Købte et kamera hos C.P. FOTO online. Efter lidt søgen efter tilsvarende modeller fandt vi CP FOTO via Pricerunner. Det var nemt at bestille og kameraet blev leveret et par dage senere. Super fin opl... Se mer
Det här tycker kunderna
Super fine oplevelser for fremkaldelse af billeder jeg havde medbragt på usb. Første gang fik jeg hurtig betjening og fik billedet kort tid efter med express betaling. Anden gang fik jeg yderst betjen... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Fremkaldelse af analogfilm. Her og Nu billeder via digitalmedia op til 20x30. Poster op til 100x150 cm i Mat og Blank. Portrætfotografering. (online bestilling via hjemmeside) salg i butik. Nikon. Canon. OM (Olympus). Panasonic.
Kontaktuppgifter
Slotsgade 14, 3400, Hillerød, Danmark
- cpfoto@click.dk
- cpfoto.net
Andra tittade också på
Købte et super godt kamera og fik…
Købte et super godt kamera og fik fantastisk service.
Lynhurtig levering og den bedste pris…
Lynhurtig levering og den bedste pris på det kamera jeg havde besluttet mig for at ville købe.
Kunden i fokus og skarpe billeder
Kunden i fokus og skarpe billeder. Kan anbefales for overraskende og pålidelige resultater.
Super fin og hurtig betjening
Jeg købte et undervandskamera til en god pris. God og hurtig og bedst af alt - personlig betjening. Jeg vil bestemt købe her igen.
Købte et kamera hos C.P
Købte et kamera hos C.P. FOTO online.
Efter lidt søgen efter tilsvarende modeller fandt vi CP FOTO via Pricerunner. Det var nemt at bestille og kameraet blev leveret et par dage senere. Super fin oplevelse.
Der var god telefonisk service
Der var god telefonisk service, kameraet var den nye model og en god kvalitet til en rimelig penge. Faktisk var de fleste andre butikker dyrere.
God service
God service
Fandt jer på google, da jeg søgte nogle bestemte fotoalbum som var udgået alle andre steder jeg ledte. Heldigvis havde i dem, og til en rigtig rimelig pris. Tak for god service, sikker indpakning og hurtig levering.
Fin service
Bestilte et kamera for lidt siden, super fin service og varen kom hurtigt. 2 dages levering :)
Billigste pris på nettet og en venlig…
Billigste pris på nettet og en venlig og kompetent betjening.
Skulle bruge en lens hood til et canonobjektiv. C.P var bare bedst og billigst!
God pris og hurtig levering
Har købt Canon 50mm 1.8 stm og alt er…
Har købt Canon 50mm 1.8 stm og alt er perfekt..
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service
Og skarp pris de varmeste anbefalinger herfra
Super hurtig og fejlfri levering
Super hurtig og fejlfri levering, kan hermed anbefales
Leverer det de lover
Elgiganten havde samme kamera og efter at have bestilt stod der levering i oktober! Det skulle bruges til den forestående sommerferie. Så efter at have søgt online igen kom C.P. Foto op med samme kamera, med levering efter 1-3 hverdage. Jeg bestilte og fik leveret inden for den angivne tid og jeg er super tilfreds. Tak for at leve op til det i lover.
Hurtig levering og god pris
Jeg købte en 50mm linse til mit Sony kamera, Den fik jeg til en god pris og med ninja-hurtig levering!
Tak for god og hurtig web-handel.
Rigtig fornuftig pris
Rigtig gode priser og hurtig afsendelse af det bestilte
Kan ikke gøres bedre.
Anbefales
Jeg købte et kamera på deres webshop, og jeg er virkelig tilfreds med købet. De havde den bedste og laveste pris, jeg kunne finde online, og leveringen skete til tiden. Alt fungerede som det skulle, og jeg oplevede ingen problemer. Kan klart anbefales!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.