Uitstekende service. Denken mee over een goede oplossing tegen een hele goede prijs. Zowel telefonisch als via mail.
Det här tycker kunderna
Na een aantal jaren vaste klant te zijn bij deze surf shop wil ik ook graag mijn ervaring delen. Als je een winkel zoekt met goede service en aandacht ben je hier helemaal op je plek. Afgelopen jaar h... Se mer
Ik ben Pacdics footpads besteld omdat dit de fijnste bindingen zijn . Helaas was niet compleet 1 belletje gedaan. Heel vriendelijk te woord gestaan andere dag het missende onderdeel binnen. Super serv... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Core n More Kitesurf Shop gevestigd aan één van de beste kitesurf-spots van Nederland, namelijk Workum. Een zeer bekende spot voor beginners maar ook zeker voor gevorderden en pro’s. Dankzij de perfecte condities met ondiep water kan iedereen hier volop oefenen. De medewerkers van Core n More zijn specialisten op het gebied van alles wat met kitesurfen te maken heeft. Zo hebben wij een professionele repair afdeling voor kites, bladders & boards, produceren custom kitesurfboards, hebben een kiteline productie mogelijkheid voor het vernieuwen van de lijnen op je bar en hebben verstand van zaken met vele merken kites, boards en hydrofoils. De koffie staat altijd klaar voor een praatje over kitesurf tech-talk!
Kontaktuppgifter
Suderséleane 7, 8711GX, Workum, Nederländerna
- 0515 750 864
- info@corenmore.nl
- corenmore.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Formidable store at the top of the…
Formidable store at the top of the range, fast shipping, friendly, sincere staff, ready to help you in your choices. Highly recommended for purchasing water sports equipment.
Core n More is the shop that never let you drop🤙
Core n More is de shop in Friesland waar ik zeker iemand heen zal sturen voor kite/ surfgear en andere watersportartikelen die de winkel aanbied. waar hij of zij goede service en kwaliteit kan verwachten.
Top winkel met leuk personeel en…
Top winkel met leuk personeel en heerlijke koffie!😜👌
Al een paar jaar klant van CoreenMore
Al een paar jaar klant van CoreenMore. Goede kitestuff en vriendelijke medewerkers.
Prima service
Prima service. Ik had een depowerline voor de sensor 2s besteld. Ik kreeg de depowerline voor de sensor 3 bar. Corenmore had begrepen van Core dat dit zou passen. Helaas niet. Corenmore heeft toen contact opgenomen met Core en van daaruit gelijk weer een laten opsturen. Helaas was het weer de 3, foutje van Core. Weer contact opgenomen waarop Corenmore de goede heeft toegestuurd.
Goede service
Goede service, ik werd op de hoogte gehouden van de status, snel verzonden. Product kwam in goede staat aan. Niets te klagen, top!
Goed geholpen
Bedankt voor de koffie en de tijd voor het beantwoorden van al mijn vragen!

Svar från Core en More Surfshop & Kite Repair
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.