CS MEGASTORE Omdömen 82 778

TrustScore 4 av 5

4,2

Köpte iPhone 17 och efter ordern togs emot fick jag bekräftelse mejl där det stod att iPhonen var avsedd för den Indiska marknaden. Stod ingenting om det innan köp så jag kände att det var missledande... Se mer

Bra produkter till ett bra pris! Lite annorlunda upplägg ang beställning på deras produkter ett ex vänta på bekräftelse mail vilket kan ta någon dag! Sen ska produkten skickas från något lager till... Se mer

Jag sökte efter en powerbank vilken är den enda som passar till en Galaxy s26 ultra där kameralinsen normalt sitter i vägen. Jag valde CS Megastore pga deras korta leveranstid. När jag fick bekräftels... Se mer

Jag jagar alltid efter Moto G mobiler när de reas ut vid modellbyten till mycket bra priser. Under senare tid har det blivit en G75 och 2st G56 alla med 8G/256G minne för familjemedlemmar. När de red... Se mer

1. Lagerbutik
  2. Elektronikbutik
  3. Butik med kökstillbehör
  4. Parfymaffär
  5. Butik för VVS-artiklar
  6. Leksaksbutik

Om CS MEGASTORE

CS MEGASTORE (formerly ComputerSalg) has been online since 1999 and is today one of the largest webshops in the Nordics in terms of product range. While the name has changed from ComputerSalg to CS MEGASTORE, it is still the same webshop, the same team, and the same service. With more than 2.8 million products, you can find everything from electronics and IT to home appliances, home & living, beauty, sports, office supplies, books, and much more.

What started as a small local store focused on computers and software has grown into a true megastore with MEGA amounts of tech, MEGA amounts of beauty, MEGA amounts for everyday life – and everything in between. The name change to CS MEGASTORE is a natural next step and better reflects the scale and variety we offer today.

From our modern 10,000 m² warehouse in Ringsted, Denmark, we process more than 90,000 orders every month. We continuously work on improving our logistics and packaging processes to ensure fast delivery and a reliable shopping experience.

Our customer service team is available on weekdays, and our high Trustpilot rating reflects our focus on service, availability, and reliability.

Same team. Same service. Just a name that matches the megastore we’ve grown into.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

83 tn omdömen

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Köp aldrig något från det företaget 🤬🤬🤬🤬

Jag fick fel produkter istället för parfym som jag beställde. Jag försökte dagligen ringa och mejla men fick ingen hjälp.🤬🤬🤬🤬
Jag är mycket irriterad och besviken, tänker aldrig köpa igen från det företaget.
Om jag inte får lösa detta problem ska jag anmäla denna företaget till konsumentverket och till polisen.

Ordernummer 141728883 1x Guerlain Aqua allegoria forte rosa rossa eau de parfum refillable 125ml (women)
Jag fick fel produkter istället för parfym Och ni bad mig att skicka bilder på streckkoden för förpackningen och på produkter.
Jag skickade de till er men fick ingen hjälp ☹️☹️jag ber er att kontakta mig snabbt så möjligt för att lösa detta problemet.
Jag försökte också att nå er via telefon dagligen, ni svarar inte heller. När jag ringer till denna telefon 08-12455100 får ett automatiskt svar att det är utanför öppettid.
Det står på webben att det öppettid för telefon från kl-13:00-15:00.
Jag vill inte ha parfymen längre ,det som jag vill att kontakta mig omedelbart för att ni tar bort fakturan och lösa detta problemet.

3 juni 2026

Svar från CS MEGASTORE

Tusind tack för din recension. Jag är verkligen ledsen att höra om din upplevelse, och jag förstår din frustration och irritation i den här situationen – det är absolut inte så vi vill att våra kunder ska uppleva det att handla hos oss.

Jag beklagar verkligen att du har mottagit ett paket som inte innehöll den produkt du hade beställt. Jag har gått igenom ärendet, och det ser tyvärr inte ut att vara en försändelse som har skickats från vår sida, vilket jag är mycket ledsen för.

Jag kan samtidigt se att du redan är i kontakt med min kollega, som arbetar för fullt med att undersöka ärendet noggrant för att ta reda på exakt vad som har hänt.

Vi kommer självklart se till att du blir hjälpt hela vägen och att en korrekt lösning tas fram – inklusive återbetalning så snart ärendet är helt utrett.

Jag beklagar återigen besväret och den frustration detta har orsakat, och vi uppskattar din tålmodighet medan vi arbetar med att lösa detta för dig.

Ha en riktigt bra dag.

Karoline

Köpte 100 meter kabel och fick bara 1…

Köpte 100 meter kabel och fick bara 1 meter, de tycker att det var rimligt pris med ca 50 gånger priset jag kan köpa samma kabel för i butik, så när jag såg priset var det bra men inte jättebilligt för 100 meter, men för en meter var det ocker, och vem i hela världen köper en meter högtalarkabel, den räcker ju inte ens ner till golvet från förstärkaren, lusläste texten och det fanns ingen info om att det skulle vara nått annat mått är det som fanns på bilden och det var 100m

26 maj 2026

Svar från CS MEGASTORE

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Först och främst vill jag be om ursäkt för den frustration och besvikelse som detta har orsakat. Jag har full förståelse för att det inte har varit en bra upplevelse när produkten inte har motsvarat det du förväntade dig utifrån bilder och produktbeskrivning.

Jag har gått igenom ärendet, och det står klart att det tyvärr har skett ett fel i produktopprettelsen. Det beklagar vi naturligtvis – det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha, och vi har redan tagit detta vidare internt för att säkerställa att det inte sker igen.

Jag kan samtidigt se att du redan har blivit kontaktad angående en full återbetalning, som också har genomförts, så att du inte står kvar med någon kostnad i ärendet.

Jag har också själv tagit kontakt med dig i ärendet och hoppas att du vill gå in i en dialog med oss om hur vi bäst kan avsluta detta på ett bra sätt för alla parter. Även om vi tyvärr inte kan leverera den vara som förväntades, vill vi gärna hitta den bästa möjliga lösningen tillsammans med dig framåt.

Tack för att du uppmärksammade oss på problemet – det hjälper oss att bli bättre. Och ännu en gång beklagar vi förloppet.

Karoline

Snabb leverans, trevlig, snabb och kompetent kundservice.
Den beställda varan kom fram säkert och väl emballerad. Produkten i sig är fantastisk och motsvarade mina förväntningar.
Jag rekommenderar både bakmaskinen Tefal Pain Doré PF2101 och själva butiken.

1 juni 2026

Helt värdelös kundsupport

Jag beställde en Galaxy Watch Ultra och fick en som var för en östeuropeisk marknad och kunde inte välja Sverige som land.
Personen som "hjälpte" mig gjorde ingenting.
På produktsidan stod det ingenting om att det inte var för nordisk marknad.
Efter en veckas mailande fram och tillbaka svarade han bara att jag har fått den produkten jag hade beställt och han erbjöd mig att skicka tillbaka den utan extra kostnad. Klockan försvann från hemsidan och han slutade svara mig.

Jag skulle absolut inte rekommendera någon att handla från dem.

Jag blev av med mina pengar i tre veckor, två vändor till postombudet och en veckas mailande är inte värt det i mina ögon.

Han ville inte ens skicka en ny klocka till mig.

---------------

Uppdatering:

Klockan är som sagt för en östeuropeisk marknad. Det går att välja svenska som språk på dessa, men inte Sverige som land. Det kan innebära att vissa funktioner på klockan inte fungerar i Sverige.

Det var ingenting på hemsidan som nämnde detta och det var därför jag hörde av mig till er.
Jag bor ju i Sverige och sidan var på svenska. Därför utgick jag nog ifrån att den skulle vara för svensk marknad och köpte den.

Jag ville ha en ny klocka - inte mina pengar tillbaka. I så fall hade det varit enklare att bara behålla pengarna. Det hade inneburit mindre strul från min sida.

Gissningsvis så upptäckte även xxxx att någonting var fel eftersom produkten försvann från er hemsida efter att han "erbjudit" mig att skicka tillbaka den utan extra kostnad.

Den normala reaktionen borde enligt mig ha varit att man tog tillbaka klockan och skickade en ny.

31 maj 2026

Tack för din recension.

Jag beklagar verkligen att du upplevt situationen på detta sätt och att ärendet har orsakat så mycket frustration.

Jag har gått igenom ärendet på nytt, och utifrån de bilder du skickade kunde vi se att du hade mottagit den produkt som beställts. Serienumret på klockan stämde överens med den modell som levererades, och på bilderna framgick även att enheten redan var inställd på svenska. Exempelvis visades länder som "Tjeckien" och "Slovakien" på svenska, vilket indikerade att språkinställningen redan var korrekt.

Eftersom du hade mottagit rätt modell hade vi tyvärr ingen möjlighet att skicka ut en annan klocka som ersättning. Däremot erbjöd vi omgående en kostnadsfri retur och full återbetalning om produkten inte motsvarade dina förväntningar.

Jag kan också se att returen nu är på väg tillbaka till oss, och självklart kommer vi att genomföra återbetalningen så snart den har mottagits och registrerats hos oss.

Oavsett orsaken beklagar jag att upplevelsen inte levde upp till dina förväntningar och att processen upplevdes som besvärlig.

Tea

Snabb och smidig leverans av reservdel…

Snabb och smidig leverans av reservdel till cykelhållare
Enda negativa var att det inte medföljde en lista över vilka av de kompatibla bilarna det är avsett att man skall använda vilket hål för i cykelhållaren vid montering av staget.
En sådan lista ingår nämligen för orginalstagen som kom med cykelhållaren till vilken denna produkt är en reservdel.

25 maj 2026