C.P. FOTO HILLERØD - CLICK Omdömen 64

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte et kamera hos C.P. FOTO online. Efter lidt søgen efter tilsvarende modeller fandt vi CP FOTO via Pricerunner. Det var nemt at bestille og kameraet blev leveret et par dage senere. Super fin opl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fine oplevelser for fremkaldelse af billeder jeg havde medbragt på usb. Første gang fik jeg hurtig betjening og fik billedet kort tid efter med express betaling. Anden gang fik jeg yderst betjen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fandt jer på google, da jeg søgte nogle bestemte fotoalbum som var udgået alle andre steder jeg ledte. Heldigvis havde i dem, og til en rigtig rimelig pris. Tak for god service, sikker indpakning og h... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elgiganten havde samme kamera og efter at have bestilt stod der levering i oktober! Det skulle bruges til den forestående sommerferie. Så efter at have søgt online igen kom C.P. Foto op med samme kame... Se mer

Företagsinformation

1. Fotoaffär
  2. Butik med kikare
  3. Fotorestaurering
  4. Bröllopsfotograf

Skrivet av företaget

Fremkaldelse af analogfilm. Her og Nu billeder via digitalmedia op til 20x30. Poster op til 100x150 cm i Mat og Blank. Portrætfotografering. (online bestilling via hjemmeside) salg i butik. Nikon. Canon. OM (Olympus). Panasonic.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rimelig køb af kamera

Det er første gang jeg køber kamera, og jeg købte en Canon eos R50. Det var det billigste sted jeg kunne finde den, så point for det. Den kom som den skulle, medkøbt sd kort var fint lagt i kamerakassen, og jeg fik endda en håndskrevet hilsen. Ikke meget at klage over.

3 augusti 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Billeder printes velvidende i forkert størrelse

Var nede i deres butik i Hillerød for at få printet billeder, en del 15*20 og 9*15 print, ikke noget specielt. Vi køber også nogle rammer til. Selve besøget og handlen samt printmaskine var super fint, troede vi. Da vi kom hjem og skulle sætte 15*20 billederne i ramme passer de ikke i de rammerne. Billederne er 15,1*20,4. Jeg tager ned i butikken og gør opmærksom på det - det viser sig så at de er udemærket er klar over det, det er et kendt problem “på grund af at maskinen konverterer fra tommer til centimeter”. Det er simpelthen ikke godt nok at de billeder man bestiller i en bestemt størrelse så ikke er det - og de ikke gør opmærksom på det når man endda også køber rammer dertil.

15 juni 2024
Logotyp för C.P. FOTO HILLERØD - CLICK

Svar från C.P. FOTO HILLERØD - CLICK

Hej Mikael
Tak for din andmeldelse.

Billederne fra producenterne har altid været lavet en lille smule større, i lige så mange år som jeg kan huske tilbage, end det pågældende billedes mål. Vi har som butik ingen indflydelse på billede målene, det giver dog en fleksibilitet ved montering i rammer, som ikke altid har den helt korrekte størelse.

Med venlig hilsen Lars Lindebjerg

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mega ærgeligt at brænde inde med et…

Mega ærgeligt at brænde inde med et gavekort, de ikke vil udbetale. Alle andre butikker udbetaler gavekort, Imerco, matas gør det blandt andet mod et gebyr saelvfølgelig, men det kan ikke gøres her. Jeg har kvitering og alt på det og selvom det ikke er elektronisk, men det kan åbenbart ikke lade sig gøre. Deruover at blive mødt med en ærgelig ufølig attitude når man nu prøver at undersøge sagen. Meget ærgelig kundeservice.

19 januari 2024
Logotyp för C.P. FOTO HILLERØD - CLICK

Svar från C.P. FOTO HILLERØD - CLICK

Hej Natasha
Du er velkommen med dit gavekort og få dine penge retur mod et gebyr på kr. 25.- Vi ændrer vores nuværende regler for gavekort, således at det er mere kunde venligt fremover. Beklager at du skal henvende dig i butikken en ekstra gang.
Med venlig hilsen Lars Lindebjerg

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ekstrem dårlig kundeservice

Sidste gang, jeg handler hos dem. Købte 3 nikon batterier orginale, det ene er helt dødt fra start. Kontakter dem, da jeg har 14 dages returret. De vil ikke lade mig bruge den returret og ber mig om sende til 2 part for at få det lavet for min egen regning. Brokker mig over det, de sender en label så jeg kan sende det afsted. Det ville bare være nemmere, hvis de havde bedre kundeservice og bare gav pengene retur for det ene batteri og selv fik pengene retur fra Nikon selv.

22 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onlinekøb af Canon cp1300.

Onlinekøb af Canon cp1300.
Prisen lidt højere end andre steder men på lager.
Viste sig så at forsendelsen var gratis med GLS.
Hurtig ekspedition,forsendelse,indpakning og varen som forventet/beskrevet.
En god købsoplevelse

29 januari 2022

Online fejl køb

Jeg købte et kamera online fra dansk firma fordi adresse var dansk, min firmaet var udenlandsk så annullere ordren. Så at ved c.p foto i Hillerød havde de et nikon p1000. Kørte til Hillerød og købte kameraets og fik så god service at jeg købte for 2300kr. Mere i ekstra udstyr, og da min søn var med enten det med at han købte et videokamera.kan varmt anbefale dem til andre der vil have kamera udstyr. Jan Stensberg

13 april 2021

Virkelig god service

Virkelig god service, selv her i en krise tid hvor alle er pressede, fik vi en rigtig god service, returnerede en julegave via post, og fik penge retur med det samme. Vil og kan klart anbefales at handle hos dem.

22 januari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et firma du kan stole på

Jeg købte en Nikon AF-S DX 40mm f/2.8G Micro objektiv hos C.P. Foto. Jeg havde et par spørgsmål og kom i kontakt med deres medarbejder, han var rigtig flink til at svare på spørgsmål og fandt varen frem for at tjekke op på lidt info. Købte den Mandag efter 15 og modtog den Onsdagen efter.

De kan varmt anbefales, flink personale og rigtig lækkger kvalitets objektiv.

18 januari 2021

Super god betjening

Skulle købe mit første spejlreflekskamera og gik i C.P. Foto. Fik den bedste og kyndige vejledning, jeg tror, man kan få. Næste gang jeg skal købe fotoudstyr, så er det helt sikkert den butik, jeg går i.

17 oktober 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter et fejlkøb hos en online virksomhed...

Efter en dårlig oplevelse hos et onlinefirma, så var nøden stor, men jeg fandt frem til dette firma, der bare så meget har hjulpet mig.

Bestiller en telezoom og en adapter onsdag aften. Produkterne bliver afsendt torsdag. I dag fredag har jeg lige hentet min pakke, så nu er jeg så klar til mit kursus
De er sørme hurtige og giver også en rigtig god service i telefonen.

16 oktober 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.