Vaak bestel ik wel es iets online..... Maar wat een verrassing bij deze!! Nog nooit ontving ik zo'n verzorgd verpakt kadootje aan mezelf . De kaarten waren apart ingepakt ,en met droogbloemetje... Se mer
Företaget har svarat
Ik bestelde het magical notebook bij de orakelmeisjes! Niet zomaar een notebook. Ik kreeg een superleuk pakketje met twee orakelkaarten waardoor ik meteen aan de slag kon met journalen. Op verschille... Se mer
Företaget har svarat
Ben heel enthousiast over jullie werk. Had van Bas Ortmans, mijn neef, zelf een set cadeau gekregen en ontdek echt heel veel nieuwe en vooral interessante zaken hierdoor. Werk als energetisch ther... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb een orakeldeck gekocht voor mezelf en eentje cadeau gegeven. Ontzettend mooi vormgegeven en leuk geschreven, de kwaliteit van het materiaal is ook ver bovengemiddeld. Wat ikzelf ook erg fijn v... Se mer
Företaget har svarat
De Orakelmeisjes maken professionele orakelkaarten en tarotsets om wijsheden te delen door kunst en spiritualiteit samen te brengen. Alle kaarten worden met de hand geschilderd door kunstenares Amber Delahaye. Alle teksten worden geschreven door holistisch therapeute en schrijfster Jenneke van Genechten.
Huskensweg 17B, 6412SB, Heerlen, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ambachtsprodukt mogen kopen. Houten doosje en de kaarten kan je zien dat er met liefde aan gewerkt is. Prijs kwaliteit verhouding is in balans en de thee die ik erbij kocht is heerlijk. Kortom super fijne ervaring

Queen of hearts Wisdom
Love it! Prachtig doosje, hilarische kaartjes :-D
Snelle levering!

Svar från De Orakelmeisjes
De Healing Plants orakel kaarten is een geweldige set. Mooie tekeningen en klare uitleg.
Ben zelf gek op essentiële oliën en vind dit een toepasselijke aanvulling.
Het pakket is mooi verpakt en liefdevol ingepakt.

Svar från De Orakelmeisjes
Super blij met de kaartendecks en ook echt een kadootje om te ontvangen:)

Svar från De Orakelmeisjes
Helemaal blij met het pakketje. Goed verzorgd en mooi ingepakt..

Svar från De Orakelmeisjes
Supermooi kaartendeck! Erg mooi, grappig en leuk. Houten doosje ook. En ook nog eens leuk ingepakt en goede service. Thnxxx Orakelmeisjes

Svar från De Orakelmeisjes
Ben blij met healing plants orakelkaartenset. Ontzettend mooi ingepakt en dan de doos, wat een beauty en dan heb je nog niet eens de kaarten en het boek gezien. Fantastisch!
Het trekken van de kaarten moet ik me nog eigen maken en zo ook de teksten in het boek passend bij de getrokken kaart.
Maar al doende leer ik. ❤️
Dank, ook voor de persoonlijke notitie.
Monique

Svar från De Orakelmeisjes
Wat een snelle levering! Had de kaartjes de volgende dag nodig voor een afscheidkadootje en ze hebben gezorgd dat ik ze op tijd had. Dat is nog eens meedenken. Thankx meiden! De kaartjes waren heel goed ontvangen door mijn collega's! Super bedankt!

Svar från De Orakelmeisjes
Mijn pakje werd vlug geleverd,en zo mooi verpakt,met persoonlijke boodschap. Heel fijn,maar het boek Healing plants samen met de kaarten,zijn super mooi. Een echt cadeautje aan mezelf.💝

Svar från De Orakelmeisjes
Heb het orakel dek besteld healing plants. Er zat tevens nog een extra kaartje bij van hun nieuwe dek. Toen ik die las lag ik helemaal dubbel. Want das echt hoe ik ben. Maar dan in alles. Het dek sluit nu mooi aan bij de curcus die ik aan het doen met kruiden. Het is een echt aanrader🥰 zulke mooie kaarten. Zo mooi beschreven. En zo mooi ingepakt. Ik heb gelijk hun nieuwe dek besteld. En zo fijn dat je ook een refil kunt doen bij het nieuwe dek. Ik kijk er naar ui

Svar från De Orakelmeisjes
Wat een positiviteit zaligggg!
Alle bestellingen en maandabonnement worden zeer netjes geleverd en altijd op tijd! Ik ben zo blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen!

Svar från De Orakelmeisjes
De producten van de Orakelmeisjes zijn uniek, ware kunstwerkjes, stuk voor stuk. Ik werd verliefd op het eerste orakeldeck en bemachtigde een 'original' uit dit deck. Zo bijzonder, je kunt er naar blijven kijken. Onlangs een 'krachtdier-sessie geboekt en ik kan niet wachten tot het zover is om te zien wat zowel Jenneke als Amber weer tevoorschijn toveren. De service en verzending zijn snel en goed. En zelfs het inpakken van de pakketjes wordt met liefde en aandacht gedaan zodat het een feestje is om uit te pakken.

Svar från De Orakelmeisjes
Prachtige kaartenset! 😍 Mooie, inspirerende teksten, prachtige tekeningen. Met veel aandacht en liefde ontwikkeld en verpakt, dat voel en zie je. Thnx Orakelmeisjes, heel blij mee! 🤍

Svar från De Orakelmeisjes
Wauw! Wat is Healing plants een mooie orakelset. De tekeningen zijn heel mooi met allerlei verborgen elementen. Hele fijne boodschappen vanuit de aromatherapie. Ik ben er heel blij mee.

Svar från De Orakelmeisjes
dag lieve meiden , wat een mooi product met humor en intensiteit.. ben er weer blij mee....
groetjes roos

Svar från De Orakelmeisjes
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.