Prima tool, voorwaarden zijn slecht. Het werken met creditsafe voor het doel hoe wij het gebruiken voldoet aan onze verwachtingen. De algemene voorwaarden zijn zeer eenzijdig. Privacy is slecht g... Se mer
Det här tycker kunderna
GraydonCreditsafe altijd zeer behulpzaam, geeft goed adviezen en is pro actief. Een plus voor mijn bedrijfsvoering. Met dank aan mijn accountmanager Rita.
Contact opgenomen met Graydon en werd direct vriendelijk geholpen door Dagmar. Zij legde alles haarfijn uit, gaf antwoord op mijn vraag en hielp mij direct verder! Top service, zeer goed geholpen en... Se mer
Snel en vakkundig geholpen door Faouzi. In korte tijd heeft hij ervoor gezorgd dat de jaarcijfers van een klant snel beoordeeld konden worden. Hierdoor kreeg onze klant alsnog een kredietwaardigheidss... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
GraydonCreditsafe combineert data, oplossingen en expertise in één geïntegreerd bedrijfsinformatieplatform. Met meer dan 150 jaar gezamenlijke ervaring helpen we klanten hun groei en financiële stabiliteit te versterken. Onze toekomstvisie: internationale data omzetten in lokale marktkennis, met sterke aanwezigheid in Nederland en wereldwijde dekking. Als onderdeel van de Creditsafe Groep – met 120.000 klanten wereldwijd – zijn we de meest gebruikte aanbieder van kredietinformatie.
Kontaktuppgifter
Jan Pietersz. Coenstraat 10, 2595 WP, Den Haag, Nederländerna
- 070-38 44 600
- customerservice@graydoncreditsafe.nl
- creditsafe.com/nl/nl.html
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snel en behulpzaam!
Mevrouw Mireille Kuiper was beleefd en correct aan de telefoon. Was behulpzaam. Vroeg meteen of ze het document eenmalig naar mijn emailadres kon sturen.
We konden vrij snel een afspraak inplannen en daarna was alles heel snel geregeld met goede voorwaarden.
Duidelijke communicatie en uitstekende service
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met GraydonCreditsafe. De service was snel, professioneel en duidelijk. Alle vragen werden helder uitgelegd en het rapport werd netjes en op tijd aangeleverd.
Speciale dank aan Faouzi Jirari voor de vriendelijke communicatie, snelle opvolging en ondersteuning gedurende het hele proces. Het is fijn om samen te werken met iemand die echt meedenkt met de klant.
Ik kan GraydonCreditsafe zeker aanbevelen aan bedrijven die waarde hechten aan betrouwbaarheid en kwaliteit.
Prima hulpmiddel om de…
Prima hulpmiddel om de kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van (potentiële) klanten te beoordelen.
Off to a rocky start
Off to a rocky start - due to the onboarding demonstration being in Dutch, language and time barrier difficulties with me in Australia.
I was offered a one-on-one walkthrough of the portal at a convenient time.
The portal is very extensive and provides all necessary data to make informed decisions.
Fijne ervaring met Creditsafe
Goede ervaring met Creditsafe Netherlands. Koen Costima reageerde snel, loste het direct op en nam de tijd om mijn vragen duidelijk te beantwoorden. Vooral de toelichting over B2B benadering, wat wel en niet verstandig is, was erg waardevol. Aanrader.
Stefan heeft mij goed geholpen
Stefan heeft mij goed geholpen, duidelijke uitleg en communicatie
Financiele status check
Ik wilde de financiele status van een bedrijf opzoeken ivm een rechtszaak. Werd de dag erna gebeld waar iemand persoonlijk (kosteloos) het voor me oplosde en me opstuurde.
Zeer dankbaar!
Goede oplossing
Prima geholpen en goede op maat oplossing aangeboden gekregen voor een goede prijs
Quick Service
Great experience in receiving the data I required! Stefan Sel, the individual responsible for my interaction, was extremely serviceable and quick to action. Very little time passed since the initial inquiry, so I'm extremely pleased with the initiative taken! Only criticism was the phone call quality, which made things a bit tough to follow at times.
De samenwerking met Gradyon CreditSafe…Betrouwbare en gebruiksvriendelijke partner voor kredietinformatie
De samenwerking met Gradyon CreditSafe is zeer prettig. Het platform is gebruiksvriendelijk, de informatie is duidelijk en overzichtelijk en de rapporten helpen ons om snelle en goed onderbouwde beslissingen te nemen. Daarnaast hebben wij een uitstekende samenwerking met Rita Ameziane, die professioneel, betrokken en oplossingsgericht meedenkt. Het grote voordeel van werken met toegewijde professionals is dat zij altijd streven naar het creëren van meerwaarde en het “enlarge the pie”-principe hanteren in onderhandelingen. Dit maakt Gradyon CreditSafe tot een betrouwbare en waardevolle partner voor credit- en risicomanagement.
Snelle reactie
Meteen de juiste persoon aan de…
Meteen de juiste persoon aan de telefoon en snel een antwoord op mijn vraag.
Deze service is tegenwoordig zeldzaam!
Petje af voor Graydon
Jarenlange ervaring en altijd goede…
Jarenlange ervaring en altijd goede service!
Makkelijk in gebruik en bij vragen is de klantenservice goed bereikbaar. Erg fijn geholpen door Sabrina en probleem snel opgelost!
Heldere informatievoorziening
Heldere informatievoorziening, korte reactietijden, overeenkomst was snel georganiseerd.
Maken al jaren gebruik van Craditsafe…
Maken al jaren gebruik van Craditsafe naar tevredenheid
Uitstekende ervaring
Faouzi heeft zeer snel en professioneel geholpen, dat was uitstekend.
Wij gebruiken Graydon voor kredietlimiet rapporten
Wij gebruiken Graydon voor kredietlimietrapporten.
Deze geven ons de juiste info [voor zover beschikbaar bij de kvk] om besluiten te nemen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.