Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bookede Daniel til et arrangement på min skole for mine 3 klasser. Børnene var helt vilde med ham! Og så var han super god med både børn og forældre. Jeg ville helt klart anbefale ham til alle, de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så fik vi brug for Daniel igen :-). En af vores montører gik på pension efter 46 års tro tjeneste hos Stryhn Electric og det blev fejret med brunch på Hotel Imperial. Daniel var frisk til og komm... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Magi,grin,nærvær,og nerve på Julemærket Liljeborg i Roskilde. Der var lagt op til en hyggelig og stemningsfuld dag,men ingen havde været forberedt på ,hvor imponerende det skulle blive ,da trylle... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde Daniel forbi vores skole, hvor han af to omgange underholdt vores udskolingselever. Han var rigtig god til at komme eleverne ved og involvere dem i showet - mange af dem kunne ikke dy sig f... Se mer

Företagsinformation

1. Företagsunderhållning
  2. Nöjesagentur
  3. Partybutik

Skrivet av företaget

Jeg hedder Daniel Thomsen og har i mere end 20 år haft tryllekunsten som min helt store passion. Jeg går op i at skabe nærvær og tilstedeværelse i et personligt show, som rykker ved opfattelsen af, hvad der kan lade sig gøre og bliver et samtaleemne mange år frem.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefale Daniel Thomsens…

Kan varmt anbefale Daniel Thomsens trylleshow.
Han er super dygtig og er så medinddragende. vi havde fornøjelsen af ham her på plejecentret - og han er virkelig god til at inddrage både beboere og personale. finder hurtigt ud af i hvilket tempo han skal snakke og agere.
Jeg kan kun sige Prøv Det! Han er fantastisk.

20 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk trylleshow på plejehjem.

Var som pårørende til trylleshow på plejehjem. Daniel Thomsen lavede et fantastisk trylleshow, dygtig, nærværende og meget empatisk. Brugte beboerne og personalet i showet, hvilket gjorde det meget hyggeligt og sjovt for beboerne.
Dygtig tryllekunstner, hvor man sidder tilbage og tænker, hvad skete der lige her. Kan varmt anbefales !!

13 juni 2022

En optræden i verdensklasse

Daniel optrådte med fantastisk show til min søns konfirmation.
Et show i verdensklasse hvor alle i selskabet var “med” og jeg kan kun give min største anbefaling til at booke et show til jeres næste fest…

30 maj 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde en super god oplevelse til…

Vi havde en super god oplevelse til vores søns konfirmation. Han fangede store som små med hans optræden - og involverede mange af gæsterne på en humoristisk måde. Efter showet blev der også snakket meget om ham og hans tricks.
Kan stærkt anbefales.
Heidi

26 maj 2022

Tryllebindende show

Børnene på Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde, havde en fantastisk eftermiddag hvor Daniel Thomsen på bedste magiske vis inddrager publikum i sine tricks og tryllebandt børnene med sit show.

19 maj 2022

Rigtig godt underholdt

Vi havde glæde af Daniel i Roskilde Rotary Klub lørdag aften med 65 deltagere og alle gæster var meget underholdt og med stort smil på læben.
Tryllerierne var alle spundet finurligt sammen om klubbens historie - intelligent og charmerende leveret.
Tusinde tak for et formidabelt show😊

11 maj 2022

Fantastisk underholdende

Vi var til 40-års fødselsdag i fredags, og her tryllebandt Daniel alle gæsterne med sine finurlige korttricks, sjove kommentarer og fantastisk humor.
Han formåede at få hele salen (60-70 gæster) med i sit show, og efter han var gået var hans korttricks (som vi ikke kunne lure, selvom flere gæster var erfarne kortspillene) samtale-emne ved mange af bordene.

Jeg var dybt imponeret og har allerede booket ham igen til min fars 70-års fødselsdag.

Kan varmt anbefales!

26 april 2022

Super underholdning

Vi havde fornøjelsen af Daniels tryllerier i forbindelse med fejringen af Asfaltindustriens jubilæum. Med charme, humor og stor dygtighed gav han vores gæster en super god oplevelse og en hel del at tænke over :-)
Daniel får den allerstørste anbefaling herfra.

4 april 2022

Daniel fortryllede publikum til Nordea ADC julefrokost

Vi var en tæt lille skare på 21 Nordea ansatte, som til daglig er meget pragmatiske og analyserende. Tror hele selskabet sad på stilke for at prøve at regne Daniels tryllerier ud😅 Daniel formåede at give os magi og underholdning - som var sjov og meget professionel. Folk var tryllebundet fra start til slut.
Super varm og professionel kommunikation fra start til slut. Kan varmt anbefales

4 december 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Daniel underholdte med spændende…

Daniel underholdte med spændende tryllerier tilsat stor humor til min 60 års fødselsdag og jeg kan give ham min varmeste og bedste anbefaling.
Han formåede at inddrage hele selskabet i en række uforklarlige tryllerier.

25 november 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sjællandske Medier havde fornøjelsen at…

Sjællandske Medier havde fornøjelsen at have Daniel ude til et kommercielt arrangement. Daniel startede med at trylle blandt alle vores kollegaer, og efterfølgende 20 min. på scenen for vores ca. 140 folk. Det var helt fantastisk, alle var underholdt, og vi var alle meget begejstret. Vi kan klart anbefale Daniel til store som små arrangementer.

20 september 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kort til et grin - med eller uden kort🤩

Er du på udkig efter en jordnær kunstner med kort til et godt grin for hele familien? Så kig i Tryllekunstner Daniel Thomsens retning 👍
Vi oplevede hans show på DAC i Kbh i går og går stadig og undrer os....🤓

Vi havde hele familien - store som små - en helt særlig oplevelse med Daniels tryllerier. Et meget nærværende show med masser af forundrende magi, stor indlevelsesevne og kontakt til publikum, krydret med grin og en god portion af humor til alle aldre gjorde dagen helt special✨ 💕

19 juli 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Han tager måsen på dig - På den fede måde :)

Jeg har haft fornøjelsen af Daniel Thomsen og hans magiske tryl to gange nu. Først til et stort Instagram event, og efterfølgende til min mands 50 års fødselsdag.

Daniel er professionel og punktlig. Man er helt tryg i maven når man laver en aftale med ham - Han tager styring hvis der er brug for det og er fleksibel og passer sig ind hvis der er brug for det.

Han er nærværende, humoristisk og har med det samme styr på navnene på nøglepersoner til arrangementet, hvilket gør hele oplevelsen meget mere personlig.

Han er en eminent tryllekunstner, med håndværket i orden, og han tager på sin egen underspillede og nede på jorden-agtige facon måsen på os alle sammen.

KÆMPE anbefaling her fra!! Det er ikke sidste gang vi har Daniel med til fest!!!

24 april 2020

En fortryllet julefrokost!

Til julefrokosten på min arbejdsplads havde vi ikke behov for en klassisk optræden, men snarere at bringe trylleriet fra bord til bord under bespisningen. Vi fandt hvad vi søgte! Daniel Thomsen er en dreven trykkekunstner, som med jovialt gemyt formår at tryllebinde sit publikum. Jeg kan på det varmeste anbefale ham til jeres firmafest!

16 januari 2020

Stor anbefaling!

Vi har holdt kombineret barnedåb og 2 x 30 års fødselsdag, hvor vi havde hyret Daniel til at komme og optræde. Gæsternes alder var meget blandet og med mange børn. Daniel optrådte foran alle og med børnene helt tæt på. Alle gæster blev tryllebundet af Daniels tryllerier, både børn og voksne. Det gav festen noget ekstra og gav folk noget at snakke om bagefter. Daniel var rigtig god til at inddrage mange af gæsterne i hans trylleri hvilket var super godt og sjovt.
Hvis man overvejer en tryllekunstner til et arrangement, vil jeg varmt anbefale Daniel! Han er god, sjov, dygtig og super professionel.

3 januari 2020

Daniel Thomsen Tryllekustner!

Daniel Thomsen Tryllekustner!

Det magiske menneske:-)
Tusinde mange tak for sidst – what a show! Helt vildt fantastisk og vi alle havde en ”FEST”hos Furuno Danmark A/S, det var et meget nærværende, super, fantastisk stand-up magic! Virkelig god underholdning! Imponerede hvad du kunne – der er blevet talt en del om dit show efterfølgende. Kan varmt rose at bestille dit show.
Lad ikke denne oplevelse gå til anden side :-)

27 november 2019

Virkelig godt show

Virkelig godt show! Det var perfekt tilpasset til begivenheden, og humoren var perfekt til stemningen :D kan ikke andet end anbefale ham!

19 november 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.