Vaak bestel ik wel es iets online..... Maar wat een verrassing bij deze!! Nog nooit ontving ik zo'n verzorgd verpakt kadootje aan mezelf . De kaarten waren apart ingepakt ,en met droogbloemetje... Se mer
Företaget har svarat
Ik bestelde het magical notebook bij de orakelmeisjes! Niet zomaar een notebook. Ik kreeg een superleuk pakketje met twee orakelkaarten waardoor ik meteen aan de slag kon met journalen. Op verschille... Se mer
Företaget har svarat
Ben heel enthousiast over jullie werk. Had van Bas Ortmans, mijn neef, zelf een set cadeau gekregen en ontdek echt heel veel nieuwe en vooral interessante zaken hierdoor. Werk als energetisch ther... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb een orakeldeck gekocht voor mezelf en eentje cadeau gegeven. Ontzettend mooi vormgegeven en leuk geschreven, de kwaliteit van het materiaal is ook ver bovengemiddeld. Wat ikzelf ook erg fijn v... Se mer
Företaget har svarat
De Orakelmeisjes maken professionele orakelkaarten en tarotsets om wijsheden te delen door kunst en spiritualiteit samen te brengen. Alle kaarten worden met de hand geschilderd door kunstenares Amber Delahaye. Alle teksten worden geschreven door holistisch therapeute en schrijfster Jenneke van Genechten.
Huskensweg 17B, 6412SB, Heerlen, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik ben zeer tevreden over de producten van de orakelmeisjes. Ook altijd met zorg en veel liefde ingepakt!

Svar från De Orakelmeisjes
Wat een feestje om de mooie kaarten te mogen ontvangen.
Zien er prachtig uit en snel geleverd. Heerlijk prikkelende vragen. Happy women.
Liefs diana

Svar från De Orakelmeisjes
Super lieve kundige inspirerende vrouwen, die samen een fantastische product/deck hebben gecreëerd.

Svar från De Orakelmeisjes
Alles zat netjes verpakt en kwam netjes aan. Ook de kwaliteit van het houten doosje en de kaarten zijn erg goed.

Svar från De Orakelmeisjes
Mooi deck, betaalbaar in tegenstelling van andere decks. Deze kaarten zijn beter leesbaar en herkenbaar. Soms ook met een knipoog #mijwelbellen. Zeker een aanrader

Svar från De Orakelmeisjes
Prachtig vormgegeven producten die mij en mijn cliënten mooie, grappige, hartverwarmende en soms confronterende inzichten geven.
Mijn favoriete decks om in te zetten! Cliënten vinden het prettig dat het Nederlandstalig is en over de illustraties is iedereen (terecht) lyrisch!
Snelle en persoonlijke service. Helemaal top.

Svar från De Orakelmeisjes
Het was op tijd geleverd, heel netjes en mooi ingepakt en voor iedereen aan te bevelen.

Svar från De Orakelmeisjes
Prachtige kaarten. Je voelt de liefde er af stromen. Echt zo blij mee!!!

Svar från De Orakelmeisjes
Blij met deze dames, hun creaties, de producten. De liefde die ze daar voor hebben is voelbaar 🖤🖤🖤

Svar från De Orakelmeisjes
Altijd heel blij met De Orakelmeisjes. Ook helemaal heppie met het nieuwe deck! Super leuke (en soms rake) teksten. Schitterende afwerking. Ik zeg: Kom maar op met de volgende! (Niet hebberig ofzo.... of stiekem toch ;) )

Svar från De Orakelmeisjes
Supermooie kaartenset met grappige, no-nonsens-quotes!
Heel erg blij mee!
Het houten kistje om de kaarten in te bewaren is even mooi.

Svar från De Orakelmeisjes
Ik heb het Queen of wisdom kaartendeck besteld. Het heeft mijn verwachting overtroffen. Super mooi gemaakt, prachtige kwaliteit en afwerking.

Svar från De Orakelmeisjes
Een prachtig deck! Echt een eyecatcher met waardevolle content. Zeer goede communicatie over het proces via sociale media.
Ik ben en blijf een trouwe fan van deze toppers.

Svar från De Orakelmeisjes
Supergoede service en prachtige producten. Ik ben al jaren fan van de orakelmeisjes.

Geweldig kaartenset!
Queen of hearts is een heel leuk kaartenset. Hele leuke dagelijkse inzicht kaarten.

Svar från De Orakelmeisjes
Erg mooi dek, leuk verpakt. Wel heeft het een tijdje op zich moeten wachten…

Svar från De Orakelmeisjes
Fantastisch mooie kaarten besteld. We moesten even geduld hebben, maar het resultaat is prachtig. Ook werden we goed op de hoogte gehouden van het productieproces. Mooi werk dames!

Svar från De Orakelmeisjes
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.