Goede training voor het kennismaken met AI. Er was tijd om alle vragen van cursisten te beantwoorden. Goede opdrachten binnen de cursus waardoor je zelf aan de slag kon.
Det här tycker kunderna
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Se mer
Företaget har svarat
Fijne Training, kundige en ervaren docent voor de groep. Mogelijkheid om vragen te stellen via het portaal. Naslagwerk mee gekregen. Praktijkvoorbeelden helpen de stof behapbaar te maken. D.m.v. de... Se mer
Företaget har svarat
Slechte (geen) communicatie geen initiatief om problemen op te lossen. Erg teleurgesteld. Heb zelfs mijn eigen examen voucher gekocht om examen te kunnen doen. Geen reen op reacties op berichten in de... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kritisch maar positief en opbouwend
Mijn ervaring met de inhoud van de training was over het algemeen positief. De trainer was goed geïnformeerd over de stof en wist deze op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen. Dit heeft zeker bijgedragen aan mijn begrip van het onderwerp.
Echter, de communicatie en voorbereiding in de aanloop naar de training liet te wensen over. De stroom van e-mails die vanuit verschillende organisaties werden verstuurd, vaak met wisselende afzenders, zorgde voor veel verwarring. De instructies in deze berichten waren moeilijk te volgen, en ik werd van de ene naar de andere bron gestuurd, zonder duidelijke rode draad. Dit leidde tot frustratie, waardoor ik uiteindelijk telefonisch contact heb opgenomen met het Computrain contactcenter om enigszins wegwijs te worden in deze complexe situatie.
Op de dag van de training zelf verliep niet alles even soepel. De gebruikte virtuele tool was niet erg gebruiksvriendelijk, waardoor het enige tijd duurde voordat iedereen doorhad hoe alles werkte en waar de verschillende functies zich bevonden. Dit kostte ons al gauw een uur. Er zijn tegenwoordig diverse andere tools beschikbaar die dezelfde functionaliteiten bieden, maar vaak intuïtiever zijn en standaard worden gebruikt door veel bedrijven, zoals MS Teams of Cisco WebEx.
Samenvattend was de inhoud van de training waardevol, maar de organisatorische en technische aspecten kunnen zeker verbeterd worden om de algehele ervaring te optimaliseren.

Svar från Computrain
Goede locatie. Goed eten. Goede opleiding.
Goede locatie. Een intensieve workshop. Goed eten.

Svar från Computrain
Uitstekende ervaren trainer met veel…
Uitstekende ervaren trainer met veel tijd om te reflecteren, ondanks grote groep deelnemers.
STrakke tijdsplanning en heel praktisch.

Enthousiaste docent
Een uitstekende docent die vol enthousiasme en met heel veel kennis die kennis weet over te brengen.

prettige ervaring
Fijne uitleg, kwalitatieve stof, alleen was het tempo soms aan de lage kant (ligt ook aan het niveau van de groep).

Professionele opleider
Computrain ervaren als een professionele opleider. Mijn cursus werd gegeven door een gedreven coach met verstand van zaken (zowel vakgebied als werkveld). Computrain heeft een prettige online leeromgeving.

Svar från Computrain
Goede lesdagen en kundige docenten
De cursusdagen zitten goed in elkaar qua opbouw. De docent heeft ervaring op het vakgebied en zet deze tijdens de lessen in d.m.v. voorbeeld casussen etc. De voorbereiding op het examen is goed! Je kunt daarna zelf gericht studeren voor het examen.

Svar från Computrain
De docent was gewoon top
De docent was gewoon top, zijn opbouw van de cursus was super! Zijn presentatie was ook super! Niets op aan te merken.

Svar från Computrain
Rustige en prima uitleg door docent…
Rustige en prima uitleg door docent over materie. Heeft zelf aanvullende slides met uitleg en extra diepgang gedeeld.

Training was chaotisch
Training was chaotisch
Communicatie vooraf onvolledig
Geen online materiaal / ondersteuning

Training Microsoft Office 365
Prettige ontvangst.
Goede en snelle taxiservice.
Prima geregeld.

goed bereikbaar
goed bereikbaar, overzichtelijk.
min puntje: hoofd ingang niet direct "opvallend" zichtbaar.

syllabus alleen digitaal voor prince2
Ik ben een beetje teleurgesteld in het studiemateriaal. De syllabus van Prince2 agile foundation is zeer matig vertaald (Eng > NL) en we ontvangen alleen maar een digitale versie, die je het beste op de app bookshelf kunt lezen (dus op een mobiel) en niet leesbaar is op de laptop als offline reader.
Edit: aantal sterren naar beneden aangepast; ik mag mijn reader niet omruilen naar een engelse versie omdat ik de voucher al gebruikt heb. Belachelijk. Cursisten moeten blijkbaar genoegen nemen met een waardeloos vertaald product.

Svar från Computrain
goede uitleg alleen jammer dat de…
goede uitleg alleen jammer dat de inhoud niet overheen komt wat er die 2 dagen in klas werd besproken had graag boekwerk gehad om na te lopen wat er is besproken

Svar från Computrain
De training was prima maar sloot niet…
De training was prima maar sloot niet goed aan op het PSPO1 examen

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.