Hej Thomas
Vi er naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, men vi er nødt til at korrigere flere væsentlige dele af din beskrivelse af forløbet.
Ordren blev produceret ud fra en STL-fil, du selv havde uploadet, med de produktionsvalg der blev angivet ved bestillingen. Der blev hverken tilkøbt filforberedelse eller efterbehandling. Det betyder blandt andet, at modellen ikke blev konstruktionsoptimeret af os, og at emnerne blev leveret med nødvendig support monteret, som kunden selv efterfølgende skulle fjerne.
Da du reklamerede, gennemgik vi både dine billeder og den oprindelige STL-fil. Vi gjorde blandt andet opmærksom på, at modellen indeholder meget vanskelige detaljer for FDM-print, herunder en meget lang og smal intern kanal samt små detaljer på supportkrævende, krumme flader. Vi forklarede samtidig, at vi ikke kunne afgøre alene ud fra billeder, om alle de forhold, du viste, skyldtes geometrien, supportfjernelsen eller en egentlig produktionsfejl.
Derfor bad vi om at få de reklamerede emner retur, så vi kunne undersøge dem fysisk og sammenholde dem med den oprindelige fil og produktionen. Vi har flere gange gjort det klart, at vi gerne vil undersøge, om der foreligger en produktionsfejl.
Du har imidlertid ikke ønsket at sende emnerne retur til undersøgelse.
Det er derfor ikke korrekt, at vi blot har afvist din reklamation eller nægtet at forholde os til den. Vi har alene fastholdt, at vi ikke kan refundere en specialfremstillet ordre på baggrund af billeder, uden samtidig at få mulighed for at undersøge de konkrete varer, der reklameres over.
Du skriver desuden, at du efterfølgende selv har printet modellen med et bedre resultat. Det kan vi naturligvis ikke efterprøve, da vi ikke har mulighed for at verificere, om der er anvendt identisk fil, orientering, materiale, supportstrategi, slicerindstillinger eller øvrige produktionsparametre. Det ændrer derfor ikke på behovet for at undersøge de emner, vi faktisk har leveret.
Vores tilbud om at behandle reklamationen står fortsat ved magt: Send de reklamerede emner retur til os, så gennemgår vi dem fysisk og tager stilling til, om der foreligger en produktionsfejl.
Kenneth
CPH3D
Opdatering: Kunden ønsker fortsat ikke at returnere de reklamerede emner til fysisk undersøgelse. Vi kan naturligvis ikke afgøre årsagen til de påståede fejl eller tage endelig stilling til en refundering alene ud fra fotografier. Vores tilbud om at behandle reklamationen står fortsat ved magt, så snart vi modtager de pågældende emner retur.