Julefrokost event'25 centralværkstedet århus. Julefrokost event'25 Centralværkstedet århus. Rigtig fin musik og opsætning. Lidt høj til spisning. Med tiden må vi da også håbe at maden bliver god.... Se mer
Det här tycker kunderna
Har netop været på 2 dages ophold med 2 hold venner med 3 retters menu og tilhørende vin menu. Vi var alle mere end tilfredse med menuen (lakse forret, okse filet som hovedret og vanilje pana cott... Se mer
Hotellet ligger godt i forhold til oplevelser i City. Det første jeg lagde mærke til var overfyldt skraldespand- efter 2 dage ikke rørt👎. Indtjekning før tid og super betjening. Dobbelt værelse på 1... Se mer
Meget dårligt indeklima i værelserne. Havde booket 3 værelser med to overnatninger og skulle fejre et bryllup. Vinduerne kan ikke åbnes og airconditioningen gav absolut ingen kold luft. Der... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Nyd en hotel overnatning midt i skønne Aarhus. På Comwell Hotel Aarhus er du omgivet af lækkert, dansk design og byens bedste udsigt. Book dit hotel i Aarhus her!
Kontaktuppgifter
Værkmestergade 2, 8000, Aarhus, Danmark
- comwellaarhus.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Sygt barn
Min kone, vores søn og jeg havde bestilt en overnatning ved jer der ikke kunne afbestilles, men da vores søn desværre er blevet syg kunne vi ikke komme. Den fantastisk søde medarbejder sagde de normalt ikke kunne gøre noget men ville gerne gøre en undtagelse i vores situation. Altså magen til god kundeservice skal man lede længe efter. De penge er hermed låst til en overnatning ved jer på et senere tidspunkt 🤗🤗🤗
Vælg et andet hotel!
Ringe værelser. Dårlig rengøring. Huller i sengetøjet. Dårlig seng. Pletter på gulvtæppet. Larm til langt ud på natten på selve hotellet. Afløb i bad tilstoppet, så man står og sopper i vand, mens man bader. Store vinduer, men man kan ikke lukke gardinerne helt til, så man bliver vækket af lys ved solopgang.
Morgenmaden er okay, langsomme til at få fyldt op. Meget langsomme til at få ryddet borde, så morgenmadsrestauranten så rodet og beskidt ud.
Rar betjening fra personalet.
ALT for få p-pladser under hotellet, så kan der parkeres i en anden p-kælder i et andet byggeri på en anden vej! Det er under alt kritik, når man betaler for parkering..
Værelset er pisse koldt og aircon…
Værelset er pisse koldt og aircon blæser kun kold luft selvom den er instillet på fuld varme. Personale tilbød en stinkende og larmende lille varmeblæser som vi på ingen måder kan sove med. Ingen andre alternativer for fuldt betalt værelse, det er simpelthen under al kritik!
Mini ferie i århus <3
Vi har netop været på 2 dages sommerophold i Århus, hvor hotel valget faldt på Comwell. Egentlig fint hotel, og dejligt venlig personale næsten hele vejen rundt. Morgenmad buffetèn er ikke noget og råbe hurra for. Kedelig juice, og kolde æg og sparsomt udvalg.Værelset virkede slidt og aircondition dryppede ned på sofaen og der kunne ikke gøres noget ved dette hvis vi kunne leve med det :-) Vi havde glemt gavekort til første overnatning som der stod SKULLE medbringes, dette klarede de meget flinke receptionister heldigvis. ALT I ALT et dejligt ophold og de får en HEL ekstra stjerne grundet muligheden for at medbringe vores hund. SES IGEN ÅRHUS
Super service og god betjening
Super service og god betjening
Vi har været på Comwell Århus en weekend. Super betjening og service, lækkert værelse og lækker mad og gode vine.
Vil helt sikkert anbefale Comwell Århus.
God beliggenhed men dårlig service
God beliggenhed men dårlig service. Baren var lukket og ingen muligheder for en drinks til os men et selskab kunne godt. Der er åbenbart forskel på kunder.
Jeg sammenligner Scandic Århus og…
Jeg vil vælge Scandic Århus fremfor Comwell Århus når jeg sammenholder de to overnatningssteder, hvor prisniveauet er ens. Scandic ligger tættere på gågaden, større udvalg til morgenmaden. Når man kommer ned k. 09 ved Comwell er det mangelfuld og hvis der er mere scramble eggs tilbage så er det kold. Værelserne er bedre og pænere på Scandic hotel. Ved Comwell er der ingen vinduer der kan åbnes på værelset, så der kan ikke luftes ud, som gør det svært at temperaturstyre. Der er dog ventilation. Comwell har de gratis udlejning af cykler.
Ingen rengøring og super dårlig service
Ingen rengøring fra fredag til mandag det smuttede desværre, forholdsvis uforskammet personale i reception, når man fremlagde problemet. måtte 2 gange få opdateret nøglekort for at komme ind.
Morgenmad havde stået længe, brød var knastørt. Omelet kun man få, dog var de lørdag morgen allerede løbet tør for champion og endnu flere ting søndag. Fandt skarp plastikgenstand i omelet som man så skar sig på. nå det må du undskylde. Tænker at fødevaremyndighederne ikke syntes det er ok.
Har været der mange gange, men aldrig mere comwell med den service eller mangel på samme
Plan var vi skulle have en overnatning
Plan var vi skulle have en overnatning, men de god service og udsigt så valgt vi at blive flere natter . Trods covid-19 så sys de klar det så godt . Så hyggeligt at kunne bestilt Take-Away udefra og de tog godt imod det . Bedste oplevelse ever . Kommer helt klar tilbage og man følt sig så velkomme . Alt var perfekt . Personale var så professionel og så søde . Så luksus og skønt .
Burde være bedre til prisen
Pæne mødelokaler. Personalets kommunikative evner skriftligt og verbalt burde løftes til et højere niveau - ikke en rar atmosfære her. Ingen grund til at vende tilbage.
Kunne være værre...
Kunne være værre men kunne altså også være bedre.
Vi har besøgt Comwell i Århus et par gange i forbindelse med et par arrangementer. Det er ok at bo på hotellet, men vi vil nok booke os ind et andet sted fremover.
For det første er klimaet ikke så rart, men sådan er det jo ofte i sådan et højt hotel. Sengene er... Underlige... Sært design, som er åndssvagt, at stige ind og ud af, på trods af vi stadig er unge. Madrasserne skøjter iøvrigt rundt.
Som oftest har der været rigtig pænt og rent på værelserne, men ved sidste besøg var der hår i brusenichen. Det er sgu lidt ulækkert.
Har spist middag i restauranten en enkelt gang, det var ret lækkert.
Men deres morgenmad er løbende dalet i kvalitet. Juicen... Hvorfor sparer man på sådan noget? Sådan en gang elendig koncentrat-saft gider man da ikke have, når det hele skal føles lidt lækkert. Det clasher også en del, når de samtidig har lækker te og ok kaffe.
Derudover kan jeg konstatere at Comwell, som så mange andre steder, også er et af de steder, der ikke kan finde af noget så simpelt som, at lave blødkogte æg... Hvor svært kan det være?... Æggene har været hårdkogte hver gang. Derudover kan de ikke finde ud af at holde deres små glas med scrambled eggs (med tilbehør) varme.
Ret ærgerligt.
Nå men tilsidst vil jeg lige fremhæve et par ting vi har værdsat ved vores besøg. Inden corona lavede de omelet ved morgenbuffeten. Derudover har det været skønt, at der til morgenmaden altid har været crement til fri afbenyttelse. (hvis der så også havde været en bedre appelsinjuice, havde man kunne lave sig en Mimosa. ;)
Dejligt sommerferieophold
Havde tre nætter på Comwell Aarhus i juli måned (to voksne). Dejligt hotel, ligger centralt, lækker morgenmadsbuffet (corona-sikker med handsker, sprit og i fine portionsanrettede glas), cykler til udlejning og venligt receptionspersonale. Rigtig god oplevelse.
Fantastisk kundevenlighed :-)
Jeg er meget tilfreds med Comwell Aarhus. Det ligger centralt, værelser er tiptop og morgenmad er rigtig god :-)
Der har været en svipser mht. booking af et bestemt værelse, men dette blev der taget godt hånd om af Booking - og receptionist chef Christian Bendixen. Hurtig og venlig kundeservice :-)
Vi skal helt sikkert overnatte på Comwell igen.
God beliggenhed
Super beliggenhed og med flot udsigt. Venlig personale. Vi var et par afsted og havde bestilt et corner-room. Vi forstår absolut ikke, hvorfor der ingen dør er til badeværelset. Kun en skydelåge, så man ku vælge enten toilettet eller badet. Hvis man ramte skydelågen rungede det. Heldigvis kender vi hinanden nogenlunde, for alt kunne jo høres når man var på toilet ;o). Det var alt for åbent. Rent og pænt men slid på vægge og gulv. Lækkert morgenmad med portionsanretninger pga. Covid-19.
Comwell Århus Dolce by Wyndham
Har lige været på Comwell Århus i 4 dage. De 2 største problemer her er, at ordrebekræftelse kom på engelsk, samt sms besked om værelset også var på engelsk. Der er stadig mange danskere der ikke kan læse engelsk, og man skulle mene at man modtager information på dansk, når man bor i Danmark.
Deres morgenmad var under al kritik. Vi havde fået at vide den ville være portionsanrettet pga. Coronavirus. Alligevel var der kun en Italiensk bolle, som i øvrigt var tør og skulle skæres med en steakkniv. Der var intet pålæg, måske var man heldig at kunne få lidt skrambleæg uden pølse. Man skulle mene det ikke var så svært at anrette nogle fade med pålæg, som kunne tages med gafler. Vi har boet på mange hoteller med morgenmad, men det her var det værste vi har oplevet.
Jeg elsker at besøge comwell
Jeg elsker at besøge comwell - også i Aarhus. Dog er det ikke helt så lækkert, som de andre comwell hoteller. De burde have nogle flere ting: spa eller afslapningsområde.
Ubehageligt og ulækkert
Jeg var i weekenden på hotel med min kæreste i forbindelse med at vi havde et arrangement lørdag eftermiddag i Århus. Jeg havde desværre bestilt et forkert værelse men det løste hotellet hurtigt og fik os logeret på et business dobbelt. Værelset så fint og ryddeligt ud, så vi pakkede vores ting ud. Da jeg så havde været i bad og ledte efter en føntørre, åbnede jeg en skuffe hvor jeg fandt underbukser, sokker og læsebriller (!?). Vi blev begge super pressede både fordi vi gerne vil have at tingene (ISÆR RENGØRINGEN) er i orden når vi er på hotel og skal slappe af, men også fordi vi havde meget lidt tid til at gøre os parate til arrangementet. Så vi gik ned i receptionen og fortalte receptionisten om fundet, hun tilbød at en rengøringsdame kunne komme op og fjerne tingene, men grundet tidspres insisterede jeg på at vi fik et nyt værelse. Vi fik en sodavand i baren og et nyt værelse, men endte med at komme 1,5 time for sent til arrangementet. Da vi checkede ud, blev der hverken undskyldt eller spurgt om vi havde nydt opholdet.. Rigtig ærgerlig og meget uheldig oplevelse.
Blod ankler og stødte tæer
Ved brug af et gavekort blev der reserveret 6 måneder( Bestilling 6 mdr før brug) et beløb på 800 kr pr mdr,- og da vi kom frem reserverede de endnu 500 kr ( hvis vi løb fra noget ?? )
Vi slog benene på den unaturlige sengekant der er rundt om sengen , meget ubehagelig .
Meget små hovedpuder , og da vi tjekkede ud fik vi af vide at der da var en ordning på pudestørrelse - som de nok havde glemt at fortælle om.
Morgenmaden var fin men meget forvirrende at gå 3 steder for at finde det man lige havde lyst til. ( Kold æg/bacon i små glas der skulle forestille at blive varmet under varmelampe )
Hovedindgangen gik lang tid om at finde - da det ligner bagindgangen .
Iøvrigt sagde gavekortet fra gavefabrikken at opholdet var 2000 kr værd ? Øh- nej det passer vist ikke .... ?
Pænt og rent hotel, men..
Pænt og rent hotel, men kan ikke anbefale dette hotel i sommermånederne. Her er der ikke nattero pga udendørs musikarrangementer i århus. Vi fik først nattero kl. 02.20. hottellet kendte åbenbart godt til problemstiilingen men fortalte os ikke om det ved check-in.
Morgenmadrestauranten er under totalt pres af mange gæster. Maden er fin, men man skal stå i kø op til tre forskellige steder. Det betød at vi kom til at spise hver for sig (den ene stod i kø til maden mens den anden sad ved bordet for at forhindre at personalet skulle rydde bordet til andre gæster som ventede).
Pris 1500 kr for et dobbeltværelse + 150 kr for parkering - dyrt synes jeg når man ikke får sovet ej heller spist sammen.
Hotellet siger at hvis vi kommer igen kan vi få et bedre værelse - vi kommer ikke igen.
Gavekort Comwell via Gavefabrikken
Kære Comwell,
I forbindelse med at jeg har modtaget 3 stk. gavekort til ophold på Comwell via Gavefabrikken har vi oplevet en noget besynderlig fremgangsmåde når vi skal booke.
Gavefabrikken skriver i deres annonce at hver gavekort repræsentere en værdi på kr. 2.000,00 men det viser sig at det kun er en bestemt type standardværelse der er med i dette gavekort og det har ikke en værdi på kr. 2.000,00 som jeg har undersøgt på flere af jeres hoteller! Hvorfor oplyser i så denne store værdi? Vi burde så kunne booke et bedre værelse med højere værdi men NEJ. Jeg forespurgte om vi så mod betaling kunne betale for en opgradering men atter NEJ. Når man så skal booke bliver man bedt om at indtaste ens kreditkort oplysninger, hvilket betyder at der ville blive reserveret 3 x 800 kr på ens kreditkort! Jeg skal ikke have reserveret dette beløb så langt ud i fremtiden når der fremgår et gavekortnummer på hvert gavekort som kan indtastes og dermed har Comwell garanti for deres penge, da der i forvejen er betalt for disse gavekort men igen NEJ. Vi fik et arrogant svar fra en af jeres medarbejdere at vi kunne acceptere dette eller lade være med at bruge gavekortene. HVAD!! Er det en måde at behandle kunder på, åbenbart?? Så hvorfor er værdien kun kr. 800 når i til Gavefabrikken oplyser at værdien er kr. 2.000? Dette er simpelthen bondefangeri af værste skuffe. Vi har nu besluttet at klippe alle 3 gavekort i stykker og smide dem ud. Vi kan på ingen måde anbefale andre kunder at benytte disse gavekort til Comwell gennem Gavefabrikken. Jeg håber i ændre procedure i denne henseende og fremadrettet giver jeres kunder en bedre service end den vi har oplevet med jer i forbindelse med ovenstående. Med venlig hilsen Henrik

Svar från Comwell Hotel Aarhus
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.