Afgelopen week mochten we onze nieuwe BMW M340i ophalen bij Tim van De Online Dealer. Zijn passie voor auto’s en zichtbaar geniet om mensen blij te maken. Alles tot in de puntjes geregeld en zeer ne... Se mer
Det här tycker kunderna
Uitstekend autobedrijf dat doet wat het belooft. Ze hebben voor ons een betrouwbare occasion gezocht die aan al onze specifieke eisen voldoet. De begeleiding was professioneel en de aflevering (met gl... Se mer
Prachtige Audi a1 gekocht bij de Online Dealer. Tim is gemakkelijk te bereiken en de communicatie is eerlijk en transparant. Afspraken worden goed nagekomen en ik mocht de auto zelfs na openingstijd o... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij zijn een jong en dynamisch autobedrijf met een echte passie voor auto’s en de klantbeleving tijdens de aanschaf van uw nieuwe auto. Wees welkom in Elburg en lees hier de ervaringen van de tevreden klanten die u voor zijn gegaan!
Kontaktuppgifter
Broeklandstraat 8, 8082AE, Elburg , Nederländerna
- 0621879065
- info@deonlinedealer.nl
- deonlinedealer.nl
Aankoop vw Tiguan
Tim luistert goed naar je wensen wat voor auto je zoekt
Met zijn ervaring vindt hij de juiste auto en is transparant over de kosten voor het importeren .
De auto is netjes afgeleverd en een nette prijs voor de inruil gehad
Top bedrijf!
Zeer mooie Audi q2 gekocht,
Alles was zeer snel geregeld en Tim is altijd beschikbaar. Goeie deal gedaan met inruil. Nadererhand een kleine storing gehad en werd prima verholpen. Kortom een aanrader om hier een auto te kopen! Tim bedankt!!
Geen showroom nodig
Ik ben prettig geholpen bij de eerste keer met de proefrit .
Vervolgens goede communicatie via de mail en telefoon.
Waar ik blij van wordt is de bereidheid om afleveren ook op een tijdstip mogelijk te maken dat normaal buiten werktijd valt, super hoor
Thanks
Hele mooie Audi A4 bij jullie gekocht!
Hele mooie Audi A4 bij jullie gekocht!
Alles ging snel en zoals afgesproken
Top service!
Via de Online Dealer mijn leuke fiat…
Via de Online Dealer mijn leuke fiat 500 gekregen. Fijne communicatie, snelle reactie en alles voor een goede prijs.
Prettig bedrijf.
Prachtige auto's
Onlangs heeft mijn zoon een Mercedes A klasse gekocht bij Tim. Dit model was zo populair dat er meerdere koopers zich melden. Tim hield zich netjes aan de afspraak dat wij de eerste beller waren en hield de auto vast tot ons bezoek. Goede prijs, inruil mogelijk en snelle app contact. En een tevreden klant.
Eerlijk bedrijf met eerlijke auto's
Erg fijn contact gehad met Tim van DOD afgelopen week. Snelle reacties en alle vragen werden naar behoren beantwoord. Alle onderhoud etc aantoonbaar. Na een ruime proefrit de hand geschud en een dag later stond de auto volledig gepoetst klaar met nieuwe apk.
Eerlijk bedrijf met eerlijke auto's. Prima ervaring!
Geen opdringerige verkopers
Geen opdringerige verkopers. Vlot contact en afspraken worden nagekomen. Auto afgeleverd volgens afspraken. Tim en Albert bedankt.
Goed
We werden goed ontvangen. Er werd koffie aangeboden en we krijgen duidelijke antwoorden op de vragen die we stelden. Auto werd bij het ophalen goed afgeleverd! Top bedrijf!
Fijn bedrijf
Fijne auto gekocht. Goed en snel contact. Onverwachts toch wat defect geraakt maar dat is heel netjes verholpen door De Online Dealer. Zeker een aanrader en een fijne partij om een nette auto te kopen. Bij aflevering is de auto ook nog netjes gepoetst en van binnen helemaal slik en span gemaakt.
Een paar weken geleden een auto gekocht…
Een paar weken geleden een auto gekocht bij De Online Dealer. Alles was zeer vlot geregeld. De auto konden we snel met een nieuwe APK ophalen. We wouden graag een frisse set voorbanden waarvoor we een paar dagen later nog een keer langs zijn gekomen. Twee koppen koffie later was ook dat weer geregeld. Al met al een prima ervaring.
Onlangs een auto gekocht bij De Online…
Onlangs een auto gekocht bij De Online Dealer en zojuist opgehaald. Het was een prettige ervaring om zaken met ze te doen en ik zou hier zeker weer een auto kopen!
Wij hebben de aankoop van de auto heel…
Wij hebben de aankoop van de auto heel goed ervaren. Konden op korte termijn kijken en met goede inruil snel handelen. Goede heldere communicatiemiddelen. Afspraken zijn goed nagekomen.
Nu inmiddels ruim 3 weken en 2500 km verder geen problemen met de auto. Ook garantie organisatie heeft telefonisch goede toelichting gegeven over de condities. Kortom: goede auto en prima organisatie en condities.
C. Rutte Haarlem
Jullie zijn geweldig!
Professioneel, meedenkend en erg behulpzaam. De Online Dealer is een echte aanrader!
Zoekopdracht, goede service!
Tim Rietkerk (De Online Dealer) heeft ons geholpen een zoekopdracht voor een tweedehands auto, Tim denkt erg goed mee en heeft een zeer nette auto gevonden! Prijs was keurig en ook zijn inruilprijs was goed. Voor een volgende auto kom ik graag weer langs!
Super service
Super service, snel en aandachtig geholpen. Ook een top auto gekocht. Al met al geweldig.
Tevreden klant
Tevreden klant
Zeer snel en duidelijke reacties van Tim. Ook nadat er wat kleine problemen waren met de nieuwe auto. Snel gehandeld en de problemen kosteloos verholpen zonder veel gedoe. Kortom een zeer tevreden klant
Enorm fijn behandeld
Enorm fijn behandeld! Geduldig gedurende de aankoop van onze prachtige Audi a3 etron. Reageert snel op berichten en dit zorgt voor veel duidelijkheid. Om het al een fijne garage om uw auto aan te schaffen
Aanbeveling
Het proces was soepel en eenvoudig. Tim is erg professioneel en behulpzaam. Binnen no-time reactie en niet veel later was de zoekopdracht voltooid. Een autobedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel!
Zoekopdracht en aankoop binnen 3 weken
Waren al een tijdje op zoek naar een andere auto maar konden de juiste niet vinden. Via via in contact gekomen met Tim van De Online Dealer en binnen drie weken was de auto gevonden, volledig rijklaar gemaakt en hebben wij er de eerste ritten al mee gemaakt. Tussentijds contact en updates waren top en reageert altijd snel en vriendelijk. Onze volgende auto gaan we in ieder geval weer via hem doen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.