Det här tycker kunderna
Jammer dat de levering niet tijdig geleverd is geweest wegens stockbreuk. De smaak van de Dailymove vind ik superlekker, die van de Dailidefense nogal zurig. Geen idee of dat gewijzigd kan worden. V... Se mer
Företaget har svarat
Heb tijdens de Flanders Trail walk Dailypharma leren kennen waarbij ik zeer duidelijk uitleg kreeg. Ik heb zelf veel last van peesontstekingen en artrose en er werd me de movement aangeraden. Ik be... Se mer
Alle leveringen lopen vlot. Krijgt ruim op tijd een herinnering wanneer je levering komt. Bij vragen krijg je steeds binnen de dag antwoord wat zeer aangenaam is
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Dailipharma ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige vloeibare voedingssupplementen, waaronder Daili Movement, Daili Sleep, Daili Glow Collageen en Daili Defence. Wat Dailipharma onderscheidt, gaat verder dan de vloeibare voedingssupplementen. Wij geloven dat actief ouder worden begint bij iets eenvoudigs: blijven bewegen. We koesteren een mensgerichte benadering, waarbij kwaliteit, eerlijkheid en toegankelijkheid centraal staan. We geloven in het creëren van kleine dagelijkse momenten van verschil, waardoor onze klanten een actieve & gezonde levensstijl omarmen. Dailipharma #livethedifference Made in Belgium
Kontaktuppgifter
President Kennedypark 9d, 8500, Kortrijk, Belgien
- +3256130913
- hello@dailipharma.com
- dailipharma.com
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik gebruik Daili sleep van Daili pharma…
Ik gebruik Daili sleep van Daili pharma al 1 jaar lang en ik ben erg tevreden over de slaap drankjes. Ze helpen me wel om in slaap te vallen en door te slapen. De enige keren dat het niet heeft geholpen ben ik erg overspannen geweest en zelfs mijn reguliere slaappil, de Zolpidemtartraat zou ook niet geholpen hebben. Mijn ervaring is dat 8 van de 10 keer de slaap drankjes het erg goed doen. Ik bestel ze iedere 2 maanden weer en ik ben tevreden. Er zijn geen bijwerkingen en ik voel me goed, niet suf of moe de dag erna. De prijs is een beetje aan de hoge kant maar ik vind het de moeite waard. Ik blijf ze dus bestellen. Het is een goed alternatief en het is toch gezonder dan veel andere producten op de markt.
Ik vond de smaak niet echt aangenaam en…
Ik vond de smaak niet echt aangenaam en na drie maanden zie ik weinig verbetering. Het is ook duur. Ik ben ermee gestopt.
gewoonweg tevreden
tevreden over bestelling,bezorging.Ben nu 4 weken bezig met movement en glow.
Vlot bereikbaar ik ben tevreden
Vlot bereikbaar en bespreekbaar wat je wil wijzigen.
Goede levering met begeleidende mails.

Svar från Dailipharma
Daily Movement is een supplement dat mijn klachten verbetert.
Daily Movement is een supplement dat resultaten geeft.
Levering is steeds stipt.
Vragen en mails worden steeds snel beantwoord.

Svar från Dailipharma
Supergoed product aan scherpe prijs en…
Supergoed product aan scherpe prijs en snelle levering.

Svar från Dailipharma
Top communicatie en vlotte leveringen

Svar från Dailipharma
Heel blij met het product
Heel blij met het product, veel last van artrose en na de derde week, en hele verbetering zeker in mijn vingers, bijna geen pijn meer super bedankt !! En ook de levertijd was heel snel !! Doe zo verder !! 👏🏽

Svar från Dailipharma
Levering ging vlot....hoewel ik een…
Levering ging vlot....hoewel ik een verkeerd adres had vermeld werd er goed gecommuniceerd voor de levering.

Alles top
Alles top! Mooie produkten, gemakkelijke site om zelf leveringsdatum te betalen bij abonnement. Snelle reactie bij vragen en opmerkingen. Fan!

Toppers!
Goed verpakt. Altijd op tijd. Ik heb een abonnement waardoor ikzelf niet hoef te kijken wanneer de nieuwe levering komt. Als m'n nieuwe doos komt is m'n andere nog niet leeg, maar bijna leeg. Product is gewoon goed! Ik heb er echt baat bij. Wel meerdere maanden innemen. Ik ben al zeker 4 á 5 maanden bezig.

Een goede ervaring!!
Een goede ervaring, ik gebruik daily glow en merk wel als ik het een tijdje niet gebruik dat mijn gezicht wel minder straalt.
Wel in de gaten houden als je een engagement aangaat, want de geleverde dozen blijven komen. Tijdig aangeven als je even een break wil.

Topproduct.
Een zeer vriendelijke klantenservice en goede uitleg over de produkten. Zeer tevreden over de daily movement. Ik heb veel minder pijn in mijn spieren en gewrichten.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.