Lige fra første kontakt oplevede vi en professionel virksomhed, som vi kunne have tillid til. Morten gav rigtig god rådgivning inden underskrivelse af købsaftale, og i det efterfølgende arbejde har St... Se mer
Företaget har svarat
Tusind tak til Steffen for en fantastisk hjælp under vores boligkøb. Han har været en utrolig stor støtte hele vejen igennem, altid klar med professionelle svar og gode råd. Hvis man ønsker en troværd... Se mer
Företaget har svarat
A big thanks to Morten and Steffen for their support in the buying process. They have been real partners across the entire process, from advising us around the areas, properties pricing, to supporting... Se mer
Företaget har svarat
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Dansk Køberrådgivning team. Som førstegangskøbere har det været en stor tryghed at have Morten og Steffan ved vores side. Morten hjalp os med prisforhandl... Se mer
Företaget har svarat
Dansk Køberrådgivning er et landsdækkende og uafhængigt rådgivningshus for boligkøbere. Endvidere besidder medarbejderne erfaring med salg af ejendomme fra tidligere beskæftigelse i landets største mæglerkæder. Derfor kan rådgiverne hos Dansk Køberrådgivning i dag tilbyde ekspertviden og professionel prisforhandling, når vi hjælper vores kunder videre. Som kunde hos Dansk Køberrådgivning får du ikke blot et trygt boligkøb, men også dedikeret, strategisk prisforhandling og rådgivning, der sikrer, at du som vores kunde får mest valuta for dine penge.
Hundige Strandvej 205C, 2670, Greve Strand, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi kan kun anbefale Dansk Køberrådgivning. Som førstegangskøbere havde vi næsten hele tiden noget, som vi var i tvivl om, og her har de hele vejen været rigtig gode til at hjælpe med at forklare ting, og holde os i hånden. De var altid til at få fat på, og jeg er 100% sikker på, at vi kun fik den lejlighed vi havde forelsket os i pga. deres hjælp til forhandling.

Svar från Dansk Køberrådgivning
Hurtig eksekvering og meget tillidsfuld - vil helt klart anvende ved fremtidige køb.

Svar från Dansk Køberrådgivning
Professionel og tillidsfuld rådgivning – hele vejen
Som førstegangskøbere stod vi med mange spørgsmål og usikkerheder, men vi fik kyndig og tryg boligrådgivning gennem hele processen. Det gav stor ro at have en rådgiver, der ikke bare var grundig og fagligt skarp, men også tilgængelig, når vi havde brug for sparring. Vi følte os virkelig i gode hænder og kan varmt anbefale Steffen.

Svar från Dansk Køberrådgivning
Kæmpe anbefaling af Steffen fra mig. Ikke alene har han givet virkelig kompetent, grundig og ikke mindst forståelig vejledning undervejs. Han har også svaret hurtigt, beredvilligt og venligt på alle spørgsmål.
Min bolighandel måtte annulleres og også her hjalp han mig hurtigt, sikkert og trygt igennem.
Jeg ringer til Steffen, næste gang jeg skal handle bolig. Det vil jeg råde enhver til at gøre.

Svar från Dansk Køberrådgivning
Vi har brugt Steffen som køberrådgiver og valget faldt på ham efter en gennemgang af flere tilbud. Vi oplevede fra starteden af en god kemi og kommunikation fra Steffen der skabe tillid i at vælge ham.
Den tillid har han levet op til i hele forløbet omkring vores huskøb og har som lovet været tilgængelig og givet relevant og grundig rådgivning.

Svar från Dansk Køberrådgivning
Jeg fik god hjælp af Dansk Køberrådgivning ifbm. første boligkøb. Det gav en tryghed i hele processen at have en køberrådgiver med indeover handlen, som sikrede at alt fra købsaftale til servitutter var som det skulle være.
Stor anbefaling til Steffen og teamet herfra!

Svar från Dansk Køberrådgivning
Steffen hjalp os igennem forløbet virkelig fornemt, og med stor venlighed og detaljegrad. Det er en meget god service, og skal klart anbefales

Svar från Dansk Køberrådgivning
Som førstegangskøber var jeg virkelig glad for at have Steffen som køberrådgiver. Han er altid til at få fat på, tog sig tid til at forklare tingene, og gjorde hele processen meget mere overskuelig. Super professionel og hjælpsom – kan varmt anbefales!

Svar från Dansk Køberrådgivning
Jeg ønsker at dele min klare anbefaling af Dansk Køberrådgivning - med særlig henvisning til Steffen, som har været vores rådgiver i forbindelse med køb af bolig.
Steffen er professionel og grundig inden for sit fag - der bliver fulgt op på alle emner i ret tid og han kommunikerer ganske skarpt, hele tiden med et solidt overblik.
Dertil er Steffen en ganske rar og empatisk rådgiver, som er en fornøjelse at samarbejde med.
Vi har været tilfredse igennem hele processen og følt os i trygge hænder. Man får igennem Steffen, en meget personlig behandling, som i dén grad også er en positiv differentiering til sammenligning mod de største køberrådgivere i markedet!

Svar från Dansk Køberrådgivning
Steffen har været en fantastisk hjælp ifm vores boligkøb fra start til slut. Super god service og man føler sig i trygge hænder undervejs i hele processen. Varm anbefaling herfra!

Svar från Dansk Køberrådgivning
Rigtig god service og svar på alle tider af døgnet, vi har følt os meget trygge i vores handel

Svar från Dansk Køberrådgivning
Vi giver Dansk Køberrådgivning (og i særdeleshed Steffen) vores varmeste anbefalinger.
Steffen er top professionel, lydhør og har styr på det hele!
Vi har været meget glade for at have benyttet Dansk Køberrådgivning i forbindelse med vores huskøb.
Vores rådgiver, Steffen, formåede at skabe et trygt og rart forløb og havde styr på det hele, også det vi selv overså.
Ydermere kommunikeres der hurtigt og præcist når der er nyt i ens sag 👍
Tak til Dansk Køberrådgivning for at hjælpe med at gøre drøm til virkelig og for en første klasses oplevelse! 🎉

Svar från Dansk Køberrådgivning
Jeg kan til hver en tid anbefale Dansk Køberrådgivning.
Steffen var professionel og havde en god dagsorden fra A-Z, som viste præcis hvordan sådan et forløb fungerer.
Hurtig tilbagemelding og god valuta for pengene.

Svar från Dansk Køberrådgivning
Jeg vil sende mine varmeste anbefalinger og har været utrolig glad for Steffen s rådgivning og empati i et svært forløb :-) han har været super dygtig, har fulgt op på tingene og har gjort at jeg har følt mig tryg hele vejen :-) det har virkelig været trygt og godt
Kæmpe anbefaling herfra

Svar från Dansk Køberrådgivning
Steffen var super professionel og fulgte os fra start til slut. Han var venlig og havde styr på alt det vi aldrig ville kunne sætte os ind i. Han havde ligeledes overblikket over deadlines, så vi ikke skulle spekulere på om vi havde glemt noget og stod til rådighed, som gjorde at der ikke gik lang tid fra en mail eller et misset opkald før man havde svar fra ham.

Svar från Dansk Køberrådgivning
Working with this company was simply the right step in our home purchasing effort. As a local you will benefit from this services, and specially as a foreigner it is vital to get this kind of expertise and guidance. Not only one is sure to cover the legal steps of the process but the advice received also wraps it all together, no loose ends. Finally a personal touch is that dealing with Steffen (our advisor), was simple, easy and confidence boosting all through. Money and energy well invested.

Svar från Dansk Køberrådgivning
Super god oplevelse. Steffen var en fornøjelse at have på. Han fik virkelig forsimplet det og hurtigt respons.
Fem stjerner herfra!

Svar från Dansk Køberrådgivning
Steffen har støttet og hjulpet mig med hele købsprocessen. Han er meget nøjagtig og giver en tryghed som køber. Det har været en fornøjelse!
Vi takker mange gange for at forhandle prisen ned med 150.000kr 🎉 stor anbefaling herfra

Svar från Dansk Køberrådgivning
"Vi har netop købt bolig i Valby og har løbende drøftet købet med Dansk Køberrådgivning. Vores rådgiver har altid være tilgængelig og svaret hurtigt på mails og opkald, der giver en ekstra tryghed i en hektisk periode. Vi vil til hver en tid anbefale andre boligkøbere til, at kontakte Dansk Køberrådgivning."

Svar från Dansk Køberrådgivning
Vi har netop gennemført et huskøb, hjulpet godt på vej af Steffen og Dansk Køberrådgivning. Steffen støttede os igennem hele processen og var med til at give en stor tryghed som førstegangskøber. De var igennem alle dokumenter og sikrede os det bedste udgangspunkt for endelige forhandlinger og justeringer til købsaftalen.
Derudover var Steffen altid tilgængelig for spørgsmål.
Vi kan varmt anbefale Dansk Køberrådgivning.

Svar från Dansk Køberrådgivning
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.