Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bookede Daniel til et arrangement på min skole for mine 3 klasser. Børnene var helt vilde med ham! Og så var han super god med både børn og forældre. Jeg ville helt klart anbefale ham til alle, de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så fik vi brug for Daniel igen :-). En af vores montører gik på pension efter 46 års tro tjeneste hos Stryhn Electric og det blev fejret med brunch på Hotel Imperial. Daniel var frisk til og komm... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Magi,grin,nærvær,og nerve på Julemærket Liljeborg i Roskilde. Der var lagt op til en hyggelig og stemningsfuld dag,men ingen havde været forberedt på ,hvor imponerende det skulle blive ,da trylle... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde Daniel forbi vores skole, hvor han af to omgange underholdt vores udskolingselever. Han var rigtig god til at komme eleverne ved og involvere dem i showet - mange af dem kunne ikke dy sig f... Se mer

Företagsinformation

1. Företagsunderhållning
  2. Nöjesagentur
  3. Partybutik

Skrivet av företaget

Jeg hedder Daniel Thomsen og har i mere end 20 år haft tryllekunsten som min helt store passion. Jeg går op i at skabe nærvær og tilstedeværelse i et personligt show, som rykker ved opfattelsen af, hvad der kan lade sig gøre og bliver et samtaleemne mange år frem.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Daniel lavede et trylleshow til en…

Daniel lavede et trylleshow til en julefest for børn og deres familier. Han begejstrede små som store og fik os til både at grine og måbe. Daniel er god til at involvere både børn og voksne og fange alles opmærksomhed.

3 december 2022

Daniel på samsø

Daniel har lige været over på Samsø efterskole og han overraskede alle i salen med sine tryllekunst, mit yndlings trick han lavede var da han gættede 20 kort uden at gætte forkert

19 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Daniel havde os i sin hule hånd

Daniel havde os i sin hule hånd, da han leverede et fedt, humoristisk og magisk trylleshow til vores firma julefrokost i STARK Frederikssund.

Daniel var super god til at inddrage alle på en sjov, charmerende og empatisk måde. Super dygtig - man sad tilbage og tænkte " Hvordan dælen gjorde han det?” Og det er fedt!

Virkelig godt show, så jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale ham.
Book Daniel og du garanteret et tryllebindende show hvor lattermusklerne også kommer på arbejde.

2 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg hyrede Daniel til min søns…

Jeg hyrede Daniel til min søns non-firmationsfest som vi holdt på Odd Fellow palæet i Bredgade. Det var helt perfekt! Han ankom, efter aftale, sammen med de andre gæster og gik rundt og tryllede og tog gas på gæsterne uden at nogen anede hvad der foregik. Det var en rigtig god icebreaker og fik folk i godt humør og gjorde stemningen afslappet og uhøjtidelig.
Da vi skulle spise bød jeg glsterne velkommen, præsenterede menuen og lavede en overgang til Daniel som så holdt et rigtig fint show hvor folk blev inddraget og imponeret.

Alle var godt underholdt og vigtigst af alt blev min dreng rigtig rørt og glad. Min tale til min søn kunne så også tage udgangspunkt i noget magisk og noget med kritisk sans osv.

Det var rigtig godt - De bedste anbefalinger herfra…

Thor Høy

26 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende trylleshow på min…

Fremragende trylleshow på min arbejdsplads. Vi holdt julefest hvor der deltog mange, deriblandt børn , som godt kan være en udfordring, men Daniel fik hurtig børnenes koncentration, og fik dem inddraget i trylleshowet. Et helt igennem fremragende trylleshow for børn og voksne.

2 december 2022

Charmerende og underholdende fyr

Vi havde fornøjelsen af at blive underholdt af Daniel til vores Seniorjulefrokost i Nordsjælland. Han var alletiders og formåede at "snyde" os alle med sine tryllerier. Han var velforberedt og super rar, imødekommende og god til at inddrage publikum på sjoveste vis! Gæsterne måbede over hans show! Jeg kan varmt anbefale ham til enhver, som ønsker at opleve lidt magi :-)!

27 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse på tværs af generationer

Daniel optrådte til min 70 års fødselsdag og formåede at tryllebinde alle aldersgrupperne fra de helt små, over teenagerne og de unge til alle os gamle med sit imponerende show. Han har han desuden en meget charmerende personlighed, som giver ham god kontakt til alle og skaber en hyggelig stemning omkring showet. Er fleksibel og nem at planlægge sammen med. Kan varmt anbefales.

18 juni 2022

Fantastisk trylleshow

Vi havde besøg af Daniel Thomsen på vores plejecenter i foråret.
Det var et særdeles fint show, hvor vi alle rigtigt blev "taget fusen på" og ikke forstod hvordan pokker han lige gjorde dét der !
Daniel havde virkelig god kontakt med beboerne og fik dem medinddraget på bedste vis. Havde meget fin forståelse for hvad de hver især kunne være med til.
Daniel er imødekommende og fleksibel og alt samarbejde omkring aftalen forløb problemfrit.
Vi håber at kunne booke Daniel en anden gang.

24 maj 2022

Trylleshow med et twist

Daniel tryllebandt hele Byens hus i Roskilde med demokratimagi til valgaften 2022. Det var en stor fornøjelse for alle og kan klart anbefales. Daniel leverede to geniale sæt som han tilpassede aftenens demokratiske tema med snilde. Søger man trylleri til lignende arrangementer er Daniel lige sagen.

1 november 2022

Besøg på plejehjem

Vi havde fornøjelsen af Daniels tryllekunstshow på vores plejehjem både i april og maj ´22. Vi har fået så fine tilbagemeldinger fra vores beboere. Vi synes, at han gjorde det så fint og dejligt at han fik draget mange af beboerne ind i sit trylleshow. Det var meget underholdende og han fik smilet frem på vores beboeres læber. Vi vil også rose Daniel for hans tilgang til vores beboere med forskellige former for demens. Det var rart, at han kunne fornemme, hvor meget hver enkelt kunne magte.

7 april 2022

Dygtig

Dygtig, professionel , sjov
Vi havde fornøjelsen af Daniel som tryllekunstner til vores datters 25 års fødselsdag . Det var et yderst professionelt show som Daniel leverede. Daniel fik alle gæster med i sit show og fangede hurtigt atmosfæren og han fik vores gæster til at grine, optræde og imponerer alle med sine helt utrolige evner som tryllekunstner . Vi kan klart anbefale Daniel og vi vil selv bruge ham igen en dag . Det var alle pengene værd 😃

27 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde fornøjelse af Daniels…

Vi havde fornøjelse af Daniels trylleshow på rehabiliteringscentret i Munkebo den anden dag.
Det var et fantastisk show, Han var god til at få borgene medinddraget i showet. Samt mange blev meget begejstret over hans show. Vil helt sikkert give ham mine bedste anbefalinger og håber at få fornøjelsen af at se hans show en anden gang.

4 oktober 2022

Det er tredje gang

Det er tredje gang, at jeg har fornøjelsen at se Daniel Thomsens trylleshow. Alle gange har det været super fantastisk og medinddragende. Jeg kan varmt anbefale Daniel Thomsens trylleshow og dem som jeg har snakkede med bagefter - de er så begejstret over showet, at de bare vil have mer :0)

17 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft fornøjelsen af Daniel…

Vi har haft fornøjelsen af Daniel Thomsen til vores firmaarrangement. Vi var en mindre forsamling og Daniel formåede at inddrage alle i et fantastisk, sjovt og nærværende show.

Daniel får en stor anbefaling her fra⭐️, det er ikke sidste gang vi har booket ham👌🏼

30 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

1000 tak for et super godt show

1000 tak for et super godt show. Du er virkelig dygtig og fantastisk til at lave god stemning, drage vores gæster ind i dit show og tage hånd om alle . Folk syntes det har været helt fantastisk selv Emily som var lidt kritisk, har du vundet over. Det var da alle pengene værd😍. Af ❤ tak. Mvh Rikke larsen

17 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Magisk show - overraskende og sjovt!

Daniel Thomsen optrådte til vores 40 års fødselsdagsfest i haven. Daniel leverede et magisk show, som både var overraskende og sjovt! Vores gæster fik den bedste start på aftenen og Daniels show var aftenen store samtaleemne og “ice breaker” mellem de af vores gæster, der ikke kendte hinanden inden festen. Vi giver Daniel vores varmeste anbefaling.

16 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde Daniel ude til min søns…

Vi havde Daniel ude til min søns konfirmation. Min søn har i mange år været fascineret af tryl. Og det var den bedste oplevelse både for ham og for gæsterne. Min søn snakker stadig om det og forstår stadig ikke hvad Daniel gjorde og han gad gerne selv lærer det som Daniel kan. Daniel er sjov, dygtig og god til at inddrage gæsterne. Kan varmt anbefales!

18 juli 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.