Vi fik lavet - efter flere rykkelser - vores opgang , af polske mennesker der vendte det hvide ud af øjnene når man sku op af trapperne når man kom hjem fra arbejde - samt ringede de på døren og skull... Se mer
Det här tycker kunderna
Dansk Terazzo har slebet vores terrazzo gulv og vi er ovenud tilfredse med resultatet! Gennem hele forløbet har de været imødekommende overfor vores ønsker, professionelle og dygtige! De kan virk... Se mer
Dansk Terrazzo har lavet reparation på mit gulv , samt slebet og behandlet begge mine badeværelses gulve. Jeg kan kun sige at jeg er fuldt ud tilfreds, mine gamle slidte gulve har nu fået nyt liv o... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi er en erfaren og førende virksomhed, med mere end 25 år erfaring, som løser en bred vifte af opgaver, inden for nye og eksisterende gulve samt vægge.
Kontaktuppgifter
Midager 26A, 2605, Brøndby, Danmark
- Henrik@danskterrazzo.dk
- danskterrazzo.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fik slebet mit gulv
Fik slebet mit gulv, og det blev helt som nyt. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet.
Super godt og veludført arbejde
Super godt og veludført arbejde, med en rigtig god kundeforståelse og kundehåndtering. De kan klart anbefales.
De overholder ikke deres aftaler
De overholder ikke deres aftaler. De mislykkes med deres arbejde og vil have kunden til at betale.
Og hvad så hvis jeg slår ham ned? Vil du måske have at dit barn ser det?"
Imorges da jeg kørte gennem frederiksberg, braser en varevogn fra Dansk Terrazzo tværs over cykelstien, som et afsnit af politijagt. Cyklisten foran mig er oppe og stå på bremsen og undgår med nød og næppe at smadret ind i siden. To mænd farer ud af bilen og begynder at overfuse cyklisten fordi han har klappet på siden af bilen i et tidligere kryds.
Cyklisten forklare roligt at de skar ind foran ham, og han var helt oppe at stå på bremsen. Han klappede på bilen for at gøre opmærksom på hvor tæt de var på ham.
De to mænd er ligeglade og hisser sig forsat op. Vi er et par stykker der er standset for at sikre os at cyklisten for lov at forsætte uden skrammer. Dansk Terrazzos mænd begynder nu at overfuse os:
"Kør videre! Og hvad så hvis jeg slår ham ned? Vil du måske have at dit barn ser det?",
"Kør videre til jeres f* kedelige liv, mand!"
Jeg skal ikke kunne udtale mig om deres arbejde, men jeg vil i hvert fald ikke lukke de mænd i mit hjem. Det var dybt uprofessionelt og en skræmmende oplevelse.
Elendig opførsel
En af medarbejderne i en Dansk Terrazzo vogn, kørte ind i vores bil, og min kæreste stod ud for at se omfanget af skaderne. Han blev mødt af en medarbejder, der benægtede og begyndte at true min kæreste med at slå ham hvis ikke han satte sig tilbage i bilen. Meget uprofessionel opførsel specielt taget i betragtning at han skulle være rollemodel for en ung knægt der sad i bilen med ham.
Ville aldrig vælge en virksomhed med medarbejdere uden integritet.
Ingen respons mht. udbedring af mangler
Fik slebet terrazzogulv med en del skader og mangler. Efter at have forsøgt at komme i kontakt med dem omkring udbedring af skaderne adskillige gange, har eneste svar været at sende en faktura. Det bliver et nej tak herfra.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.