Autobedrijf Ab Mulder Omdömen 275

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Na een teleurstellende eerst inruil, zijn we er samen snel uitgekomen over de aanschafprijs van mijn nieuwe auto. Een dag voor aflevering ontving ik via de e-mail een aantal foto's van mijn toekomstig... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Van binnenkomst ter oriëntatie tot daadwerkelijk wegrijden uit de showroom keurig geholpen. Moeite gedaan om mij in de juiste uitvoering ergens in het land te laten proefrijden. Verder in het bestelpr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vanuit Maastricht een prachtige rode Mini Cooper S gekocht. Prima ontvangst, staan je meteen te woord, onder het genot van kopje koffie prettig gesprek. Uitgebreide proefrit kunnen maken. Bij ophalen... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Bilhandlare

Informationen kommer från olika externa källor

Ab Mulder is een allround universeel autobedrijf in Ugchelen (Apeldoorn-Zuid). Wij zijn een bekende naam in de regio met ruim 50 jaar ervaring in de automotive waaronder 19 jaar als voormalig ŠKODA-dealer. Wij hebben altijd ruim 100 gebruikte auto’s in voorraad. Buiten traditionele diensten, zoals verkoop, onderhoud, reparatie en diagnose aan uw auto bieden wij; leasing, financiering en verzekeringen. Ons bedrijf kenmerkt zich door een jong en gedreven team dat samen de mobiliteitsbehoefte van onze klanten invult met onze kernwaarden: Gewoon, Goed, Geholpen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een leuke skoda rapid gekocht

Een leuke skoda rapid gekocht. Meerdere auto's bekeken, verkoper niet opdringerig en gaf duidelijk het verschil aan. Na een weekje begon de auto te kraken als ik over drempels reed. Ze hebben kosteloos een rubber vervangen en de auto rijdt nu een half jaar later nog prima.

18 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb 2 weken geleden een skoda fabia…

Ik heb 2 weken geleden een skoda fabia combi gekocht bij Ab Mulder. Wat is dit een enorm prettige garage. Geen opdringerige verkoop maar mensen die helpen, goed en serieus te woord staan. Ik zag zelfs een monteur op een hele prettige manier overleggen met een klant over een reparatie. Ik heb een heel fijn gevoel bij deze garage en kan hem van harte aanbevelen. TOP

30 oktober 2024

Super service!

Afgelopen weekend helemaal in de rats omdat een steenmarter een slang van ons koelsysteem had aangevreten. S'ochtends 1 telefoontje naar Ab Mulder en ik kon gelijk komen. Na wat puzzelen heeft Thimo het super verholpen en konden wij alsnog op vakantie! Geweldige service!

29 april 2023

Super service update:

Update:
Wat een mooi en geweldig (familie) autobedrijf is dit toch. Recent met de in juni 2022 aangekochte VW Passat had ik panne, dat kan natuurlijk altijd gebeuren, de olie spoot eruit. Snel langs de dealer en deze constateerde in één minuut dat de krukasoliekeerring lekte en er kon niet meer mee gereden worden, geschatte kosten 1350 euro. Nou, dat is fijn dan, daar sta je dan in Rotterdam, 125km bij garage Mulder vandaan.

Garage Ab Mulder gebeld en met Kees Mulder gesproken. Supervriendelijk te woord gestaan en er werd direct actie ondernomen. De Passat werd met een oprijwagen opgehaald en en bracht ook gelijk vervangend vervoer mee, de dag daarna wordt ik gebeld dat niet de krukasoliekeerring defect was maar de nokkenasoliekeerring, deze zou worden vervangen en tevens wordt de distributie geheel vervangen in verband met aantasting door de olie.

Enige tijd later kon ik de auto weer ophalen en het vervangende vervoer weer inleveren. De auto stond mij "spic en span" gewassen en al op te wachten. Mijn Passie was weer super.
Voor uw informatie, de kosten NUL euro, niente, zero, helemaal niets.
Daar kan de dealer nog iets van leren. Wat een service.
Ik kan autobedrijf Ab Mulder dus van harte aanbevelen.

Henk van den Donker

21 februari 2023

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf, vanaf 2005 klant bij Ab Mulder toen nog skoda dealer. Vriendelijke mensen en nooit geen problemen gehad. De service is uitstekend en ze staan altijd meteen klaar met een oplossing.

Sinds drie jaar is ook mijn dochter klant bij Ab Mulder en ook met dezelfde tevredenheid. De prijs prestatie is prima, je krijgt echt waar voor je geld.

15 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijke mensen en goede service

Vorige week onze zeer mooie golf tsi gekocht hier met service pakket. Zeer vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg gekregen over de auto. Alle papieren over onderhoud en reparaties netjes aanwezig in de auto.
De auto rijdt als een zonnetje!

28 maj 2022

Top autobedrijf

Verkoper Zhen heeft mij gisteren voor de 4de keer een auto verkocht tot volle tevredenheid.
Keurig afgeleverd met een grote beurt en nieuwe APK. De complimenten voor team Ab Mulder.

23 april 2022

Vandaag een Suzuki Gekocht

Vandaag een Suzuki Gekocht, Geholpen Door Zhen👌Komen al Jaren Bij Ab Mulder ,Fantastisch, Netjes en Sociaal Bedrijf,Super Goeie Service, Vriendelijke Mensen.Blijf vooral zo Doorgaan,Wij Blijven een Trouwe Klant.Groetjes Fam Van Beek

2 april 2022

Blij met een mooie Mini

Afgelopen zaterdag, onze Suzuki ingeruild voor een heel mooie Mini cabrio.
We zijn geholpen door Zhen,een vriendelijke verkoper die zijn vak goed verstaat. Mulder heeft nog een ouderwetse goede service, wat je bijna niet meer tegenkomt.bedankt en succes, Yvonne&Rene Den Haag

29 mars 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aan te raden autobedrijf!

Goed geholpen door Zhen van Autobedrijf Ab Mulder bij de inruil van mijn auto. Klantvriendelijk, betrouwbaar en servicegericht!

25 mars 2022

Vandaag een Mazda 3 opgehaald

Vandaag een Mazda 3 opgehaald, zeer goed geholpen door Zhen (de verkoper).
Heel gemoedelijk en no nonsense (het moet gewoon goed) zegt hij.
Alles goed geregeld en met een tevreden gevoel weer naar huis toe gereden in onze nieuwe mazda 3,
auto rijdt heerlijk.
Was zeker de km waard om bij ab Mulder te kopen.
Ik beveel dit bedrijf ook zeker aan bij andere mensen die op zoek zijn naar een auto.

Kees Ferwerda.
(Groningen).

23 februari 2022

Gekochte auto

Zo'n 3 weken geleden bij dit bedrijf een prachtige Giulietta gekocht. Nog geen moment spijt gehad! Wat een héérlijke wagen. Enorm vriendelijke medewerkers en er hangt een prettige sfeer. Deze week ga ik even terug met de Giulietta voor een paar puntjes. Ik weet vrijwel zeker dat ze dit super gaan oplossen. Je kunt sommige dingen gewoon niet voor zijn.

Kortom, een dikke aanrader en wat mij betreft scoren ze een 10/10!

25 januari 2022

Zeer mooie auto gekocht

Zeer mooie auto gekocht, voor een nette prijs. We zijn heel goed en naar tevredenheid geholpen door Zehn, dank daarvoor. Daarbij hebben we een eerlijk bod gekregen voor onze oude auto en hadden wij het gevoel dat er een mate van transparantie was. Dwz gericht op service en geen "cowboy" verkoop gedrag.

We genieten volop van onze aankoop en hopen dat nog lange tijd te kunnen doen.

19 december 2021
Logotyp för Autobedrijf Ab Mulder

Svar från Autobedrijf Ab Mulder

Dank voor deze mooie review Manon en Martijn!
Nogmaals veel plezier met jullie prachtige Skoda Octavia.

Vandaag terug geweest voor…garantie

Vandaag terug geweest voor garantiegeval ivm krakend geluid bij drempels. Ze hebben 2 nieuwe draagarmen gemonteerd en auto is nu helemaal in orde zonder enig kraken, top autobedrijf, ze doen wat ze beloven.

1 november 2021

Ben uitzonderlijk tevreden!

Ben uitzonderlijk tevreden!
Mijn auto was helemaal op en ik moest snel een andere auto kopen / hebben. Toevallig stond er bij Ab Mulder een auto die ik wilde hebben. Er werd mij een leuk aanbod gedaan. Alles wat Jeroen en Zehn hebben toegezegd zijn zij ook nagekomen. Zij zijn bijzonder klantvriendelijk, hebben kennis van zaken en humor!!

14 juli 2021

Top bedrijf

In februari, in de sneeuw en met allerlei Corona maatregelen, na een proefrit besloten om een Suzuki te kopen. Het is altijd even afwachten hoe de auto na aankoop bevalt en of er nog probleempjes opduiken. Gelukkig bevalt de auto prima en na uitlijnen van de wielen nog beter. Al met al zeer tevreden over de aankoop en de afhandeling, al was het zonder kopje koffie maar met een heerlijk koffiepakket. Zhen en de overige medewerkers, top.

6 juni 2021
Logotyp för Autobedrijf Ab Mulder

Svar från Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor de leuke en goede review! Hier doen we het voor! Grt Team Ab Mulder

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.