Eerder als langs geweest om een blik te werpen op het aanbod. En vandaag een 2e keer terug gekomen om de gekozen vloeren te bestellen. Vriendelijk geholpen door Marcel. Hij heeft heel goed geluister... Se mer
Det här tycker kunderna
Pas een vloer hier gekocht en dit weekend gelegd een prachtvloer Heel goed advies gekregen van gabriele We.zijn er zo blij mee het is top kwaliteit we zijn helemaal happy
Ik heb in december een schitterende vloer uitgezocht en deze is 23 februari gelegd door de vakman Jeremy. Ik ben echt fantastisch geholpen in Zwijndrecht. Er word goed gecommuniceerd wat en wanne... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer tevreden klant
Voor onze benedenverdieping gingen we ons oriënteren in de vloerenwereld en dan voornamelijk PVC. Aangekomen bij de vloerenoutlet keken we onze ogen uit, ruim assortiment en voor ons belangrijk..we werden vrij gelaten om op ons gemak rond te kijken. We kregen uitgebreid advies toen we ernaar vroegen en hebben uiteindelijk daar gelijk onze vloer besteld, terwijl we dat niet van plan waren. De verkopers zijn klantvriendelijk, de vloeren zijn netjes geprijst en de klantenservice en aftersales zijn erg goed. Geen vraag is te gek! Wij zijn erg tevreden en hadden het met name met de aftersales en klantenservice niet beter kunnen treffen. PVC geplakt bij ons in december 2021.
laminaat van de site niet echt aanwezig....
op de site zouden ze 3 partijen met beuken laminaat hebben 250 tot 300m2 per partij, gebeld geen gehoor.
Kom je daar weet men te melden dat dat er al een tijd niet meer is, heel vervelend als je dan ver hebt gereden dus hou je online webshop beter bij!
Snelle service.
Laminaat vloer gekocht
Super bedrijf en ook met de problemen van een slechte batch werd ik goed geholpen
ook al was het na drie weken dat ik erachter kwam met leggen
Had 3 rijen gelegd en deze sprongen eruit kon wel boos worden op bedrijf maar hier kunnen ze niks aan doen (maandag product? )
Er Werd meegedacht hoe het te kunnen oplossen en heb nieuwe batch gehad nu van 2maanden er na deze batch was ook fout en mocht een vloer uitzoeken en werd de volgende dag meteen gebracht en deze ligt super nu
Thanks voor alle hulp en nazorg
Als ik weer iets nodig heb kom ik zeker weer naar jullie toe
Slechte laminaat vloer en service
Ik heb op Black Friday 2020 een laminaatvloer gekocht bij dit bedrijf.
Het betreft een all-in pakket van ondervloer, laminaat,bezorging en leg sevice door ervaren parketteurs.
De vloer werd gelegd in februari, al direct viel op dat de randen langs de plinten erg ruim werden gehouden 2 a 3 centimeter, volgens de legger zag je daar niets meer van als de plinten erop zaten.
Binnen een week kwamen er openingen in de naden van het laminaat op 3 verschillende plekken en is de click verbinding gebroken, ook lieten de plinten los.
Na contact met het bedrijf kwam de monteur kijken, hij stelde vast dat de vloer voor 70% vervangen moest worden.
Daar werd een datum voor geprikt.
Wij de hele huiskamer wederom leeggeruimd
De monteur komt kijken met een hamer en een velletje papier en probeert de naden dicht te slaan, wat niet lukte.
Nieuwe afspraak gemaakt, wederom de hele huiskamer leeggeruimd.
De vloer werd voor 70% vervangen, Binnen een week weer diverse openingen in het laminaat en plinten die in de te grote ruimte wegzakken.
Na vele mailtjes en telefoon gesprekken werd er gezegd dat we een verkeerde ondervloer hebben gekregen en dat daardoor het laminaat stuk gaat.
We mogen een andere vloer en en onder vloer uitkiezen en de nieuwe vloer word gratis gelegd.
We hebben geen vertrouwen meer in de parketteurs dus willen we alleen een andere vloer en zelf het laminaat leggen.
Bij het uitkiezen van het nieuwe laminaat blijkt dat we het prijsverschil met het eerste laminaat, ongeveer 5 euro per vierkante meter niet terug krijgen en dat we eigenlijk ook de bezorging moeten betalen.
De bezorging was uiteindelijk gratis.
We zijn nu 3 maanden verder en veel geld armer en helemaal niet blij.
Wij willen mensen waarschuwen voor dit bedrijf, met zogenaamde ervaren parketteurs. De eerste parketteur is ontslagen en de tweede parketteur is eigenlijk een verpleger uit kosovo.
Dit zegt genoeg lijkt mij
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.