Deep Restaurant Omdömen 13

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kedelig oplevelse

ifølge Deeps hjemme siden er buffeten således:

OUR BUFFET

Try our delicious authentic buffet. The buffet includes everything you need for your perfect Indian dinner. Is it the first time you are trying Indian food, then we can warmly recommend you our buffet, where you have the opportunity to taste a little of each test from the Indian kitchen.
The Buffet includes: Soup, 5 hot dishes, rice, nan, salad, chutneys, pickles, raita, dessert and coffee.
Come and try our buffet for 149 kr. pr person everyday from kl. 16:00 to 21:00
The daily buffet can change, so you are welcome to call us to know more about, what we have in the buffet today.

Men i dag var der ingen suppe, 5 varme retter, ris, nanbrød, salat, ingen chutney, 1 pickles, ingen raita, ingen dessert og ingen kaffe.

Der blev stadig taget fuld pris for buffeten, selv om varen som var annonceret ikke blev leveret. Med andre ord vi er blevet snydt.

Det skal retfærdigvis siges at det som var på buffeten smagte godt.

21 september 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

En anelse dyrt

Jeg har købt rigtig mange retter hos Deep, men selvom maden fin synes jeg det er for dyrt at opkræve 30 kr. for ris og 30 kr. for Naan ved siden af en hovedret på 125 kr. Jeg har hentet deres app under det indtryk at man kunne få rabat ved køb engang imellem, men det ser ikke ud til at virke. His det lige kostede 20 kr. mindre, så var det perfekt.

4 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En uforskammet behandling

En uforskammet behandling. Efter at have spist betaler vi regningen og gå ud af restauranten. Ved udgangen bliver min mand spurgt om han have betalt regningen. Det bekræfter han. Da vi så gå ud på gaden løber en tjener ud efter os og siger at regningen ikke betalt. Min mand fremviser så regningen hvorefter han undskylder. En meget dårlig oplevelse som spolerer hele vores aften.

23 maj 2024

Ægte indisk

Vi var inde og holde fødselsdagsmiddag i dag og blev mødt af de sødeste medarbejdere. Virkelig god stemning og service, samt super lækker buffet, der smagte fantastisk og prisen var ingenting.
Klart en anbefaling værd🥰👍🙏

24 februari 2024

My favorit Inda food restaurant

Kommer der tit som I tit. Har prøvet alverdens India food restaurant,,men vi vender altid tilbage t denne ..er der næsten 1 gang om uge elsker deres lam.
Utrolig top dollar betjening altid søde og imødekommende.
Elsker deres food bliver aldrig skuffet..kunne j give dem 10 stjerner fik de det af mig .
Bedste ever restaurant i København
Kram Louise og Bernd

5 augusti 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

poor

was walking for quite some time with my 3 children who had become quite hungry and walked into this restaurant and requested for a table. the woman standing next to the entrance scowled instead of a welcoming smile and the man at the counter said they were fully reserved.

6 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et lille stykke af Indien midt på…

Et lille stykke af Indien midt på Vesterbrogade. Maden er virkelig lækker og stedet er autentisk, med flinkt personale. Hvis man har været i Indien, har kendskab til indisk madlavning og kan lide indisk mad, så skal man tage herhen. 😃👌

10 mars 2020

Rigtig indisk mad

Rigtig lækker mad, god service, alt i alt en rigtig god oplevelse. Hvis du ønsker god stærkt indisk mad, så det stedet. Stedet er rigtig hyggeligt og man føler sig næsten som om man var i Indien. Man kan se, at det er den rette sted, når man kan se, at der kommer så mange inder på stedet. Vil gerne anbefale restaurant til alle dem der kender til indisk mad.

6 mars 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super lækker buffet til fornuftig pris

Har været inde og spise lækker mad på Deep Restaurant på Amagerbrogade 16 med min kone og datter og var yderst tilfreds. Alt retter smagte vidunderlig dejligt. Både deres Naan brød og dessert smagte fantastisk og meget venlig personale.
Hyggelig restaurant med dejlig indisk kultur og indiske omgivelser. Absolut en restaurant jeg vil anbefale. Skal ind igen og spise i aften.

29 september 2015
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.