Jeg havde købt et Morsø udebord og kunne konstatere, den rustede efter et par år. Jeg henvendte mig til XL-byg Struer, de bad mig tage billeder af bordet. På samme tid spurgte jeg, om de havde re... Se mer
Det här tycker kunderna
Købte en Morsø Forno gas grill, blev slemt skuffet over funktionalitet og kvalitet. Stoppede med at fungere efter 5 ganges brug, og fik beskeden om at jeg skulle skille den ad og rense dysserne, hvilk... Se mer
Havde håbet på at kunne handle dansk. Har en Morsø brændeovn i mit sommerhus og ville gerne købe dansk kvalitet til mit hjem. 3 (!) udsættelser af levering på baggrund af bestilling afgivet i juni. Se... Se mer
Må desværre tilslutte mig de mange andre utilfredse købere af Morsø Forno gasgrill medio. Købte grillen sidste sommer, hvor den ene gnist tænder ikke fungerede. Fik selv fikset dette, da der ikke va... Se mer
Företagsinformation
- Industridesignföretag
- Tillverkare av eldstäder
- Försäljare av eldstäder
- Försäljare av grillar
- Järnverk
- Kaminbutik
Skrivet av företaget
Morsø believes in creating the feeling of home Since 1853 and through solid craftsmanship, design and exquisite materials our products have created an authentic atmosphere, that makes life at home even better Morsø makes wood burning stoves, outdoor ovens, BBQ, kitchenware and Table top products that last forever.
Kontaktuppgifter
Furvej 6, 7900 , Nykøbing Mors, Danmark
- 96691900
- info@morsoe.com
- denmark.morsoe.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super dårlig grill med et meget flot…
Super dårlig grill med et meget flot design, hold jer væk og køb noget andet
79Nord pander laves i Kina!!
Købte 79Nord pander fordi de var fra Morsø jernstøberi, - men ser nu, at deres pander bliver lavet i Kina - ak ja, syntes næsten det er misbrug at et hedengangen kvalitetsstempel, og de præger også deres produkter med kongekronen.
Hurtig og nem bestilling
Nemt at bestille og hurtig levering.
Dog meget stor emballage i forhold til indholdet, så miljøhensyn trækker den ned på 4.
Fik en flot Morsø Forno Grande Gasgrill…
Fik en flot Morsø Forno Grande Gasgrill i gave for 2,5 år siden. Var super glad for den i 12-15 måneder. Nu virker den slet ikke længere. Efter 1 år virkede tænderne ikke. Nu virker kun én ud af 3 brændere, hvilket slet ikke er nok at varme grillen op. Har en god ven som har samme grill og samme problem. Utrolig dårlig kvalitet. Kan se at mange har samme oplevelser. Kan kun fraråde at købe denne grill.
Jeg har købt hybrid panden 79nord
Jeg har købt hybrid panden 79nord, tror aldrig nogensinde jeg har haft så dårlig stege pande. Alt sidder fast i bunden og den er ikke til at gøre ren. Virkelig dårlig desværre
rund bund på 20 cm hybrid panden
rund bund på 20 cm hybrid panden, den kurer rundt på mit komfur. Det var ikke lige havd jeg havde forventet da jeg valgte at købe dansk. Det er egnet til et gaskomfur ikke et keramiskkomfur. Jeg vasker den op i hånden HVER gang, jeg bruge ikke metal når jeg laver mad på panden.
Verdensklasse service
Verdensklasse service. Skulle bruge dokumentation til miljøstyrelsen. De svarede inden for et minut og lavede dokumentationen med det samme. Det kalder jeg service. Tak til Marianne i kundeservice.
Super grill
Super grill. Meget hurtigt varm. Men Tavolo bord holder på vandet. Jeg har to, så det er ikke en engangsforteelse.
Ubrugelig grill
Har en forno medio grill.
Værre grill skal man lede længe efter. Morsø afviser alle reklamationer.
Selv en engangsgrill er bedre
Køb aldrig deres produkter.
Kan ikke blive ordentlig varm og fedt…
Kan ikke blive ordentlig varm og fedt bakken fungerer ikke det vælter ud alle steder
Ringe kvalitet
For det første, ikke dansk, men produceret i Kina.
Allerede efter brug 3. gang er den grim at se på, og kan ikke gøres pæn.
Har behandlet panden efter beskrivelsen, uden maskinopvask.
Går udenom det mærke fremover. Trist når renommeret firma sælger ud. Tillid kan ikke genoprettes
De afviste totalt min reklamation
De afviste totalt min reklamation over en Morsø Stegepande der havde en buet bund. Jeg indrømmer den lovpligtige garanti var udløbet fordi panden bare har ligget i skabet og kun er brugt to gange, men troede dog at de pr kulance ville ombytte en klokkeklar fabrikationsfejl.
Udebord til 4.000 kr ruster
Udebord til 4.000 kr ruster, grillen er egentligt fin men der er også skruer der ruster. Det er jo ikke det billigste vi har købt og vores grill står i orangeri når det ikke bliver brugt. Alligevel ruster det trods god udluftning. Morsøs løsning er at vi skal give bordet olie. Er vi enige om at alt skidt vil hænge fast en en olieret overflade.
Vi har fået et ny bord en gang men det samme problem er der jo med det næste. Nu står bordet og grill i opvarmet garage og det ser da meget pænere ud men det er jo ikke lige i garagen jeg skulle bruge det
Morsø laver falsk markedsføring
Morsø har for mig altid stået for kvalitet og seriøsitet, men jeg er blevet klogere.
Morsø laver falsk markedsføring og ved klager bliver man syltet uden besvarelse.
Hos Morsø er støbejernsprodukter ikke støbejern, men et eller andet hårdt klisterværk.
Det er sørgeligt i en høj alder at miste sine illusioner - FY MORSØ
Skulle have en ny grill som erstatning…
Skulle have en ny grill som erstatning for vores nu slidte Weber genesis og ville egentlig have haft en ny Weber grill men faldt pladask for morsø's forno grande, virkelig flot design men så er det desværre også slut, vi har haft den i knap 1.år hvor den er blevet passet og plejet efter alle kunstens regler men trods det så er den nærmest ubrugelig nu og listen er lang med fejl.
Meget svær at tænde op i.
Kan ikke blive varm nok
Alt indmaden ruster op
Ristene ruster
Termometeret dugger konstant
Udvendig overflade bliver grim og misfarvet.
Spildbakken ( som iøvrigt er rigtig dårlig placeret og uden håndtag ) den ruster også.
Konklusionen er desværre at vi skulle have fortsat med Weber istedet for det er bestemt ikke meget kvalitet man får for en grill i den prisklasse tænker næsten at en grill fra jem og fix havde holdt bedre og så til en brøkdel af prisen. Virkelig ærgerligt!!!!
Morsø Forno er umulig at tænde
Morsø Forno er umulig at tænde, kræver konstant at man renser dyser, da den ellers ikke vil tænde og så kan den ikke blive ordentlig varm. Dyrest, men ringe. Køb den ikke
Købte en Forno gas grill for anden gang…
Købte en Forno gas grill for anden gang desværre. Den tænkte jeg gik til fordi den ikke kom ind for vinteren. Den anden er nu gået til efter måske 15 ganges brug. Støbejernet er fint men resten er billigt kinaskrammel. Tåbelig konstruktion hvor regn samler sig i fedt bakke. Har skrevet til Morsø, men intet hørt.
Jeg købt en Forno Gas Medio og da jeg…
Jeg købt en Forno Gas Medio og da jeg skulle gøre den rent så er dækket over fedt udløbet rigtig skarpt og skar mig meget voldsomt i finger - jeg har haft skrevet til Morsø om problemet og har ikke fået svar - dårligt produkt design og elendig kunde service.
Har aldrig mødt ringere kundeservice i…
Har aldrig mødt ringere kundeservice i mit liv.
Morsø jernstøberi lever i den grad op til deres dårlige score her på trustpilot.
De er ligeglade med deres kunders sikkerhed, lader deres eget forhandler netværk omgåes købe loven ved at reparerer deres defekte produkter. De helt ens ovne begge lider af problemer med låsen og vil have kunderne til at skifte låsen selv.
Morsø viser som det perfekte eksempel at det at købe dansk produkt, købe hos sine forhandler kan være lige meget. Deres salgstaler om ikke at købe produkter via nettet eller via andre kanaler følger dårligere service med.
Tja hos Morsø er det alligevel en mangle vare.
Vi har stort set det meste fra Morsø og…
Vi har stort set det meste fra Morsø og det er 110% kvalitet
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.