Wij waren in Soest. Vriendinnen en beide een zoon van 11 en 12jaar😊 Was erg leuke ervaring De jongens vonden het uiteindelijk ook erg leuk.. veel leuke en hilarische foto’s gemaakt! Bedankt ook... Se mer
Företaget har svarat
Betaalbaar uitstapje van een uur in hartje Amersfoort. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. We zijn met twee personen begeleid door Conrad, en hebben snel geteld 15 achtergronden kunnen gebruiken... Se mer
Zeker een aanrader! Op top lokatie, echt makkelijk te bereiken. Je weet totaal niet wat je kan verwachten, bij binnenkomst leuke en duidelijke uitleg (ook tijdens selfies nemen als je wil) Tijden... Se mer
Företaget har svarat
Vandaag langs geweest bij CrazySelfie met 2 vriendinnen. Wat hebben wij een gezellige middag gehad! Ik lees veel recenties over ouders met jongere kinderen, nou ik ben 21 en vond het ook echt helemaal... Se mer
Företaget har svarat
Crazy Selfie is Nederlands 1e selfie-studio vol optische illusies en wonderlijke decors. Maak met je eigen mobiel en met de speciale gratis Crazy Selfie app de meest coole selfies. Of je nu foto's voor je sociale media wilt gebruiken of gewoon hilarische foto's van jullie groep wilt? Je boekt jullie eigen tijdslot direct via onze website. Wanneer je ons bezoekt ontvang je eerst een duidelijke uitleg. Daarna gaan jullie helemaal zelf aan de slag in de studio met behulp van de Crazy Selfie App. Je bepaalt je eigen route en omdat wij maar een beperkt aantal bezoekers toelaten voel je je ook niet gehaast. Word jij opgegeten door een haai of ben jij die vallende ober die de wijnglazen door de lucht laat vliegen? Iedereen zal bij het zien van je foto denken 'Hoe dan?'. Naast de Crazy Selfie belevenis kun je je bezoek uitbreiden met bijvoorbeeld het Crazy House. Jullie hangen uit ramen en aan de dakrand. Ook de 380 graden videobooth is een extra uitbreiding. Zijn jullie boven de 18 jaar en kan er nog wel een tandje bij? Reserveer dan onze Crazy 18+ studio als uitbreiding. Uiteraard bevindt dit zich achter gesloten deuren en is alles met een dikke knipoog! Daarna kom je tot rust in het Crazy Cartoon Cafe. Het is net alsof je in een getekende 3D omgeving stapt. Wil je een heerlijke hightea of heb je meer zin in onze grappige cupcake carousel ? Bestel zelfs je cappuccino met je eigen selfie op het melkschuim geprint!
Zuidpromenade 24, 3768 EM, Soest, Nederländerna
Wij waren in Soest.
Vriendinnen en beide een zoon van 11 en 12jaar😊
Was erg leuke ervaring
Bedankt ook voor de goede uitleg en dat je soms ff kwam helpen hoe we nou t beste konden staan haha
Ja wij gaan nog een x alleen dan zonder kids dan gaan we naar de 18+ zone 😂

Svar från Crazy Selfie
Met mijn broer en zus (41, 44) heb ik (52) een ontzettend leuke middag gehad bij crazy selfie! We hebben er heerlijk gelachen en zijn thuis gekomen met meer dan leuke foto's en een geweldige herinnering. De ontvangst was hartelijk, de uitleg helder en de hulp👌🏼.
Crazy selfie is niet gesloten, zoals Trustpilot aangeeft. Ze zijn alleen maar verhuisd!

Svar från Crazy Selfie
Gisteren zijn wij, 2 volwassen vriendinnen geweest. Werden vriendelijk ontvangen door Conrad, goede uitleg. Hebben samen veel plezier gehad. Is voor herhaling vatbaar.

Svar från Crazy Selfie
We werden hartelijk en vriendelijk ontvangen door de gastheer van Crazy Selfie. Hij legde alles duidelijk uit en was erg behulpzaam. Dat was echt fijn! Mijn dochter en ik hebben een fijne middag gehad en thuis nog nagenoten van het bekijken van de grappige en leuke foto’s.
Bij Crazy Selfie hadden we een leuke ervaring met de kinderen. Het is een unieke activiteit voor het gezin of met vrienden. De setup was goed en de uitleg duidelijk. Een tip: draag je schoenen voor een realistischer effect in de selfies. Al met al een gezellige ervaring, maar er zijn nog wat verbeterpunten. 🌟🌟🌟

Svar från Crazy Selfie
Heel leuk uitje! Ik kreeg het voor mijn verjaardag van mijn zus, maar het is voor jong en oud!
We werden heel goed geholpen, kregen goede tips. De tijd vloog voorbij, maar gelukkig kregen we wat hulp en wat meer tijd. Hele leuke en grappige resultaten! We komen zeker nog eens terug op de nieuwe locatie en dan met onze kids! (tieners)

Svar från Crazy Selfie
Ik ben nu twee keer geweest, in Amersfoort en Hilversum. Beide keren waren super. Prachtige decors en erg gastvrij. In Hilversum hadden we nog heerlijk geluncht.

Svar från Crazy Selfie
Een fijn ontvangst bij binnenkomst. Heel goede service verleent achteraf. More illusies neergezet, waarvan we nu nog genieten van het resultaat.
Wat een fantastische locatie, heel vriendelijk ontvangen, goede uitleg en tussendoor ook nog tips gekregen. Alles ziet er heel verzorgd en professioneel uit.
Nu met tiener geweest. Maar ook zeker een zeer geschikt uitje voor een groep volwassenen en bedrijfsuitje.
Voor ons een geslaagd feestje.
Erg leuk (en soms zelfs beetje intensief) om te doen. Tijdens erg gelachen. En nog veel meer achteraf met alle leuke foto’s. Fijne ontvangst, goede uitleg, handige app. AANRADER! Voor jong en oud.

Svar från Crazy Selfie
Wat een ontzettend leuke ervaring. Mijn moeder en ik hebben allerlei leuke foto's kunnen maken. We werden vriendelijk ontvangen en we kregen goede uitleg. Via de app kun je filmpjes en voorbeelden bekijken.
Super leuke activiteit voor grote en kleine groepen. Prima begeleiding en uitleg. Na alle leuke foto's nog een heerlijke Hightea. Een aanrader voor jong en oud.
Vanmiddag een leuke middag gehad met de familie. Goede uitleg, bij vragen altijd iemand in de buurt om te helpen. Vriendelijk personeel en ontzettend leuke foto’s!
Vandaag Crazy Selfie in Hilversum bezocht. Een erg leuke ervaring. Aardige man, die de tijd neemt om alles goed uit te leggen, op een leuke manier, en goed hulp biedt bij de eerste paar foto’s. Wij hebben erg gelachen en een leuke dag gehad! Zeker een aanrader.
Wij hebben bij Crazy Selfie een geweldige middag gehad.
Toen we aankwamen waren we nog niet zeker of we dit leuk zouden vinden.
Maar toen we de instructies hadden gehad van een super lieve meneer ging het als een tierelier.
Ook was het lekker rustig dat de meneer van Crazy Selfie ons goed kon helpen bij alles!
Met super coole studio’s en veel vermaak hebben we een fantastische middag gehad.
We waren verbaasd over hoe snel de tijd daar ging, de 1,5 uur waren zo voorbij.
Een echte aanrader!
Wij, oma en 2 kleinkinderen hebben een top middagje gehad.
Leuke foto's gemaakt, en kregen een duidelijke uitleg! Ik geef deze belevenis zeker door aan andere!
En wie weet dat ik in een andere zetting terug zal komen.
In iedergeval hoe dan ook, het is de moeite waard!
Wij hebben een hele leuke middag gehad met onze kinderen en 2 kleinkinderen. Duidelijke en prima uitleg gekregen van een heel enthousiaste CrazySelfier! 😉 we kregen alle ruimte om tussen alle sets te lopen en alles uit te proberen. Als het nodig was kregen we nog meer tips voor een leuk resultaat. Gelukkig werd er niet echt op de tijd gelet waardoor we echt de tijd hadden alles te doen.
Goede aanrader voor een gezellige middag voor een groep met variërende leeftijden.
Het was echt een geweldige ervaring met geweldige decors en hilarische foto's als resultaat! De medewerker die aanwezig was, was zeer enthousiast, legde goed uit en liet je daarna zelf je gang gaan. Dat vonden wij heel erg fijn! Ook was het lekker rustig, waardoor je je niet opgejaagd of bekeken voelde, wat natuurlijk helemaal top is! Dit is zeker een aanrader.
Super toffe ervaring! Zeker een aanrader. Eigen parkeergelegenheid. Heel fijn in kleine groepjes zodat je je niet opgejaagd of bekeken voelt. Erg fijne en vriendelijke uitleg en begeleiding, waarin ook leuke suggesties gedaan worden voor leuke resultaten.
We had a great crazy selfie with kids.This is different nice activity to do with kids/Family/friends.Nice setup and good explanation how to make nice pictures.
One tip .. Wear your shoes then selfie will look more real 😊
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.