill en Lisa. Nieuwe inzichten gekregen, uitstekend geholpen met de inrichting van ons huis en de aanschaf van een nieuwe hoekbank. Zeker een aanrader!!

7 februari 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Goed om te horen dat je zo tevreden bent met het advies van onze toppers Jill en Lisa! Hartelijk bedankt voor deze prachtige review en wij wensen jou nog veel plezier met jouw nieuwe hoekbank.

Mooie en fijne zaak

Mooie en fijne zaak
We zijn zeer prettig en vakkundig geholpen door Rémon
Hij nam alle tijd en dacht goed met ons mee!
En dan ook nog een lekkere verrassing na aankoop!

2 februari 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Hartelijk bedankt voor deze prachtige review! Wij zijn erg blij om te horen dat onze topper Rémon jullie zo goed heeft kunnen helpen en dat jullie zo hebben genoten van onze borrelbox. Wij wensen jullie nog veel plezier van jullie aankoop en zien jullie graag nog eens terug.

Aankoop van de bank

Remon gaf een kwalitatief en goed advies en dacht met ons mee. Hij heeft alle tijd genomen om ons te helpen bij het kopen van de bank. We hebben het als fijn ervaren ons bezoek aan deze winkel. Een grote assortiment aan de meubels en erg aardig personeel in de winkel.

1 februari 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Bedankt voor deze leuke review! Wat fijn om te horen dat jullie goed advies hebben gekregen van Remon en dat jullie je bezoek in onze winkel als fijn hebben ervaren! Wij wensen jullie alvast veel plezier met de bank, en zien jullie graag eens terug!

Hele prettige verkoopster

Hele prettige verkoopster, goed advies zonder opdringerig te zijn. Dacht op een prettige manier mee over de wensen
Daarnaast goede ontvangst met appeltaart en een borrelbox na aankoop

1 februari 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Bedankt voor deze review! Super om te horen dat je goed advies hebt gekregen bij ons in de winkel! Wij hopen dat je hebt genoten van de borrelbox en wensen je alvast veel plezier met de aankoop!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne winkel met groot aanbod

Een grote, fijne winkel met een gigantisch aanbod. Ook het restaurant is altijd onderdeel van ons bezoek. Daar is een ontzettend aardige gastheer, een aanwinst voor hem team denk ik. Oh, en het ruikt altijd zo lekker in de winkel....!

4 januari 2025

Svar från De Ruijtermeubel

Ontzettend bedankt voor deze prachtige review. Wij zijn erg blij om te horen dat jullie zo hebben genoten van onze winkel!

De Ruijter Cruquius

Gisteren hebben wij een bank in bestelling gezet en zijn door Joyce geholpen. Wat een fijne medewerker! Zeer netjes, kennis van zaken, respectvol en met humor! Ook de aftersales is uiterst correct en vriendelijk.
Wij kijken uit naar de levering.

28 december 2024

Svar från De Ruijtermeubel

Hartstikke bedankt voor de prachtige 5 sterren en wij zijn erg blij dat onze topper Joyce zo goed in de smaak is gevallen! Wij wensen jullie nog veel plezier met jullie nieuwe aankoop en zien jullie graag nog eens terug!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Perfect

Bij de Ruijtermeubel staat heel veel keus. We zijn prima en zeer vakkundig door Jill geholpen.

18 oktober 2024

Svar från De Ruijtermeubel

Bedankt voor deze review! Super om te horen dat jullie prima en zeer vakkundig zijn geholpen door Jill en ons brede aanbod waardeerde! Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Vriendelijk

Vriendelijk, de klant goed in kunnen schatten qua smaak en daadkrachtig!

17 december 2024

Svar från De Ruijtermeubel

Hartelijk bedankt voor de prachtige 5 sterren! Wij zijn blij dat wij jou zo vriendelijk en kundig hebben kunnen helpen. Nog veel plezier met jouw aankoop!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.