Twee weken geleden aanvullende informatie gegeven aan comodos. Nog steeds geen antwoord gekregen, dat bewijst maar weer dat dit bedrijf geen enkele interesse heeft in hún klanten. Het zijn dus echte... Se mer
Företaget har svarat
Ongelofelijk slechte service!! Gewoon bestelde spullen niet geleverd. Klacht naar mailadres gestuurd, is de mailbox vol. Wel op mijn vorige review gereageerd, met de vraag ze te mailen. Gedaan, je ra... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb 2 airco's besteld van comodos totale waarde 557,90.na anderhalf mand heb ik ze binnen gekregen ,het is totaal anders dan ik had verwacht, geen goede kwaliteit, het lijkt als speelgoed voor kin... Se mer
Företaget har svarat
Dit is mijn 2e review over Comodos Amsterdam. Comodos schaamt zich niet voor haar oplichterij. Wel de 10 tallen standaardreacties met begrip dat je teleurgesteld bent in hun (AI-)reacties. Overigens... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik had nog nooit van commodes gehoord totdat ik op zoek ging naar een usb stick en die vond op de website van commodes. Heb verschillende sites bekeken maar nergens de aanbieding gevonden die hier voor mij lag gelijk besteld voor zo'n mooie prijs.

OPPASSEN!!!
Ik bestelde een zwarte T-shirt via Comodos Amsterdam, omdat de website de indruk wekte dat het om een Nederlandse webshop ging.
Mijn bestelling van 3 juni werd pas op 18 juni geleverd, hoewel op de website snelle/premiumlevering werd vermeld van max. 2 dagen.
De T-shirt kwam gekreukt in een heel klein plastic zakje, ZONDER etiket en voldeed helemaal niet aan de foto's op de website.
Ik heb meer dan 6 e-mails moeten sturen, meerdere keren kreeg ik melding dat hun mailbox onbereikbaar was (delivery failed). Uiteindelijk kreeg ik telkens pas na enkele dagen een reactie.
Pas na mijn aankoop ontdekte ik dat de betaling naar HONGKONG ging! Dat was vooraf niet duidelijk voor mij!
Pas toen ik een retour wilde aanvragen, bleek dat ik het artikel op eigen kosten naar China moest terugsturen. Er wordt geen retourlabel voorzien en de retourkosten zijn hoog. Als alternatief bood men slechts 25% terugbetaling aan.
Mijn ervaring was erg teleurstellend.
Controleer vooraf goed waar je bestelt en lees de retourvoorwaarden aandachtig.
! Update: De reactie van Comodos onder deze review is dezelfde standaardreactie als die ik eerder al per e-mail ontving. Ik had hen vóór deze review al meerdere keren gecontacteerd. Er werd geen nieuwe oplossing aangeboden, daarom blijft mijn beoordeling ongewijzigd

Svar från Comodos
Ik wilde mijn schoenen terugsturen. Ik kreeg geen contact via het mailadres van comodos. Na een tweede keer, kwam er een melding van een volle mailbox. Via andere mailadressen, kwam dezelfde melding. Daarmee is Comodos onbereikbaar en kunnen de schoenen niet retour.
Zoals in de reactie van Comodos gevraagd gereageerd op het aangegeven mailadres van info@comodosnl. Weer een automatisch gegenereerd bericht dat de postbus (info@comodos) vol zit.

Svar från Comodos
Bestelling gedaan op 4 juli. Tot op heden geen bestelling ontvangen. Meerdere malen een email gestuurd, telefonisch zijn ze niet te bereiken.

Svar från Comodos
Koop hier niet krijg niet .De broek die je op de foto ziet. Is heel anders . Duurt heel lang voor het binnen is .

Svar från Comodos
Dit is de eerste keer dat ik het gebruikt. Maar heb een goede ervaringen er mee.
Dus ik ga het vaker gebruiken.

Svar från Comodos
Geen goede ervaring, prijs kwaliteit komen niet overeen, afbeelding klopt niet met werkelijkheid, levertijd duurt te lang. Ga niet neer bij dit bedrijf bestellen.

Svar från Comodos
1 ster is nog teveel. Helaas er te laat achter gekomen wat een nep bedrijf het is, spullen komen van Shien, waar het zelfde artikel voor 6 € te koop staat.
Is het dan nog een Okay product als, had ik maar verder moeten kijken. Alleen het lijkt niet eens op de foto.
Er staat Linnen ,is het niet, valt ruim ,is het niet en over de knie, het lijkt er niet op. Als je het terugzend beleid leest, het kost veel geld en je krijgt geen contact met het bedrijf . Al met al voortaan eerst goed nalopen en vooral hier nooit meer bestellen. Weer wat geleerd

Svar från Comodos
Wat een slecht bedrijf! Het is een “gelikte” site en zodra je betaald hebt krijg je een mail uit Hong kong . Dan weet je eigenlijk al dat je genaaid wordt . Het pakket komt niet en als je mailt wordt het ineens met spoed bezorgd op een verkeerd adres. Vervolgens zit er iets anders in het pakket dan dat je besteld hebt. Een artikel van slechte kwaliteit wat niet lijkt op het plaatje van de site.
Retour sturen kost natuurlijk een flink bedrag. Kortom je voelt je beetgenomen. Misleiding noemen ze dit.
Ik hoop dat naar aanleiding van deze review niemand meer iets besteld. Je komt bedrogen uit.

Svar från Comodos
Bij de betaling bleek mijn geld rechtstreeks naar Hongkong te gaan. Niet dus, gelijk afgebroken, wegwezen!

Svar från Comodos
Waardeloos! Als jullie reageren stuur dan even je nummer dan bel ik je even!

Svar från Comodos
Hier helaas ook een slechte ervaring, ik had jammer genoeg de reviews niet bekeken toen ik bestelde…
Ik kreeg nog steeds geen tracking van het bestelde product. Als ik een mail naar de klantendienst stuur krijg ik een automatische mail dat hun mailbox vol zit, en op een andere manier kan ik hen ook niet bereiken. Ik vrees dus dat ik mijn centjes zal kwijt zijn.
En wat een grap is dit, jullie reageren hieronder om te mailen naar het mailadres waarvan de mailbox vol is, gewoonweg pure oplichting is dit.

Svar från Comodos
Ik had de verkeerde artikel besteld en wilde direct bestelling annuleren maar kreeg steeds mijn mail terug!! Met box zit vol en krijg steeds dat bestelling onderweg is
Ik wil mijn geld terug!!

Svar från Comodos
Ze hebben geen winkel in Amsterdam dus oplichters. Ze claimen dit op hun site

Svar från Comodos
Waardeloos! Wat ging mis, alles!! Duurde 4 weken voordat de bestelling er was. Slechte kwaliteit en pasvorm. Terugsturen is kansloos! Kan alleen door een mail te sturen welke je continu terugkrijgt aangezien de mailbox vol is. Oplichters zijn het!
Zelfs de reactie op bovenstaand bericht is belachelijk, aangezien je geen mail kunt sturen naar hun infomail. Je krijgt dan een automatisch replay dat de mailbox vol is. Trap er niet in!

Svar från Comodos
Alles wat geschreven is klopt. Waardeloos ! Het duurt zeker een maand en je betaalt te veel voor troep. Je bestelt een linnen broek krijgt een katoenen broek waar je dwars door heen kijkt en geen model in zit. Waardeloos hoop dat degene in China die hem gemaakt heeft nog iets aan deze nep broek verdiend

Het is gewoon Temu 2.0.
Het duurde 1 maand tot dat het binnen was. Email gestuurd om te retouren tot heden geen antwoord gekregen.
DUS NIKS BESTELLEN!
* heb al meerdere keren contact opgenomen en geen een keer reactie ontvangen.

Svar från Comodos
Eerst had ik een t-shirt besteld bij comodos in de Large versie , ik was namelijk fout want het moest een Medium zijn . Dan maar een mailtje gestuurd voor correctie welke snel beantwoord werd. Het type in Medium was niet meer voorhanden . Mijn bedrag is spontaan binnen 1 werkdag teruggestort op mijn rekening . 👍

Svar från Comodos
De volgens online winkel linnen kleren die ik bij Comodos bestelde waren 100% polyester, zonder tickets of labels en waren enkele weken onderweg. Ze kwamen heel waarschijnlijk niet via NL zoals ik verwachtte en waren zeer duur voor het soort brol dat ik uiteindelijk ontving. Nooit zaken doen met deze webshop!

Svar från Comodos
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.