Comodos Omdömen

TrustScore 1 av 5

1,2

Twee weken geleden aanvullende informatie gegeven aan comodos. Nog steeds geen antwoord gekregen, dat bewijst maar weer dat dit bedrijf geen enkele interesse heeft in hún klanten. Het zijn dus echte... Se mer

Ongelofelijk slechte service!! Gewoon bestelde spullen niet geleverd. Klacht naar mailadres gestuurd, is de mailbox vol. Wel op mijn vorige review gereageerd, met de vraag ze te mailen. Gedaan, je ra... Se mer

Ik heb 2 airco's besteld van comodos totale waarde 557,90.na anderhalf mand heb ik ze binnen gekregen ,het is totaal anders dan ik had verwacht, geen goede kwaliteit, het lijkt als speelgoed voor kin... Se mer

Dit is mijn 2e review over Comodos Amsterdam. Comodos schaamt zich niet voor haar oplichterij. Wel de 10 tallen standaardreacties met begrip dat je teleurgesteld bent in hun (AI-)reacties. Overigens... Se mer

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Alla omdömen

307 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mensen alsjeblieft bestel nooit op deze…

Mensen alsjeblieft bestel nooit op deze site. Je krijgt je zending na 2 á 3weken. En nogmaals als je wilt retourneren moet je nog een mailtje sturen voor een retour formulier en nog hoor je niks van hun. Dus ik wacht jog na ander half maand voor een retour formulier. Dus slecht bedrijf en er is nauwelijks wat duidelijk communicatie.

18 mars 2026

TRAP HIER NIET IN

TRAP HIER NIET IN! Na mailverkeer nog steeds niets ontvangen. Alle smoezen zijn gebruikt, het adres zou niet kloppen, bestelling kwijt, etc.etc.

11 april 2026

Retourbeleid

Iets terugzenden kan niet, ze beloven het wel. Terugbetalen helemaal niet, "oplichters"

10 april 2026

Comodus slecht bedrijf

Comodus is een heel slecht bedrijf en de artikelen komen uit china .
Zou een nieuw scheerapparaat krijgen in begin een goede conversatie daarna helemaal niks meer gehoord .
Zeker 8 mails gestuurd maar geen reactie .
Dat je zo met mensen kan omgaan schandalig daarom deze reactie koop hier niks .
1 ster nog teveel .

2 april 2026

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Pak besteld. Veel te klein en te kort. Maat m lijkt wel xxs.

Krijg geen retour adres maar voorstel om met korting grotere maat te bestellen en het huidige pak te houden. En de mededeling dat retourneren geld kost.

Tot op heden geen passende oplossing gekregen..

9 april 2026

Dit bedrijf is een oplichter

Men wil geen retouradres geven of het betaalde geld terugstorten. Men houd zich niet aan de Nederlandse wetgeving ivm het retourrecht. Product voldoet niet aan de beschrijving.

9 april 2026

Het product komt gewoon uit China en…

Het product komt gewoon uit China en als in mijn geval de schoenen te groot zijn ,moet je het terugsturen naar?China dus ...
Ik kreeg een vergoeding van 9.95 op een schoen van 39.95.
Bij chinese websites kosten ze 12.95.
Dus pas op ....

3 april 2026

Ook ik was te snel

Ook ik was te snel, en het leek zo echt als je niet ff doorleest. Als je spul onderweg is de mooiste mails, zodra de Chinese hoerenzooi thuis is niemand meer te bereiken….

8 april 2026

Oplichting

Oplichting. Product wel ontvangen maar is van zeer slechte kwaliteit. Contact gehad met klantenservice om te retourneren. Moest een video van de staat van het product sturen, en dan zou ik een retourlabel ontvangen. Na het sturen van de video nooit meer wat gehoord van Comosos. Meerdere mails gestuurd waar geen reactie meer op komt.

7 april 2026

All fake - Scam

All fake. The company does not exist in NL.
Another scam.

The company MAVIBA LIMITED address is based in Hong Kong. Check their contact page.

Their privacy terms point to a gmail address (see their privacy pages).

All these points to a scam company. They can do whatever they want with your data, and you won't be able to return the bad quality items.

31 mars 2026

Koop hier niet

Koop hier niet, mijn moeder wil bikini retourneren maar kan nergens retourformulier downloaden, er staat mail ons maar vervolgens reageren ze niet op haar emails. Echt schandalig is geen zuivere koffie dit bedrijf, wees gewaarschuwd!

28 mars 2026

Koop hier niets!

Mensen, koop hier niets!
Geen mogelijkheid voor retour en 2-3 weken op je bestelling wachten van inferieure kwaliteit.

26 mars 2026

Is een echte scam.

Is een echte scam.
Ze beweren een fysieke shop in Amsterdam te hebben, wat
Niet klopt. Is dropschipping uit China.
Kledij was echt van heel slechte kwaliteit en veel te klein wat je dus kunt verwachten van dropshippers uit
China. Retourneren is dan blijkbaar ook naar China en koper draait op voor de
Kosten.

23 mars 2026