Contour Design Omdömen 199

TrustScore 4 av 5

4,2

Jag är otroligt nöjd med produkten och har tre stycken olika möss av RollerMouse samt ett tangentbord. Jag behövde dock hjälp med att installera en ny drivrutin till en av de äldre mössen och på hemsi... Se mer

Att jag fick svar på min fundering, även om jag först fick informera er representant om vad det stod på hemsida, vilket var anledningen till att jag kontaktade er. Hon kollade upp det hela och hörde a... Se mer

Snabb leverans. Hade önskat en länk till hur synkat dongle med tangentbord men det hittade jag på youtube. Svårt ändå där jag fick ta hjälp av maken som lyckades när dongeln placerades under tangentbo... Se mer

Hade problem med en ny vara som inte fungerade efter bara ett par dagar. Fick snabbt kontakt och hjälp att prova olika lösningar för att ta reda på om det handlade om ett fel på varan eller ett handha... Se mer

1. Tillverkare av datorhårdvara

Contour Design utvecklar ergonomiska möss som gör det möjligt för användare att arbeta säkert vid sin dator utan risk för smärta eller överbelastning. Våra produkter erbjuder högsta grad av ergonomi och inspirerar till variation och goda vanor.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Snabb och bra service

Snabb och bra service, inget krångel.

11 mars 2020

Hej Mats,
Tak for de pæne ord, vi er glad for at kunne hjælpe dig.

Bra produkt

Bra produkt. Jättebra service.

11 mars 2020

Hej Finn,
Tak for de pæne ord, vi er glade for at kunne hjælpe.

Contour Design Nordic

Marknadsför testa 14 dagar ganska…

Marknadsför "testa 14 dagar" ganska mycket, tänk bara på att returfrakten kan bli dyr om du köper av vissa av deras återförsäljare, t.ex Ergopartner. Köper man direkt av Contour så står de för returfrakt. Så köp bara det du verkligen tror du kommer behålla.

10 mars 2020

Hej Bernt,
Tak for din anmeldelse.
Såfremt man ikke ønsker at beholde produktet efter 14 dage står vi for omkostningerne ved returnering. Det koster derfor ikke dig som kunde noget at prøve vores produkter i 14 dage.
Vi anser vores tilbud for at prøve vores produkter gratis i 14 dage, for at være en god måde, for dig som kunde, at finde ud af hvilken af vores produkter der passer bedst til dig, da det ellers kan blive en dyr affære hvis man får købt en model som måske ikke lige passer til en og ens behov eller i værste fald at Rollermouse måske slet ikke er noget for dig i det hele taget.

Contour Design Nordic.

Snabbt svar men tråkigt med dålig kvalité på produkt

Snabbt svar, men tråkigt när en produkt som denna inte håller längre än 5 år.

10 mars 2020

Hej Veronica,
Tak for din feedback.
Vi gør altid alt hvad vi kan for at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Contour Design Nordic

Jätte bra respons och svar

Jätte bra respons och svar. Dock kvarstår mitt problem men jag ska kotakta en IT-tekniker och se om de kan hjälpa mig på plats istället då det tycks vara något i komunikationen mellan dator och rullmus.

4 mars 2020

Hej Christina,
Vi er glade for at høre at du er tilfreds med vore service.
Jeg håber at der er kommet styr på udfordringen, hvis ikke det er tilfældet sender du blot en mail til info@contour-design.com så skal vi gøre hvad vi kan for at afhjælpe udfordringen.

Contour Design Nordic

Fick irrelevant information när jag bad…

Fick irrelevant information när jag bad om hjälp

Hej Anna,
Det er jeg ked af at høre.
Hvis din udfordring endnu ikke er løst, så send os meget gerne en mail til info@contour-design.com med en beskrivelse af din udfordring samt serienummer, så skal jeg sørge for at der bliver kigget på det hurtigst muligt.

Väldigt bra service

Väldigt bra service där jag, trots utgången garanti på min defekta produkt, fick en andrahands ersättningsprodukt som var i nyskick.

Hej Axel,
Tak for de pæne ord.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Contour Design Nordic

Snabbt svar inom 60 minuter.

Snabbt svar inom 60 minuter.
Tack / leifh

Hej Leif,
Vi er glade for at kunne hjælpe dig hurtigt videre.

OK, men inte mer

Hej HG,
Du kan kontakte os direkte på mail info@contour-design.com så skal vi gøres vores bedste for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit produkt fra Contour Design.

Mycket bra rullmus.

Hej Lasse,
Vi er glade for at høre at du er tilfreds med din Rollermouse.

Contour Design Nordic

Jag fick oerhört snabb och trevlig…

Jag fick oerhört snabb och trevlig återkoppling + instruktioner för hur jag kunde rengöra min Roller Mouse Red plus, som blivit mycket trögrullad. Tyvärr blev den lika trög igen efter ett par veckor...Den är fyra år gammal - ska den kanske inte "hålla måttet" längre tid än så? Hälsar Margareta Bratt Carlström på KI
Tillägg 17 mars 2020: Jag arbetar hemifrån i 14 dagar pga att jag varit i Spanien, dvs jag kommer inte åt min RollerMouse på arbetsplatsen...Jag återkommer efter 30 mars 2020. Hälsar Margareta BC

Hej Magareta,
Tak for den fine anmeldelse.
Send os evt. en mail på info@contour-design.com med dit serienummer og en kort beskrivelse så skal vi gøres vores bedste for at hjælpe dig.

Helt fantastiskt trevligt bemötande

Helt fantastiskt trevligt bemötande, som tar ordet "service" till en ny nivå! Mer än super-nöjd!

Hej Jenny,
Tusind tak for de virelig flotte ord.
De betyder meget for os.

Contour Design Nordic

Fantastisk service vid en reklamation…

Fantastisk service vid en reklamation efter flera år, 5+

Hej Pär,
Tak for de pæne ord.
Vi er glade for at kunne hjælpe, uanset alderen på produktet.

Contour Design Nordic

Contour RollerMouse Pro3 är stabil, pålitlig och skön!

Contour RollerMouse Pro3 är stabil, en pålitlig och skön roller mouse. Knappar och handledsstöd är placerade perfekt och den ger mig precis den funktion jag behöver utan att överbelasta min hand.

6 februari 2020

Hej Anders,
Det er vi meget glade for at høre.

Väldigt nöjd

5 februari 2020

Svar från Contour Design

Det er vi glade for at høre.

Engagerad och snabb support

Bra stöd av supporten och snabbt utskickad reservdel då min produkt slutade fungera.

4 februari 2020

Hej Micke,
Vi er glade for at kunne hjælpe.