Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service client très professionnel et honnête. Remboursement effectué et produit conservé car frais de retour élevés comparé au prix du produit. Geste commercial très apprécié. Je recommande !

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

vorige maand bestelling geplaatst voor 9u besteld volgende dag geleverd staat er ???? 2 weken later zelf gemaild, hun antwoord niet meer op voorraad .Andere gekozen , geen reactie weer terug gemaild... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Customer support is heel snel, attent en redelijk. Geen 10 mails, gewoon 2 soms 3. Een verloren item, retour, vragen, ... Allemaal binnen de 24u beantwoord. Voor mij is dit mijn vaste website voor vei... Se mer

Företaget har svarat

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Konstruktion och produktion

Om CoolSafety

Skrivet av företaget

CoolSafety

CoolSafety is een Nederlandse webshop die er trots op is om jou te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige veiligheidsproducten tegen de best mogelijke prijzen. Wij helpen je graag bij het vinden van precies datgene wat je zoekt, of begeleiden je naar een slim alternatief.

Bij ons vind je een groot assortiment aan verschillende soorten PBM zoals:

• Adembescherming
  • BHV artikelen
  • Gehoorbescherming
  • Handschoenen
  • Overalls
  • Werkschoenen
    & nog veel meer!

Ervoor zorgen dat je iedere dag veilig aan het werk kunt, daar staan wij voor. Neem geen risico’s en vraag het even aan onze specialisten, zij adviseren graag.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 53 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service en goed oordopjes. Aanrader.

In alle opzichten een goed en aanbevelenswaardig bedrijf. Van A tot Z goed en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van 3M Ear Classic oordopjes. Snelle verzending en uitstekende communicatie.

10 april 2024

Goedemorgen Hans,

Nogmaals bedankt voor het achterlaten van jouw beoordelingen :-D

Bang afwachten....

Ik heb de reviews hier gelezen en ben geschrokken, ik had al oordoppen besteld ,en tja nu afwachten. Had al mail gestuurd naar Coolsafety, maar nog geen antwoord gehad , ben er niet gerust in 😟
10/april juist mail ontvangen,pakket is verstuurd ! Oef 💦🤐

Sylvia, ja het was zeer vroeg ,heb je gelijk in !
Maar wat ik hier las was ook bedenkelijk. Heb 1 ster meer gegeven, moet bestelling nog afwachten
en kwaliteit beoordelen .

Pakje goed aangekomen , en oordoppen zijn zeer goede kwaliteit, en dezelfde die ik kreeg bij MRI onderzoek, was ik al tijdje naar op zoek .

9 april 2024

Hi Ronald,

Fijn om te zien dat je ons 5 sterren hebt gegeven :-)
Hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee.

Oordopjes-kopen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Correcte afhandeling van verkeerde levering

1 bus RVS stainless steel cleaner besteld doch er werd een ganse doos geleverd. Eerlijk gemeld aan afzender. Afspraken gemaakt met Daimy om terugzending van overige bussen terug te zenden. Worden thuis afgehaald. Als tegemoetkoming voor de overlast 3 extra bussen bekomen. Als dat geen service is !

26 mars 2024

Beste,
Bedankt voor deze beoordeling!
Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over de geleverde service door onze collega Daimy.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ne pas acheter sur ce site !

Je n'ai reçu que la moitié de ma commande et malgré de nombreux mails de relance, je n'ai aucune réponse du site vendeur. Ils ont même supprimé mon compte donc je ne peux plus accéder à ma commande pour faire une réclamation. J'attend une réponse à mes nombreux mails

15 mars 2024

Beste,
Bedankt voor jouw beoordeling.
Mijn collega Kim heeft contact met je gehad via de mail en jouw een aanbod gedaan voor het ongemak waarmee je akkoord bent gegaan en je hebt onze excuses voor het ongemak vriendelijk geaccepteerd. De klacht is dus naar tevredenheid van jou opgelost. Wij zouden het heel erg op prijs stellen als je je 1 sterren beoordeling zou willen herzien :-)

Niet bestellen!

Super slecht bestel 1 ding krijg netjes 1 factuur vervolgens krijg ik een 2e geleverd zonder te bestellen? Zonder factuur? Vervolgens 2 weken later een herinnering factuur onbetaald van de 2e nou die netjes betaald nu incasso bureau voor een 3e factuur maar 1 artikel besteld 2 gekregen 3 betalen! Erg slecht.

15 december 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Levertijd slecht, communicatie traag en nog steeds geen geld terug…

Een onderdeel van mijn bestelling bleek niet tijdig leverbaar. Dat kan gebeuren.
Hierdoor kon mijn levering niet binnen de beloofde tijd geleverd worden.
Helaas kreeg ik daarover geen bericht, en duurde het erg lang voordat mijn mail beantwoord werd.
Uiteindelijk mijn bestelling geannuleerd, en wacht al geruime tijd op restitutie van het aankoopbedrag. Ook daarin laat Coolsafety steken vallen.

15 maj 2023

Top Service!

Ik wil graag een woord van dank uitspreken voor Joost van Coolsafety! Zijn vriendelijke en behulpzame benadering bij het retourneren van mijn blauwe Tricorp jas was echt top. Het is fijn om te weten dat er nog steeds mensen zijn die oprecht om klanten geven. Bedankt Joost!

9 maj 2023

zeer goede winkel

zeer goede winkel. producten van hoge kwaliteit die altijd op tijd worden geleverd, zeer goede klantenservice, ik raad deze winkel aan

28 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Beloofde levertijd wordt niet gehaald

Beloofde levertijd wordt by far niet gehaald! Bestelling voor 20.00 besteld wordt niet (conform belofte) de volgende werkdag geleverd, maar bijna 1 week later.

25 januari 2023

Beste Erik-Jan,

Bedankt voor het achterlaten van de review.
Nu is jouw ervaring niet naar wens verlopen. Hier worden wij uiteraard ook niet blij van!

Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons je gegevens door te sturen zodat we contact met je kunnen opnemen.

Alvast bedankt!

Komen levertijden niet na

Product was prima maar kwam pas na een week binnen i.p.v. de beloofde volgende dag in huis.

Verzoek om te annuleren en terugbetalen is niet ingewilligd en nu dus product dubbel in huis omdat het via een andere webshop wél direct verzonden is.

22 december 2022

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van de review.
Nu is jouw ervaring niet naar wens verlopen. Balen!

Alvast bedankt!

Unbelivable bad experience

Unbelivable bad experience, write wrong adress every time on my package. It seems like they do it on purpuse cause there other site is filled with this also. Dont know if its a scam they are doing, sending empty package to wrong adress and claim payback from the shipping company

Dont buy! Im claiming money back, no amount of reship can make this company send correct

15 november 2022

Dear Viktor,

First of all, thank you for leaving a review. After all, we always want to improve and we can only do that by hearing experiences like yours. Now your experience did not go to your satisfaction. Bummer!

We would like to ask you to send us an e-mail with your order number to info@oronpropp.se, so we can see what we could do for you to still make it a positive experience.

goede klantendienst

na een paar kleine problemen de bestelling ontvangen uiteraard heeft coolsafety dit probleem gezien en uiteraard mij verder geholpen en hierbij een bij pasende oplossing voorzien. alles eind goed.

12 december 2022

Beste Nick,

Hartelijk dank voor jouw bestelling! Allereerst bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wij willen tenslotte altijd beter worden en dat kunnen wij alleen door ervaringen te horen zoals die van jou.

Nu is jouw ervaring niet naar wens verlopen. Balen!
Wij zien dat jouw bestelling inderdaad met wat vertraging bij ons vertrokken is vanuit het magazijn. Helaas heeft jouw bestelling daarna ook nog vertraging opgelopen bij de vervoerder GLS. Onze excuses voor dit vervelende ongemak, waardoor jouw bestelling te laat is geleverd. Ook wij worden hier uiteraard niet blij van!

Helaas staat jouw beoordeling als negatief geregistreerd. Graag hoor ik wat wij voor jou zouden kunnen doen om er toch nog een positieve ervaring van te maken.

Antoinette
Coolsafety

Komen levertijden niet na

19 oktober besteld, volgens website de volgende dag in huis. Het is nu 29 oktober maar nog steeds niet geleverd. Woensdag 26 oktober e-mail gehad dat het verzonden was maar dat het extreem druk is momenteel. Donderdag 27 oktober bericht dat het toch nog niet verzonden is vanwege drukte en dat zelfs ‘s avonds doorwerken.

Neem dan tijdelijk geen nieuwe bestellingen aan maar werk eerst de oude/achterstand weg! Ook klantenservice niet bereikbaar met de standaard mededeling dat het erg druk is.

Momenteel dus geen bestellingen hier doen, ze kunnen de gemelde levertijden helaas niet nakomen momenteel, ik wacht al 10 dagen zonder definitieve leverdatum.

UPDATE nav antwoord coolsafety;

Wat jullie kunnen doen heb ik aangegeven; of eerlijk zijn over de levertijd of tijdelijk even geen bestellingen aannemen tot alle achterstand is weggewerkt. Ik heb vandaag (03-11) mijn bestelling ontvangen welke ik op 19-10 gedaan heb, dat is 2 weken!

19 oktober 2022

Svar från CoolSafety

Naar aanleiding van de bestelling die jij bij ons gedaan hebt heb jij een beoordeling voor ons achtergelaten.
Dit waarderen wij heel erg, want door de feedback van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Helaas zien wij alleen dat jouw beoordeling als negatief geregistreerd staat.
Dit vinden wij heel jammer! Dit betekend namelijk dat jij niet helemaal tevreden bent met onze services en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Graag hoor ik wat wij voor jou zouden kunnen doen om er toch nog een positieve ervaring van te maken en een betere beoordeling te kunnen krijgen. Omdat jij geen gegevens hebt achtergelaten willen wij je verzoeken om een mail te sturen naar info@coolsafety.nl

Geweldige service

Geweldige service! Ik had Alpine Swim Safe oordopjes besteld voor mijn dochter die in Spanje verbleef, maar die bleken daar helaas net niet meer op tijd aan te kunnen komen. Zonde van de kosten, maar dat risico zat er natuurlijk in omdat ze er slechts kort verbleef. Toch maar even CoolSafety gebeld en de situatie uitgelegd. Een zeer vriendelijke dame aan de telefoon toonde alle begrip en heeft er voor gezorgd dat de oordopjes alsnog en zonder extra kosten naar ons adres in Nederland werden verzonden. Top service! Mijn complimenten!

6 augusti 2022

Nooit meer

Nooit meer, ik wacht al een week op stucloper, niemand weet waar mijn pakket is. Beloven veel doen niets. 5000 euro in rekening gebracht omdat stucadoor niet aan de slag kon na 100 telefoontjes

20 juni 2022

Prima service!

5 sterren voor CoolSafety wat mij betreft! Ik had pas geleden oordoppen besteld, maar die bestelling bleek om een onduidelijke reden teruggestuurd te zijn naar CoolSafety. Nog voor ik zelf zo ongeveer doorhad dat er met mijn bestelling iets aan de hand was, kreeg ik al een mail van CoolSafety met een oplossing. Een paar dagen later kwam mijn bestelling alsnog, zonder extra kosten, binnen. Top service (en dito oordoppen)!

18 maj 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Besteld, niks geleverd, geen reactie

Oordoppen besteld en betaald. Verzendbericht gehad op de eerstvolgende werkdag, zonder Track&Trace-code. Na twee weken was er nog niets geleverd. Op berichten op de website en emails kreeg ik in eerste instantie geen reactie.
Inmiddels is het probleem opgelost, er zijn opnieuw oordoppen verstuurd en die zijn wel aangekomen. Beoordeling bijgesteld.

13 maj 2022

Prima afterservice Coolsafety

Prima afterservice van het bedrijf. Bij de bestelling van 3M halfgelaatmasker had ik nog een essentieel onderdeel niet meebesteld. Door een vriendelijke medewerker werd ik hierop gewezen. Het onderdeel werd alsnog franco nageleverd.

11 maj 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.