Koy har forandret mit liv, positivt. Jeg fik meget mere ud af de behandlinger hos hende end jeg havde turde håbe på. Hun er venlig og humoristisk. Meget meget dygtig og anvender hendes viden og kunn... Se mer
Det här tycker kunderna
Efter et fald med 5 brækkede ribben samt brækket kraveben, og punkteret lunge - det medførte at jeg havde mange udbruds smerter. Jeg satsede og startede et behandlings forløb hos Koy Akupunktur.... Se mer
Jeg havde haft smerter i albuen i 5 år og ingen læger eller hospitalet havde kunne hjælpe mig. Jeg fik 6 behandlinger hos Koy med nåle og kopper og har aldrig haft det bedre. Jeg ville give hende... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Effektiv smertebehandling med Unik Kombinationsbehandling. Få dit liv tilbage uden smerter. Har du smerter eller lidelser, som forhindrer dig i at leve dit liv fuldt ud? Har du ondt i nakke, skulder, arm, albue, knæ, ryg, lænd - eller i dine fødder? Er du plaget af hovedpine, migræne eller allergi? Får du ofte blærebetændelse eller ondt i maven? Lider du af stress eller forhøjet blodtryk? Velkommen til Koy Akupunktur, Zoneterapi og Tuinaterapi. Jeg tilbyder traditionel kinesisk medicin (TKM) som har virket i over 5.000 år. I mine behandlinger arbejder jeg med meridianer og opløfter Yin og Yang energi i din krop. Samtidig aktiverer jeg din egen helbredende energi, som fjerner sygdom og ubalance i din krop. Når din krop er i balance, heler den sig selv på en naturlig måde. Behandlingen er meget individuel, og jeg vil tilpasse behandlingen præcis til dine lidelser og behov. Jeg kan hjælpe dig med smertelindring, men målet er, at du kan komme helt af med dine smerter og lidelser. Erfaringen viser, at de fleste som har smerter eller andre lidelser kan mærke en positiv forskel i kroppen allerede efter første behandling.
Kontaktuppgifter
Bagsværd Torv 6, 2. tv., 2880, Bagsværd, Danmark
- 51929085
- koy@cpaz.dk
- cpaz.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har haft smerter i mit højre knæ …
Jeg har haft smerter i mit højre knæ i mere end 10 år. Efter 2 operationer kunne jeg stadig ikke blive fri for smerter. Oven i har jeg haft hælspore og betændelse i akillessenen, men det er alt sammen væk nu efter 12 behandlinger hos Koy. Jeg har ellers gået til kiropraktor i flere år, men uden den store virkning. Bare jeg var kommet til Koy noget før.
Varmeste anbefalinger herfra / tennis albue
Kom akut til Koy pga skulder smerte, viste sig at være en tennis albue. Ved hjælp af akupunktur, cupping og zoneterapi fik Koy smerterne at forsvinde. Fortsætter hos Koy for at forbedre min generelle velvære. Kan kun anbefale Koy på det varmeste.
Koy har hjulpet mig helt utrolig meget…
Koy har hjulpet mig helt utrolig meget med min ryg. Hver gang jeg går fra klinikken er jeg blevet hjulpet og løsnet op.
Jeg har gennem flere år gået til forskellige behandlere, men Koy er den eneste, der helt har formået at få hjulpet mig godt videre.
Jeg har haft bihulebetændelse i rigtig…
Jeg har haft bihulebetændelse i rigtig mange år og har gået til behandling hos min læge og andre akupunkturklinikker uden bedring. Smerter i ansigtet og irritation i min næse, øje, kæbe og venstre øre har plaget mig rigtig meget.
Jeg fandt Koys kombinationsbehandling-klinik via facebook, og kontaktede hende.
Efter bare 1. behandling kunne jeg mærke en kæmpe bedring, og efter anden gang var jeg fuldstændig rask. hun er virlig dytig.
Smertefuld 'sovende' arm…
Jeg gik til Koy med en prikkende og smertefuld 'sovende' arm. Min arm havde 'sovet' i mere end et år da jeg besøgte Koy første gang, men Koy har nu fuldstændig fjernet både smerter og prikken....jeg var ellers ved at indstille mig på permanent smerte. Varm anbefaling herfra!
Ualmindelig dygtig!
Jeg havde mange problemer med min blære (smerter i blæren, blærebetændelser osv) Koy formåede ved første behandling at fjerne smerterne. Hun er sindssygt dygtig og ekstrem erfaren. Kæmpe anbefaling herfra.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kropsklog mirakelmager
Koy er en kropsklog mirakelmager. Hun har hjulpet mig med overbelastningsskader i led, samt med spændinger og hold i nakke og ryg. Hun behandler ved akupunktur, cupping og zoneterapi, og der var sket en væsentlig bedring allerede efter de første behandlinger. Jeg føler mig i de bedste hænder hos Koy!
Jeg havde mange menstruationssmerter
Jeg havde mange menstruationssmerter, som allerede gik væk efter første behandling!
Koy er helt fantastisk
Koy er helt fantastisk - hun har hjulpet mig rigtig godt videre efter en svær diskusprolaps og holder mig smertefri. Altid super energisk og i godt humør og meget kompetent. Stor anbefaling!
Tak - stor anbefaling herfra
Endelig har jeg det bedre. Efter en lang periode med kæbespændinger og mavetarmproblemer, hvor medicin ikke længere slog til har jeg fået behandlinger hos CPAZ. Både akupunktur, zoneterapi og cupping. Koy er meget grundig og jeg har følt mig helt tryg i behandlinger der ellers var helt ukendte for mig.
Jeg kan give en stor anbefaling herfra - endelig kan jeg sænke skuldrene og IKKE tænke på sygdom og smerte længere.
Jeg har haft smerter i ryg mm
Jeg har haft smerter i ryg, læn mm og går hos Koy, det har virkelig hjulpet meget og jeg kan kun anbefale behandlingerne.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.