Dansk Køberrådgivning Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusind tak til Steffen for en fantastisk hjælp under vores boligkøb. Han har været en utrolig stor støtte hele vejen igennem, altid klar med professionelle svar og gode råd. Hvis man ønsker en troværd... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Dansk Køberrådgivning team. Som førstegangskøbere har det været en stor tryghed at have Morten og Steffan ved vores side. Morten hjalp os med prisforhandl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft fornøjelsen af hjælp fra Steffen Særkjær fra Dansk Køberrådgivning i forbindelse med vores køb af hus nord for København. Steffen hjalp os med at lægge en strategi for bud på boligen og ha... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionelt og personligt. Tog sig god tid til at sætte sig ind i sagen med købet af ejendommen og hele vejen igennem har de orienteret på mail og telefon. Alle aftaler overholdt til punkt og p... Se mer

Företagsinformation

1. Mäklare
  2. Juridiska tjänster
  3. Jurist – fastigheter
  4. Fastighetskonsult

Skrivet av företaget

Dansk Køberrådgivning er et landsdækkende og uafhængigt rådgivningshus for boligkøbere. Endvidere besidder medarbejderne erfaring med salg af ejendomme fra tidligere beskæftigelse i landets største mæglerkæder. Derfor kan rådgiverne hos Dansk Køberrådgivning i dag tilbyde ekspertviden og professionel prisforhandling, når vi hjælper vores kunder videre. Som kunde hos Dansk Køberrådgivning får du ikke blot et trygt boligkøb, men også dedikeret, strategisk prisforhandling og rådgivning, der sikrer, at du som vores kunde får mest valuta for dine penge.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

40 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super kompetent rådgivning.

Super kompetent rådgivning.
Steffen har sørget for, at vi har følt os trygge i vores boligkøb. Det har været en rigtig god process at have Steffen med til at kigge tingene igennem, kommunikuere med mægler og sørge for at der er styr på handlen i det hele taget.

15 februari 2026

Hej Søren,

Mange tak for anbefalingen, og stort tillykke med huskøbet🏡🌟

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har brugt Steffen som køberrådgiver…

Vi har brugt Steffen som køberrådgiver ved køb af vores lejlighed. Vi vil anbefale Steffen til alle der overvejer at købe en bolig. Vi er meget tilfredse med den hjælp og rådgivning vi har fået.

16 januari 2026

Kære Marie,

1000tak for anbefalingen, som er meget værdsat. Stort tillykke med lejlighedskøbet🙌🏼

Helt igennem perfekt oplevelse

Vi har haft den bedste oplevelse med Steffen fra Dansk Køberrådgiving. Vi er blevet holdt i hånden hele vejen og har kunne stille alle de spørgsmål vi har haft. Vi kan kun anbefale dem på det varmeste!

12 februari 2026

Kære Morgen,

Vi takker mange gange for anbefalingen🏡🌟

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Boligkøbsrådgivning i høj kvalitet.

God kontakt til køberådgiver hele vejen igennem processen, hurtige og gode svar på diverse spørgsmål.
Yderst tilfredse med rådgivningen.

28 januari 2026

Hej Jonas,

Mange tak for anbefalingen og de 5stjerner🌟

Tryg og professionel køberrådgivning

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med teamet hos Dansk Køberrådgivning i forbindelse med mit køb af lejlighed. Hele processen har været præget af professionalisme, god og hurtig besvarelse af spørgsmål samt en masse gode input i de forskellige steps.

En kæmpe varm anbefaling herfra!

14 januari 2026

Kære Morten,

Tak for anbefalingen - meget værdsat!

Stort tillykke med lejlighedskøbet😊

Grundig og nærværende hjælp

God og nærværende rådgivning igennem hele forløbet. Vi fik hurtigt svar, når vi havde spørgsmål. Frederikke og Steffen var gode til at gøre alt forståeligt for os og hjælpe os trygt i mål.

1 december 2025

Kære Mathias,

Mange tak for anbefalingen, og stort tillykke med boligkøbet!🏡

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utterly grateful for the support

It was our first time purchasing a house and I don't know how it would have gone without the help and the support from Danske Køberrådgivning. A friend used their service for his 1st time purchase and recommended this company.
The whole process has been smooth, efficient, clear and time framed. Steffen & Frederikke showed a great amount of patience towards my lack of knowledge & experience. Those life decisions / purchases can be very stressful, especially as a foreigner but the structure & the dialogue they provided between all parts involved has been a huge help. When there are so many questions keeping you up at night, it's priceless to be able to trust someone.

15 september 2025

Dear Pablo,

Thank you very much for your words. We are glad to hear that you had a good experience with our company🌟

Once again, congratulations on your purchase🏡

BR

Vi købte en grund

Vi købte en grund, med et hus på, som skulle rives ned, men da vi fik svar tilbage fra jordbund, ville vi annullere handlen. Dansk Køberrådgivning sikrede de rigtige forbehold i købsaftalen i forbindelse med købet, så vi kunne komme gratis ud af købet.

1 december 2025

Kære Simone,

Mange tak for de 5stjerner, trods det ikke var det rigtige køb for jer. Vi håber I snart finder det helt rigtige🙏🏼

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionel og tryg rådgivning

Steffen Særkjær gav en tryg og professionel rådgivning gennem hele vores huskøb. Han var altid tilgængelig, svarede hurtigt og tog sig tid til at forklare alt grundigt. Man mærker virkelig, at han går det ekstra skridt for, at man får en god oplevelse og træffer det rigtige valg. Kan varmt anbefales!

30 oktober 2025

Kære Jasmin,

1000tak for de 5stjerner og den flotte anbefaling🌟Det sætter vi stor pris på!

Stort tillykke med boligkøbet🏡

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dansk Køberrådgivning har været meget…

Dansk Køberrådgivning har været meget professionelle i deres hjælp i forbindelse med vores bolig køb.
De håndterede alle spørgsmål og gennemgik alle punkter med os, så vi i ro og mag kunne forberede os på at skulle flytte.

15 november 2025

Hej Claus

Stort tillykke med boligkøbet, og tak for anbefalingen✨😊!

🏡

Rigtig god

Rigtig god, hurtig og professionel rådgivning. Utrolig rar kommunikation. De formåede at guide os igennem vores huskøb og forklare os alle trinene, så man kunne forstå hele processen.
Derudover hjalp de os med forhandlingsprocessen i forbindelse med vores huskøb. Det var rart med en erfaren og rolig sparringspartner, som kunne rådgive os omkring den del.
Vi vil klart anbefale at bruge Dansk Køberrådgivning i forbindelse med et huskøb. For os, har det været alle pengene værd.

13 november 2025

Svar från Dansk Køberrådgivning

Vi kan desværre ikke se, hvem anbefalingen kommer fra, men 1000tak for anbefalingen. Den sætter vi stor pris på🙏🏼🏡

Hilsner
Dansk Køberrådgivning😊

Jeg har brugt Steffen Særkjær som boligkøbsrådgiver

Jeg har brugt Steffen Særkjær som køberrådgiver til huskøb i Greve efter at jeg fik ham anbefalet.
Jeg oplevede Steffen er grundig, har et rolig overblik og var meget tålmodig da processen pga min bank trak lang tid ud - samt har stor indsigt i markedet.
Jeg giver Steffen mine varmeste anbefalinger til enhver der ønsker et trygt boligkøb.

20 oktober 2025

Kære Charnel,

Først fremmest tillykke med både salg og køb af bolig. Vi er glade for, at det hele lykkedes🏡

Mange tak for anbefalingen - det sætter vi stor pris på🌟

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super dygtige og meget meget søde

Det kan være hårdt at skulle skifte hjem og stressende at skulle købe bolig. Steffen og hans team gjorde det hele meget mere trygt og behageligt. Ikke nok med at de er dygtige og hurtige, de er også helt enormt venlige og søde.

15 september 2025

Kære Sine,

Stort tillykke med købet af boligerne🏡

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores arbejde

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for hurtig og kompetent…

Tak for hurtig og kompetent sagsbehandling

2 oktober 2025

Hej Ole,

Selv tak - vi er glade for at kunne hjælpe. Vi ser frem til den næste bolig, du finder🏡

Super god service

Han er super flink og sød. Steffen er rigtig god til at forklare detajlerne og vigtige ting i købskontrakten. Man føler sig i trygge hænder. Kan klart anbefales herfra.

26 december 2024

Kære Husna,

Stort tillykke med boligkøbet og tak for anmeldelsen🏡

Hilsner

Topklasse hele vejen

I forbindelse med vores lejlighedshandel har vi fra start til slut følt os i meget trygge hænder.

VI er løbende blevet orienteret omkring status på processen, og Steffen har altid været parat og hurtig til at svare og hjælpe omkring spørgsmål i forhold til processen.
Det har været topklasse hele vejen.

16 september 2025

Kære Torben,

Mange tak for den flotte anmeldelse - det sætter vi stor pris på🎊

Tillykke med boligkøbet!🏡

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service og god rådgivning

Virkelig god og rar kommunikation. Var særlig glad for den dialog og rådgivning, jeg havde med Steffen i starten af af mit køb, hvor jeg fik en grundig vejledning og generel orientering. Oplevede også at jeg fik hurtig svar i løbet af processen, når jeg havde spørgsmål, svar såvel på mail som via telefonen.

27 augusti 2025

Kære Allan,

Mange tak for den flotte anmeldelse⭐️
Stort tillykke med boligkøbet🏡

Kyndig og rar vejledning

Vi kan kun anbefale Dansk Køberrådgivning. Som førstegangskøbere havde vi næsten hele tiden noget, som vi var i tvivl om, og her har de hele vejen været rigtig gode til at hjælpe med at forklare ting, og holde os i hånden. De var altid til at få fat på, og jeg er 100% sikker på, at vi kun fik den lejlighed vi havde forelsket os i pga. deres hjælp til forhandling.

2 september 2025

Kære Kristoffer,

Mange tak for anbefalingen og stort tillykke med lejligheden🎊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionel og tillidsfuld rådgivning…

Professionel og tillidsfuld rådgivning – hele vejen
Som førstegangskøbere stod vi med mange spørgsmål og usikkerheder, men vi fik kyndig og tryg boligrådgivning gennem hele processen. Det gav stor ro at have en rådgiver, der ikke bare var grundig og fagligt skarp, men også tilgængelig, når vi havde brug for sparring. Vi følte os virkelig i gode hænder og kan varmt anbefale Steffen.

3 juli 2025

Kære Susan,

Mange tak for din anbefaling af os - det sættes der stor pris på🙌🏼

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.