Den Ambulante Misbrugsbehandling Omdömen 25

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skulle bruge nogle svar i forhold til en projektopgave, den ambulante var meget gode til at hjælpe med at svare på nogen spørgsmål, som ellers kunne være svære at finde frem til!

Företagsinformation

1. Rehabiliteringscentrum

Skrivet av företaget

Den Ambulante Misbrugsbehandling tilbyder professionel og fleksibel behandling til mennesker, der ønsker hjælp til at komme ud af et misbrug. Vi behandler alkohol-, stof- og medicinmisbrug og tilbyder individuelle forløb, der er tilpasset den enkeltes behov og hverdag. Vores behandlere har mange års erfaring og møder alle med respekt, åbenhed og forståelse. Behandlingen foregår uden indlæggelse, og du kan vælge samtaler i vores klinikker, online eller hjemme hos dig selv. Det giver frihed til at bevare arbejde, familie og daglige rutiner, samtidig med at du får støtte og professionel hjælp. Den Ambulante Misbrugsbehandling samarbejder ikke med kommuner. Vi tilbyder 100 % anonym rådgivning og behandling. Vi lægger vægt på tryghed, fortrolighed og et samarbejde, hvor du som klient altid har indflydelse på dit eget forløb. Vores mål er at skabe varige forandringer og hjælpe dig videre mod et liv med balance, ansvar og livskvalitet.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Virkelig god rådgivning!!

Peter fra misbrugslinjen var virkelig god at snakke med. Jeg ringede som pårørende og fik en ærlig, kompetent og god vejledning, som jeg faktisk kan bruge til noget. Det har givet os noget at tænke over og noget at kunne arbejde videre med. Vi vil helt sikkert gøre brug af den gode rådgivning, selv om det er hårdt. Tak, Peter.

7 maj 2026

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Hej Lotte - tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner..

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Peter gav klar, præcis og brugbar rådgivning.

Jeg ringede og talte med Peter som pårørende til en person med hashmisbrug. Peter forstod hurtigt situationen og gav klar, præcis og brugbar rådgivning om både problematikken og hvordan vi som pårørende bedst kan støtte. Tak for hurtig og professionel hjælp.

/Thomas

20 april 2026

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Hej Thomas - tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner ... :)

Mega søde mennesker!

Mega søde mennesker!! Interviewede dem til en skoleopgave og fik gode, glade og grundige svar. Ville anbefale til andre

14 april 2026

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Tak for de mega mange stjerner og den fine anmeldelse - håber i laver en super opgave...

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skulle bruge nogle svar i forhold til…

14 april 2026

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Hej Sif - tak for for den fine anmeldelse og 5 flotte stjerner - håber i få lavet en flot opgave...

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Svarede på alle spørgsmål til vores…

Svarede på alle spørgsmål til vores projektopgave😁👍

Vil rigtig gerne anbefale at ringe til dem her🤲😁

11 mars 2026

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Tak for de mange stjerner og anmeldelse.. :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusind tak for uvurderlig hjælp

Tusind tak for uvurderlig hjælp. Jeg havde brug for vejledning som pårørende i et kommunalt system, der er svært at gennemskue. Peter var god at snakke med, fik bekræftet mig i, at tingene desværre ikke altid foregår helt hensigtsmæssigt og fik mig ledt i den rigtige retning, så vi kan få den rette hjælp. Tak!

10 mars 2026

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Tak for de mange stjerner - og har du brug for mere vejledning ringer du bare igen.. :)

Bare TAK!

Tak for jer! Peter og Carsten giver tryghed og ro, hjælper med at forstå det uforståelige når en man kender kæmper med et misbrug, og tilbyder hjælp som man har så kæmpestort brug for. Så bare tak!

20 februari 2026

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Tak for den mange stjerner og gode ord.. :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for en god snak og gode råd.

Tak for en god snak og gode råd.
Rart at snakke med en, som ser på det hele fra en anden vinkel end den familiemæssige og kan forklare det hele ud fra hvordan den unge/misb. har det og hvorfor de gør som de gør…

18 februari 2026

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Tak for de mange stjerner - og du ringer bare hvis du får brug for det..

Tak for råd

Tak for råd og en god snak om et helt konkret spørgsmål.
Hilsen mor til misbruger

28 januari 2026

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Tak for stjernerne og de gode ord..

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi ringede for at stille dem nogle…

Vi ringede for at stille dem nogle spørgsmål til en undersøgelse det hjalp rigtig meget 10 ud af 10 vil anbefale deres misbrug hjælp

9 december 2025

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Tak for stjerner - håber i laver en super god opgave..

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi var i gang med et skoleprojekt de…

Vi var i gang med et skoleprojekt de var meget hjælpsomme vi lærte meget om stoffer og de besvarede vores spørgsmål

9 december 2025

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Håber det bliver en super opgave.. :)

Tak for snakken

Tak for snakken. Det var en stor hjælp til vores opgave i skolen omkring stofmisbrugere🙂

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Tak for anmeldelsen og de mange stjerner

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi var to piger der havde spørgsmål til…

Vi var to piger der havde spørgsmål til projekt opgave og vi er så glade for de svar, svarene gav så meget mening til de spørgsmål vi stilte. Tusind tak for dine svar og tid Peter.

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Tusind tak for de mange stjerner og den fine anmeldelse :)

Projekt uge

Tusind tak for dine svar og tid Peter🙌🏽

Svar från Den Ambulante Misbrugsbehandling

Det bliver verdens bedste opgave den de gode spørgsmål - tak for anmeldelse og stjerner ...

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.