Wij waren in Soest. Vriendinnen en beide een zoon van 11 en 12jaar😊 Was erg leuke ervaring De jongens vonden het uiteindelijk ook erg leuk.. veel leuke en hilarische foto’s gemaakt! Bedankt ook... Se mer
Företaget har svarat
Betaalbaar uitstapje van een uur in hartje Amersfoort. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. We zijn met twee personen begeleid door Conrad, en hebben snel geteld 15 achtergronden kunnen gebruiken... Se mer
Zeker een aanrader! Op top lokatie, echt makkelijk te bereiken. Je weet totaal niet wat je kan verwachten, bij binnenkomst leuke en duidelijke uitleg (ook tijdens selfies nemen als je wil) Tijden... Se mer
Företaget har svarat
Vandaag langs geweest bij CrazySelfie met 2 vriendinnen. Wat hebben wij een gezellige middag gehad! Ik lees veel recenties over ouders met jongere kinderen, nou ik ben 21 en vond het ook echt helemaal... Se mer
Företaget har svarat
Crazy Selfie is Nederlands 1e selfie-studio vol optische illusies en wonderlijke decors. Maak met je eigen mobiel en met de speciale gratis Crazy Selfie app de meest coole selfies. Of je nu foto's voor je sociale media wilt gebruiken of gewoon hilarische foto's van jullie groep wilt? Je boekt jullie eigen tijdslot direct via onze website. Wanneer je ons bezoekt ontvang je eerst een duidelijke uitleg. Daarna gaan jullie helemaal zelf aan de slag in de studio met behulp van de Crazy Selfie App. Je bepaalt je eigen route en omdat wij maar een beperkt aantal bezoekers toelaten voel je je ook niet gehaast. Word jij opgegeten door een haai of ben jij die vallende ober die de wijnglazen door de lucht laat vliegen? Iedereen zal bij het zien van je foto denken 'Hoe dan?'. Naast de Crazy Selfie belevenis kun je je bezoek uitbreiden met bijvoorbeeld het Crazy House. Jullie hangen uit ramen en aan de dakrand. Ook de 380 graden videobooth is een extra uitbreiding. Zijn jullie boven de 18 jaar en kan er nog wel een tandje bij? Reserveer dan onze Crazy 18+ studio als uitbreiding. Uiteraard bevindt dit zich achter gesloten deuren en is alles met een dikke knipoog! Daarna kom je tot rust in het Crazy Cartoon Cafe. Het is net alsof je in een getekende 3D omgeving stapt. Wil je een heerlijke hightea of heb je meer zin in onze grappige cupcake carousel ? Bestel zelfs je cappuccino met je eigen selfie op het melkschuim geprint!
Zuidpromenade 24, 3768 EM, Soest, Nederländerna
Het was super super leuk!! Heel erg gelachen en ook verbaasd hoe leuk de foto’s eruit kwamen te zien! Hele aardige instructeur :) Zeker een aanrader!
Onwijs leuk voor alle leeftijden! In een uur tijd kun je genoeg leuke foto's maken en je krijgt persoonlijke begeleiding waardoor je de perfecte foto's krijgt. Wij gaan zeker nog een keer terug als er weer nieuwe thema's zijn. Echt een aanrader!

Svar från Crazy Selfie
Super leuk !!!! En erg mooie foto’s van de kinderen. Echt een aanrader.
Super leuke activiteit! Hele goede begeleiding om fantastische foto's te maken. Voor herhaling vatbaar.
Super leuk, we zijn geweest voor een kinderfeestje!Heel goed geholpen en een top ervaring gehad en blije kindjes zeker een aanrader!
Superleuke middag gehad. Goede begeleiding en echt gave foto's gemaakt met vriendinnen. Voor ons jammer dat het uur zoooo snel voorbij was. Komen zeker nog een keer terug op de nieuwe locatie🎊🎊
Hele leuke activiteit, goede uitleg en goede bruikbare tips en adviezen om zoveel mogelijk uit je bezoek te halen.....en top foto's te maken

Svar från Crazy Selfie
Een ontzettend leuke studio met leuke, vriendelijke gastheer! Er werd de tijd genomen voor uitleg, hulp bij de foto’s, tips en praatjes! We hebben echt een leuk uur beleefd en de kleine dames zijn megatrots op hun foto’s! Een dikke aanrader!

Svar från Crazy Selfie
Vandaag geweest. Zo ontzettend gaaf! Mijn zoon wilde al heel lang een keer heen en het was absoluut de moeite waar. Zulke leuke foto’s gemaakt! We gaan zeker nog een keer terug want de mogelijkheden zijn heel erg uitgebreid. Hele fijne uitleg over het maken van de mooiste foto’s en top begeleiding voor de mooiste foto’s. Aanrader!
Samen met onze dochters van 12 hier naartoe geweest. Een erg leuke ervaring, leuke mensen ook, die de tijd voor je nemen! Dochters vonden het heel leuk, omdat je ook echt dingen kan 'doen' en niet alleen maar mooi in de spiegel zit te kijken. We hebben erg gelachen om de decors en het uiteindelijke resultaat. Als ze meer optische illusies hebben komen we zeker terug!
Wat een toffe foto studio is dit. Via social media hier terecht gekomen en samen met mijn zus hele leuke foto's gemaakt. Je wordt tijdens het uur dat je in de studio bent goed begeleid waar je allemaal op moet letten zoals het kader en de juiste gezichtsuitdrukkingen. Soms uit je comfort zone maar zo onwijs tof als je de foto's daarna terug ziet. Zeker een aanrader voor een leuk uitje en bovendien corona proof!
Hier moet je zijn voor een origineel uitje! Erg originele foto's. We hebben erg gelachen om de foto's te maken! Behulpzaam personeel ook.
We hebben met ons 4tjes een superleuke selfie ervaring gehad. Goede uitleg en hulp. De Coronamaatregelen goed nageleefd, telkens maar 1 groep binnen. Alleen een uur is eigenlijk te kort, om alle scènes te kunnen doen....het is te leuk en dus jammer dat we niet alles konden doen. Hopelijk kan de nieuwe locatie snel open, met meer illusies en dan komen we zeker nog een keer terug!
Zeer leuke ervaring! Onze meiden hebben het erg leuk gevonden. Begeleiding was super. Mooie foto's en ervaring rijker. Zeker een aanrader!
Heel leuk uitje. Je boekt een tijdslot van een uur en daarin maak je de leukste foto's. We kregen een fijne begeleiding van een vrolijke, vriendelijke en enthousiaste medewerker, die je leert om meer uit je telefoon te halen om goede foto's te maken. We komen graag terug met anderen.

Svar från Crazy Selfie
Heel leuk gedaan, door de opzet wordt het een heel gezellig uitje.. met veel aandacht van de eigenaren van het museum.. die ervoor zorgen dat je de beste foto’s kan maken.. top service.. en een super uitje
In één woord GE-WEL-DIG! Hadden een tijdslot van een uur i.v.m. de corona maatregelen en het prettige hiervan is dat je 1 op 1 met iemand van CRAZY SELFIE bent en hierdoor geweldige fotos krijgt! Wij kunnen dit zeker aanbevelen en zullen hier zeker nog een keer langs gaan!
Wat een leuk idee, wat een geweldige middag hebben we gehad. Gastvrij ontvangen, veel gelachen en spectaculaire foto's. Wij komen zeker nog een keer terug.
Zeker een aanrader om eens te doen! I.v.m. corona veel persoonlijke begeleiding bij het maken van de foto's, met 1,5m in acht gehouden. In het begin misschien even wat ongemakkelijk, maar na 2 foto's kun je helemaal jezelf zijn en hoe gekker, hoe leuker de foto's! Hopelijk snel een uitbreiding van illusies, dan komen we zeker nog een keer terug!
In een woord geweldig!! Je wordt super gastvrij ontvangen en de eigenaar helpt vol enthousiasme mee op de perfecte foto te nemen. 2 dikke 👍👍.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.