Adamson Byg ApS Omdömen 66

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde brug for hjælp til at forstå omfanget, tidsplanen og prisen på en renovering, og Cihan var utrolig hjælpsom, med hans detaljeret indsigt og alternative idéer. Han hjalp os med at indse,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft Adamson Byg til at stå for renovering af køkken og bad, med Cihan som ansvarlig entreprenør, og vi er meget tilfredse med hele forløbet. Arbejdet er udført i høj kvalitet, der har vær... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Adamson Byg udførte en totalentreprise af vores sommerhus: nyt fundament og gulv, indvendige vægge, køkken og bad. Som at få et nyt hus. Høj faglighed og åben og konstruktiv dialog igennem hele proce... Se mer

Företagsinformation

1. Snickare
  2. Badrumsinstallatör
  3. Generalentreprenör
  4. Takrännerensare
  5. Murverksentreprenör
  6. Takläggare

Skrivet av företaget

Adamson Byg ApS er et Nordsjællandsk tømrerfirma, som tilbyder mange typer ydelser inden for tømrerfaget. Vi inddrager altid vores kunder i et givent byggeprojekt, så det gode håndværk og samarbejde tilsammen skaber det bedste resultat. Fra vores placering i Gribskov Kommunes hovedby, Helsinge, har vi kort afstand til resten af Nordsjælland og under en times kørsel til København, som også er de områder, vi hovedsageligt dækker

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ærlig og erfaren partner!

Han hjalp os med at indse, at omfanget af renoveringen faktisk ikke gav mening for os (også selvom det gik imod hans egne forretningsinteresser).

Han gav os ærlig og oprigtig rådgivning samt et meget gennemsigtigt overblik over det nødvendige arbejde. Helt klart en troværdig partner, som vi vil bruge igen

29 januari 2026

Hej Keegan

Tusind tak for din anmeldelse og for tilliden – det sætter vi stor pris på.

Hos Adamson Byg ApS lægger vi stor vægt på garanteret tryghed og ærlig rådgivning. Vores arbejde bygger altid på et oplyst grundlag, hvor omfang, tidsplan, risici og økonomi bliver gennemgået åbent og gennemsigtigt, så I kan træffe den rigtige beslutning – også når konklusionen er, at en renovering ikke giver mening i den konkrete situation.

Vi mener, at det er en del af vores ansvar som entreprenør at rådgive sagligt og realistisk frem for at love mere, end der kan eller bør realiseres. For os er tillid ikke noget, man siger – det er noget, vi viser i praksis gennem ærlighed, faglighed og tydelig kommunikation.

Tak for de pæne ord og for anerkendelsen. I er altid meget velkommen til at tage fat i os igen, hvis behovet opstår.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft Adamson Byg til at stå for…

Arbejdet er udført i høj kvalitet, der har været god kommunikation hele vejen igennem, og aftaler og tidsplaner er blevet overholdt. Cihan har været professionel, løsningsorienteret og nem at samarbejde med, hvilket har givet stor tryghed i processen.

Vi kan varmt anbefale Adamson Byg og Cihan til andre, der står overfor en renovering af køkken og/eller bad.

8 januari 2026

Hej Sofie

Tusind tak for dine flotte ord og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med Adamson Byg.

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både kvaliteten af arbejdet, kommunikationen og samarbejdet gennem hele forløbet. For os er tryghed, overholdelse af aftaler og en løsningsorienteret tilgang helt centrale elementer i ethvert projekt, og det er meget motiverende at få bekræftet, at det også er din oplevelse.

Tak for tilliden og for den varme anbefaling – det sætter vi stor pris på. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan være behjælpelige fremover.

5 stjerner – Professionelt forløb, topkvalitet og tryg dialog

Adamson Byg har netop afsluttet vores renovering, som omfattede badeværelser, køkken, komplet udskiftning af el, maling og nye gulve med vandbåren gulvvarme. Hele forløbet blev gennemført til tiden, og vi er positivt overraskede over den høje kvalitet i både udførelse og finish.
Kommunikationen var hurtig, klar og transparent fra start til slut. Vi fik løbende rådgivning, som gjorde beslutningerne nemme, og når der opstod valg undervejs, blev muligheder og konsekvenser forklaret tydeligt. Økonomisk havde vi enkelte justeringer af budgettet, men de blev håndteret fair og med god rådgivning, så vi hele tiden havde overblik.
Håndværkerne mødte velforberedte op, holdt orden på pladsen og leverede et resultat, der står skarpt: lige gulve, flot fuge- og malerarbejde, pæn afslutning omkring installationer og et el‑arbejde, der fremstår gennemført og systematisk.
Samlet oplever vi et professionelt team, der leverer den kvalitet, de lover, og som gør en kompleks renovering tryg og effektiv. Vi giver Adamson Byg vores varmeste anbefalinger.

7 januari 2026

Hej Rasmus

Tusind tak for jeres meget flotte og grundige anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at I har oplevet hele renoveringsforløbet som trygt, overskueligt og med et højt kvalitetsniveau – især når der er tale om et projekt med mange fag og beslutninger undervejs. Det betyder meget for os, at I fremhæver både udførelsen, finishen og den løbende, gennemsigtige kommunikation.

Samtidig vil vi gerne takke jer for et rigtig godt samarbejde. Jeres engagement, klare tilbagemeldinger og tillid til processen gjorde det muligt at bevare et godt flow i projektet og træffe de rigtige beslutninger undervejs. Når der opstod justeringer i budgettet, oplevede vi dialogen som konstruktiv og respektfuld, og vi er glade for, at I har følt jer godt informeret hele vejen.

Vi sætter stor pris på jeres ros til vores håndværkere – orden på pladsen, præcision og en ordentlig afslutning er noget, vi prioriterer højt.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og for jeres varme anbefaling.

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med jeres renoverede hjem og står naturligvis klar, hvis vi kan hjælpe jer igen i fremtiden.

God opfølgning

Vi er meget glade for det arbejde, der er blevet udført i klinikken - særligt for den konstruktive opfølgning, der blev foretaget indtil tingene var helt på plads. Vi giver Cihan og hans folk 5 stjerner.

3 november 2025

Hej Pernille

Hele holdet bag Adamson Byg ApS takker dig for de pæne ord. Det har været enormt konstruktivt og behageligt at arbejde for dig på klinikken.

Vi håber på at vi i fremtiden fortsat kan arbejde for jer.

Jeg kan varmt anbefale Adamson Byg

Jeg kan varmt anbefale Adamson Byg. Fra første kontakt har kommunikationen været super professionel og behagelig. De holdt, hvad de lovede – både med tid, pris og kvalitet. Hele processen var nem og tryg, og jeg følte mig godt informeret hele vejen igennem.

Arbejdet blev udført med stor omhu og et flot håndværksmæssigt resultat, som jeg er virkelig tilfreds med. De ryddede pænt op efter sig, og man kunne tydeligt mærke, at de går op i at levere et ordentligt stykke arbejde.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse – jeg bruger helt sikkert Adamson Byg igen, næste gang jeg skal have lavet noget!

3 november 2025

Hej Zoran

Vi takker for de pæne og rosende ord. Det glæder os at vi har levet op til jeres forventninger, og vi har også kun positive ting tilovers for jer. Det har været konstruktivt, produktivt og effektivt at arbejde for jer.

Vi ser fortsat frem til at servicere jer.

Thumps up!!!

Har haft Cihan ude, og har kun rosende ord til ham. Alt fra at være meget præcis i de aftaler vi har haft og tilgængelighed på telefonen. Samt et super udført arbejde. Thumps up til Cihan!!!

11 september 2025

Hej Daniel

Vi takker for dine rosende ord. Du har været fantastisk at samarbejde med, og vi ser frem til et endnu større samarbejde i fremtiden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uprofessionelt

Meget useriøs tilgang til nye projekter.

Vi har haft 3 aftaler, hvor Adamson Byg skulle komme og besøge os, så der kunne gives et tilbud.
Første gang ringer i pænt og spørger om vi kan rykke mødet grundet sygdom. Det er naturligvis helt okay.
Anden gang skulle I komme forbi kl 17.
Jeg får det passet ind i privatlivet og vi står klar til aftalt tid. 17:15 ringer telefonen med en aflysning grundet personlige årsager. Uden en undskyldning, for ikke at komme til aftalt tid.
Igen er vi flinke og viser forståelse.

Tredje gang har vi en aftale en tirsdag formiddag, men mandag ringer i og spørg om i kan komme forbi i dag mandag kl 16 i stedet. Jeg kører hjem fra arbejde, da jeg rigtig gerne vil komme videre med projektet.
Lidt i 16 lukker jeg min hund indenfor og går pænt ud og venter på jer. En time efter og et par ubesvarede opkald til jer, vælger jeg at indse, at I nok ikke kommer.

1,5 time efter vores aftale har jeg stadig intet hørt.

Min mening er, at det er en meget useriøs måde at føre en forretning på.

18 augusti 2025

Hej Christian

Vi takker for din anmeldelse.

Du har delvist ret i din udlægning, og vi har også beklaget, at vi har været nødsaget til aflyse.

Du har oplyst os, at du udelukkende ønskede en besigtigelse efter kl 16.00, som vi har forsøgt at imødekomme.

Igen, din beskrivelse er delvist sand. Det havde været ønskeligt, at du også havde været ligeså "flink" og ærlig i din offentlige udlægning. Trods forsinkelsen kommer vi altså forbi dig mandag den 18. august kl. 18.05, altså udenfor vores almindelige åbningstider. Fordi du føler dig stødt, beder du os om at forlade din matrikel. Det havde trods alt være ønskeligt, hvis du kunne have orienteret os om dette, inden vi kører 37 km forgæves. Vi har jo trods alt orienteret dig om vores aflysning.

Du ønskes al held og lykke med dit projekt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget tilfreds med resultat og samarbejde!

Virkelig god kommunikation med Cihan, der er meget tilgængelig, og altid følger proaktivt op. Cihan tager også stort ansvar for kvaliteten og giver værdifuld og ærlig rådgivning.
Arbejdet med opførsel af skillevæg og installation af en gammel Københavner dør blev udført effektivt med et flot resultat, og opgaven blev løst præcis efter mine ønsker. De var nænsomme i forbindelse med nedrivning af en gammel skillevæg, så jeg kunne bevare stuk-detaljer. Jeg havde selv fundet en skøn, hundrede år gammel dør til min hundrede år gamle lejlighed på Østerbro, der nu hænger smukt, lige, og fuldt funktionel. En virksomhed kun med dygtige og rare håndværkere.

7 augusti 2025

Hej Marieke

Vi takker for dine pæne og rosende ord. Vi har kun positive ord og indtryk til overs for jer, og hele Team Adamson og vores dygtige elektriker har være glade for at servicere jer. Dør-projektet var ligeledes spændene, omend en sand udfordring :)

Vi ser frem til at servicere jer næste gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Adamson Byg udførte en totalentreprise…

Høj faglighed og åben og konstruktiv dialog igennem hele processen. Især når uventede ting og forsinkelser opstod - hvilket er uundgåeligt i et stort projekt. Tiden og finish blev presset til sidst, men alt i alt er vi meget tilfredse.

17 februari 2025

Hej Maria

1000 tak for de pæne ord. Det har været utroligt fedt at arbejde for dig og Philip - den store og komplicerede renoveringsprocess har været effektiv, udfordrende og bestemt resultatet værd. Vi har alle været glade for at arbejde for jer, hos jer.

Vi håber at vi også får fornøjelsen af at arbejde for jer en anden god gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Adamson Byg Aps.

Jeg kan varmt anbefale Adamson Byg Aps.
De er dygtige og meget imødekommende. Stor anbefaling herfra😃

29 april 2025

Hej Marianne

Vi takker for de pæne ord og fine stjerner.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og god kommunikation

Vi har lige haft besøg af Cihan, han fixed vores to inderdøre der ikke kunne lukke ordentligt. Super service og god kommunikation hele vejen igennem. Kan kun anbefale!

28 mars 2025

Hej Sofie

Vi takker for de pæne ord og stjerne. Og vi håber at vi kan fremadrettet kan servicere jer.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God og pålidelig

Rigtig fin og proaktiv kommunikation fra Cihan. Vi fik tætnet taget og muret kloakbrønden op. Prisen er måske i den højere ende men arbejdet er rigtigt fint. Kommer helt sikkert til at indhente tilbud fra dem i fremtiden.

14 februari 2025

Hej Simon

Mange tak for din fine anmeldelse. Det har været en stor fornøjelse at arbejde fog dig og Karin, og vi ser bestemt frem til at hjælpe jer med de kommende projekter.

Vejledning og gennemgang

Adamsen har ikke udført arbejde hos os. Men har vejledt og talt projektet igennem.
Vi var helt nye i renoveringsdelen, og Cihan fra Adamsen tog sig tid til at gennemgå samt vejlede.

Jeg talte telefon og skrev lidt mails med ham, og han har sparet os for omkring 100.000kr på projektet med sin viden.
Havde afstanden ikke været så stor, ville jeg klart have valgt ham til opgaven.

Varmeste anbefalinger herfra. Du vil føle dig i trygge hænder helt fra begyndelsen.

3 februari 2025

Hej Jacob

Vi takker for dine meget fine anmeldelse, og det glæder os meget at du har kunnet spare mange penge ved at følge vores råd og anbefalinger. Du er altid velkommen til kontakte os igen, såfremt du skulle bruge yderligere hjælp.

Stor anbefaling

Jeg kan fremdeles anbefale Adamson Byg & Kloakservice.
Da jeg forklarede dem opgaven, fik jeg hurtigt svar som var løsningsorienteret, og et tilbud tilsendt som holdt som lovet.
Deres arbejde er meget veludført og gennemtænkt.
Vi fik en sublim overlevering af vores projekt, og en tillidserklæring er hermed etableret.
Tak til Adamson Byg & Kloakservice.

15 december 2024

Hej Mette

Vi takker for den fine anmeldelse af os. Det har været en sand fornøjelse at arbejde for dig og dit hold, og vi glæder os meget til at samarbejde med jer i fremtiden.

Fantastisk service

Vi havde fornøjelsen af at få lavet vores tag af Adamson Byg og Kloakservice. Cihan var intet mindre end fremragende. Fra start til slut har vi oplevet en troværdig og pålidelig service, der overgik vores forventninger. Arbejdet blev udført hurtigt og med en imponerende effektivitet – man kunne tydeligt mærke, at Cihan er en dygtig og erfaren håndværker. Hver eneste detalje blev gennemgået grundigt, og vi følte os hele tiden i trygge hænder.

Vi kan varmt anbefale Adamson Byg og Kloakservice til alle, der søger kvalitetshåndværk og en god oplevelse!

22 oktober 2024

Hej Claus

Vi takker for de pæne ord. Det glæder os at du har haft en god oplevelse med os, og vi kan kun udtrykke det samme om dig. Tak for den gode dialog og det effektive samarbejde. Vi ser frem til at servicere dig de næste mange år.

​​​​​​​Adamson Byg & Kloakservice ApS

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget professionel og dygtig håndværker

Cihan har været utrolig dygtig samt professionel igennem hele processen, og har gjort en stærk indsats for at opfylde både økonomien samt tidsplanen. Udover at være et meget behageligt menneske, har han ydet god faglig rådgivning, samtidigt med at være fleksibel ift. også at kunne holde økonomien.
Jeg vil kun anbefale Adamson Byg, og ville meget gerne benytte ham igen.

23 september 2024

Hej Carl

Tak for de rosende ord. Dit byggeprojekt har været spændende og udfordrende, og dejligt at vi kom i mål. Vi ser frem til at hjælpe dig de næste mange år med vores brede udvalg af håndværker ydelser.

Kloak og brønd

Vi har haft Adamson byg og kloakservice ude og lave vores kloak til vores badeværelse, samt skifte en brønd dertil. Hertil har jeg ikke andet en rosende ord! Processen har fra start til slut, være proffesionel og betryggende.

Først og fremmest, er Cihan et super behagelig menneske. Kommunikationen er helt igennem fantastisk, og der er ikke noget i processen som man er i tvivl om. Skulle man være i tvivl eller have nogle spørgsmål, er Cihan klar til at svare på dem fyldestgørende.

Derudover er det arbejde som er blevet udført helt igennem fantastisk. Alt bliver gjort efter bogen, og Cihan går ikke fra stedet før han er sikker på det hele er perfekt.

Hertil skal Valdemar og Jeppe som var med, også have ros for at være arbejdsomme, flinke og Professionel.

Vælger man Cihan og hans gode firma, kan man være sikker på man får udført en et ordentlig stykke arbejde, både på kvaliteten og tiden.

19 september 2024

Hej Mikkel

Vi kan, på vegne af hele holdet, fortælle dig at det har været mega fedt at arbejde for dig. Kloak renoveringsprojektet og samarbejdet var gnidningsfrit på grund af den gode forståelse og indstilling, og vi ser da bestemt frem til at servicere dig med kloakinstallationen fra køkken og ind til brønd. Og tak for al snack og drikkevarer :)

Kattepine løst i en ruf

Jeg kontaktede Cihan fordi jeg var i noget af en kattepine. Jeg havde problemer med en skydedør på terrassen der ikke kunne lukkes, hvilket vil sige jeg faktisk ikke kunne forlade mit sommerhus.

Cihan kom dagen efter min henvendelse og fik identificeret problemet i dørens kontruktion og rettet det midlertidigt så døren igen kunne lukke. Der var også en forkert monteret liste, som han fik fjernet.

Leverandøren af døren havde påtaget sig at udbedre problemet med døren permanent i løbet af en måned fordi man afventede levering af komponenter, men de burde også have påtaget sig at hjælpe mig med at lukke døren her og nu, men det kneb med at overtale kontaktpersonen til det.

Cihan ringede imidlertid firmaet op og forklarede dem situationen hvorefter de indvilligede i at påtage sig regningen for hans assistance.

Jeg havde også en anden tricky udfordring som Cihan også identificerede en løsning på.

Man efterlades med det indtryk at Cihan er en gut der kommer til bunds i en hvilken som helst problemstilling han påtager sig at addressere.

Det hele sker hurtigt, effektivt og til kundens fulde tilfredshed.

Hvis man kunne give 6 stjerner havde jeg givet 6.

10 september 2024

Hej Morten

Mange og tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi kan kun sige det samme om dig, netop fordi du, fra det øjeblik du kontaktede os og indtil udfordringen blev løst, var samarbejdsvillig, forstående og ikke mindst, rar at arbejde for. Vi ser frem til at servicere dig de næste mange år.

Tillidsvækkende tømrervirksomhed

Cihan og hans gode folk har løst forskellige opgaver hos os til stor tilfredsstillelse. Cihan har vejledt os igennem hele processen - og været god til at rådgive om, hvor man ikke skal spare på pengene og hvor man godt kan spare og vælge de billigere løsninger. Vi har hele vejen igennem følt og trygge og vi har været meget tilfredse med både både pris, resultat og kvalitet.
Vil kan varmt anbefale Adamson Byg og Kloakservice Aps!

3 september 2024

Hej Helle

1000 tak for de pæne ord om vores arbejde og vores lille virksomhed. Det har været meget konstruktivt, spændende og hyggeligt at arbejde for jer, og vi ser da bestemt frem til at arbejde for jer de næste mange år.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.