Hade glas som tyvärr gick sönder av…
Hade glas som tyvärr gick sönder av handdisk, kontaktade kundservice fick snabbt svar och nya glas skickade. Mycket nöjd!
Complet Living er en dansk webshop der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand der forhandles på completlivng.dk er nøje udvalgt, da der er enormt vigtigt for os, at tilbyde produkter af høj kvalitet som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem. Du finder blandt andet produkter fra Tom Dixon, Lampe Gras, Surpil, David Trubridge, Nevvvorks, Magis, Vipp, Nordstjerne, Normann Copenhagen og B. Schottlander som dækker en hver kundes behov til boligindretningen. Det er vores ønske at vores kunder vil føle sig inspireret når de går på opdagelse hos Complet Living og at de har en positiv købsoplevelse når de handler hos os.
Nybrovej 91, 2820, Gentofte, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Jag köpte en ljusstake som visade sig vara felaktig eftersom finishen inte matchade övriga delar i serien. Efter att ha kontaktat kundtjänst löste dem problemet snabbt och smidigt och skickade mig en ny vara med en gång. Dessutom med väldigt trevligt och personligt bemötande! Kommer definitivt att beställa från complet Living igen!/Agneta
Jag fick vänta över en månad på varor som skulle ha några dagars leveranstid. Fick ingen kompensation för väntan. Behöver ni ha något bråttom - beställ inte här.
Snabb och bra service. Tyvärr var handdukarna från VIPP av usel kvalitet, men reklamation via Complet resulterade snabbt till att nya kom i stället. Även trevligt bemötande. Handlar gärna via Complet igen.
Här kan man förvänta sig utmärkt service och produkter! Lyhörda och snabb service, hade en reklamation som sköttes professionellt. Handla dina produkter här!
Väldigt fina produkter och mycket bra service! Rekommenderas.
Cecilie och Heidi ger förstklassig service. Snabb, korrekt och med kunden i fokus. En av de bästa nätbutikerna jag handlat ifrån. Enda kritiken kan vara lite kvaliteten på emballaget vid frakt. De spricker lätt men Cecilies och Heidis service väger upp allt. Bli kund, ni kommer inte ångra er.
Snabb återkoppling och förstklassig service! Jättenöjd!!!
Snabbt och mycket trevligt bemötande från butiken som löste vårt problem direkt. Rekommenderas varmt!
Fantastisk service och upplevelse från order till leverans. Super nöjd med mitt köp av VIPP soffa.
Mvh / Violette
Jättenöjd med min nya lampa från Ferm Living. Snabb och bra service.
Kan varmt rekommendera completliving.
Kund från Sverige. Beställde på söndagen, skickades på måndagen och kom fram på fredagen. Jättenöjd över varan och snabb svarstid på Mail! Rekommenderar att beställa härifrån!
Tyvärr jättebesviken på kundservicen. Beställt 2 ordrar som inte kom fram. Efter 3 veckor kontaktade jag de och fick svar att varorna inte fanns på laget... tycker de borde ha kontaktat mig och berättat det
Stort tack för all hjälp och supertrevlig service! Jag är så nöjd med allt jag beställde. Är också förvånad över att jag fick mitt paket så snabbt. Handlar gärna hos er igen!
Fantastisk god service og hurtig levering. Prikken over i’et var et håndskrevet kort med et tak for den specifikke ordre, jeg havde bestilt. Det kort er gemt med stor taknemlighed.