Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij waren in Soest. Vriendinnen en beide een zoon van 11 en 12jaar😊 Was erg leuke ervaring De jongens vonden het uiteindelijk ook erg leuk.. veel leuke en hilarische foto’s gemaakt! Bedankt ook... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betaalbaar uitstapje van een uur in hartje Amersfoort. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. We zijn met twee personen begeleid door Conrad, en hebben snel geteld 15 achtergronden kunnen gebruiken... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeker een aanrader! Op top lokatie, echt makkelijk te bereiken. Je weet totaal niet wat je kan verwachten, bij binnenkomst leuke en duidelijke uitleg (ook tijdens selfies nemen als je wil) Tijden... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag langs geweest bij CrazySelfie met 2 vriendinnen. Wat hebben wij een gezellige middag gehad! Ik lees veel recenties over ouders met jongere kinderen, nou ik ben 21 en vond het ook echt helemaal... Se mer

Företagsinformation

1. Turistattraktion
  2. Nöjespark
  3. Fotograferingsstudio

Skrivet av företaget

Crazy Selfie is Nederlands 1e selfie-studio vol optische illusies en wonderlijke decors. Maak met je eigen mobiel en met de speciale gratis Crazy Selfie app de meest coole selfies. Of je nu foto's voor je sociale media wilt gebruiken of gewoon hilarische foto's van jullie groep wilt? Je boekt jullie eigen tijdslot direct via onze website. Wanneer je ons bezoekt ontvang je eerst een duidelijke uitleg. Daarna gaan jullie helemaal zelf aan de slag in de studio met behulp van de Crazy Selfie App. Je bepaalt je eigen route en omdat wij maar een beperkt aantal bezoekers toelaten voel je je ook niet gehaast. Word jij opgegeten door een haai of ben jij die vallende ober die de wijnglazen door de lucht laat vliegen? Iedereen zal bij het zien van je foto denken 'Hoe dan?'. Naast de Crazy Selfie belevenis kun je je bezoek uitbreiden met bijvoorbeeld het Crazy House. Jullie hangen uit ramen en aan de dakrand. Ook de 380 graden videobooth is een extra uitbreiding. Zijn jullie boven de 18 jaar en kan er nog wel een tandje bij? Reserveer dan onze Crazy 18+ studio als uitbreiding. Uiteraard bevindt dit zich achter gesloten deuren en is alles met een dikke knipoog! Daarna kom je tot rust in het Crazy Cartoon Cafe. Het is net alsof je in een getekende 3D omgeving stapt. Wil je een heerlijke hightea of heb je meer zin in onze grappige cupcake carousel ? Bestel zelfs je cappuccino met je eigen selfie op het melkschuim geprint!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Leuk gezinsuitje

Leuk gezinsuitje. Goede uitleg en daarna lekker zelf aan de slag. Met leuke foto’s naar huis! Een aanrader!

21 oktober 2023

Echt ontzettend leuk

Echt ontzettend leuk! Een aanrader. Wij waren met een groep variërend in de leeftijd van 5-94 jaar. Iedereen vond het leuk. Goede begeleiding, leuke tips.
Omdat we met een grote groep reserveerden hadden we de studio’s voor ons alleen. Kinderen hebben de verjaardag van oma nog nooit zo leuk gevonden.

1 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een geweldige ervaring met leuke en hilarische foto's!

Samen met mijn (jongvolwassen) dochter heb ik me hier anderhalf uur kostelijk vermaakt. Een bijzondere selfie-fotoshoot met soms hilarische taferelen. Een echte aanrader voor iedereen; bijvoorbeeld met het gezin, als moeder-dochter-uitje (ook voor volwassen dochters leuk), zussen/broers, studenten, feestje, vrijgezellen-uitje, etc. Hulp is altijd in de buurt. Een echte aanrader. Wij komen vast nog wel een keer terug, als er nog meer nieuwe studio's bijgekomen zijn.

23 augusti 2023

Een aanrader voor iedereen

Goede begeleiding, we waren al een keer geweest in Amersfoort. De nieuwe attracties waren ook fantastisch, komen nog een keer terug als alles klaar is. Een aanrader voor iedereen die een leuk uitje wil en een beetje gek wil doen

26 juli 2023

Svar från Crazy Selfie

bedankt voor de review en graag tot een volgende keer!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Heel vlotte en behulpzame begeleiding

Heel vlotte en behulpzame begeleiding, originele decors en leuke attributen. Leuk dat we nief dienden aan te schuiven. Was wel even zoeken naar de parking bij aankomst in de straat

29 juli 2023

Svar från Crazy Selfie

Bedankt voor de tip. Inmiddels staat het vermeld op de bevestiging en kunnen bezoekers op ons eigen terrein parkeren ;-)

Perfect uitje

Je word goed geholpen
Tips krijg je hoe je de gaafste foto krijgt
Aardig personeel
Perfect uitje zelfs met je tieners /pubers

23 juli 2023

Svar från Crazy Selfie

Bedankt voor de review en graag tot een volgende keer

Hartstikke leuk!

Vandaag bij CrazySelfie geweest in Amersfoort. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar het was super leuk! We werden goed geholpen bij de uitleg, maar ook tussendoor om los te komen en de leukste foto’s te maken. Leuke ervaring!

30 april 2023

Dank voor jullie review!

Lachen,gieren,brullen

Lachen,gieren,brullen. Wat een leuke ervaring. Goede uitleg en mensen die je helpen als je iets niet begrijpt. Uit je comfortzone gaan zoals de begeleiding aangeeft, dan heb je de meeste lol.

25 mars 2023

Super leuke ervaring

Wij, vriendengroep, hebben Crazy Selfie als super leuk ervaren. Ontvangst en uitleg zijn heel goed.
Door de enthousiaste begeleider gingen wij allemaal uit onze "comfortzone" en hebben met veel plezier heel veel foto's gemaakt.
Zeker een aanrader!

19 mars 2023

Super leuk om te doen

Super leuk om te doen. Alles wordt goed uitgelegd en je wordt op weg geholpen. Hele leuke foto scènes. Echt een aanrader! De app is goed te bedienen. Zorg dat je genoeg ruimte hebt voor al die leuke foto's, kun je thuis nagenieten.

3 mars 2023

Svar från Crazy Selfie

Dank voor jullie review en graag tot een volgende keer na onze verhuizing

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

wat een super leuke middag hebben we…

wat een super leuke middag hebben we gehad. veel leuke selfies kunnen maken, uitstekende enthousiaste begeleiding. Voor herhaling vatbaar!!

24 januari 2023

Svar från Crazy Selfie

Dank voor deze review en graag tot een volgende keer!

Aanrader!!

Wat een superleuke activiteit om met vrienden te doen. We hebben met z’n vieren veel lol gehad. Werden heel goed geholpen.

19 januari 2023

Svar från Crazy Selfie

Bedankt voor jullie review!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was nog leuker dan gedacht

Het was nog leuker dan gedacht!
Veel studio's, nog lang niet alles gedaan dus we komen nog eens terug 😀
Het was fijn om hulp te krijgen, zo hebben we de beste en leukste poses kunnen vastleggen.

29 december 2022

Svar från Crazy Selfie

Dank voor jullie review en wellicht zien wij jullie, na onze uitbreiding, nog een keer terug!

Mooi concept

Er werd rustig de tijd genomen voor uitleg en tips. Mooie setting en goed geslaagde foto's. We waren met een nichtje en moeder gaf terug: Zo wat een enthousiast meisje hebben terug gekregen

10 december 2022

Svar från Crazy Selfie

Leuk deze reactie! Bedankt voor de review

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Echt een aanrader voor familie, vrienden etc.

Echt een aanrader voor familie, vrienden etc in kleine groepen.
Het concept is origineel en staat als een huis, de ontvangst en begeleiding waren ook heel prettig.

10 december 2022

Dank voor de review!

Doen!

Dit moet je toch een keer doen. Het was boven verwachting. Geweldige foto's gemaakt en veel gelachen. Goede uitleg. Voor herhaling vatbaar

25 november 2022

Dank!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een uurtje lol met top resultaat

Wat hebben we genoten van een uurtje Crazy Selfie 's met zijn 2 e. Koenraad gaf duidelijke uitleg en was bereid om waar nodig te assisteren. We hebben een hoop lol gehad. Een echte aanrader! En wat een geweldige foto s hebben we er aan over gehouden waar je met plezier aan terug denkt

13 oktober 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.