Comforth Scandinavia Omdömen

1 672
TrustScore 5 av 5

4,8

Jätteskön infra-bastufilt! Jag har haft två andra förut, den här från Comforth Scandinavia är den bästa! Den blir snabbt varm utan att brännas. Jag använder den varje morgon för att ta hand om min kro... Se mer

jag har efter en snabb leverans nu hunnit använda comforth microderm vid några tillfällen. jag är verkligen positivt överraskad över hur ren huden känns efter behandling med porrengöraren. Jag har ock... Se mer

Snabb leverans. IR bastufilten fungerar bättre än förväntat t.o.m! Jag har bastat länge i vanlig IR bastu med god effekt på mina smärtor (reumatism). Trodde aldrig att jag kunde få samma effekt med de... Se mer

Jag är så tacksam för allt hjälp jag fick angående min upplevelse med Comfort Aipro hårtork. Fantastisk service. Tack så mycket igen med hjälpen som gjorde mig att få mer förtroende för er. Har köpt m... Se mer

1. Dagspa
  2. Ansiktsspa
  3. Butik med hårprodukter
  4. Hårborttagning med laser
  5. Bastu
  6. Hudvårdsmottagning

Comforth Scandinavia offers professional skin care, hair care and wellness products, that give you exceptional results in the comfort of your own home. We're a small Danish-owned company, passionate about innovative and effective personal care. Customer service is available everyday of the year. Contact info can be found on our local stores. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Visit the online store relevant to your local market here: 🇩🇰 comforth.dk 🇳🇴 comforth.no 🇸🇪 comforth.se

100% Satisfaction Guarantee

+100 days return policy

+100 days return policy
🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Vores produkter er testede af mange, glade og tilfredse kunder. Derfor er vi sikre på, at produkterne virker som lovet, hvorfor vi tilbyder 100-dages 100% tilfredshedsgaranti. Vi garanterer dig altså resultater med vores produkter, og dar du alligevel ikke oplevet forskel indenfor 100 dage fra dagen du modtog produktet, kan du anmode om at få pengene retur mod returnering af produktet. 🇬🇧🇬🇧🇬🇧 Our products have been tested by many happy and satisfied customers. Therefore, we are confident that the products work as promised, which is why we offer a 100-day 100% satisfaction guarantee. We guarantee you results with our products, and if you still haven't experienced a difference within 100 days from the day you received the product, you can request a refund by returning the product.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Alla omdömen

(1 672)

337 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mycket positiv till denna IPL jag köpt…

Mycket positiv till denna IPL jag köpt från er, snygg design och bra och lätt förståeligt bruksanvisning. Har använt produkten för kort tid för att kunna se något resultat än, men tänker att jag kommer lämna ytterligare feedback på resultat igen om nån månad. Snabb leverans och trevlig kundtjänst är också ett stort plus ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 augusti 2023

Hej Heidi

Tusen tack för din fantastiska recension! ☀️

Vi är så glada över att höra att du gillar den eleganta designen och att bruksanvisningen är lätt att förstå. Vi hoppas verkligen att IPL-en lever upp till alla dina förväntningar. 🥳

Tack för dina berömmande ord om vår snabba leverans och vänliga kundservice. Det betyder mycket för oss att veta att vårt arbete gör en skillnad för dig. 🚀⭐️

Vi ser fram emot att höra från dig igen när du har haft möjlighet att se resultaten av IPL-en. Tills dess önskar vi dig en fantastisk tid med produkten. 💖

Om det är något vi kan hjälpa dig med är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan nå oss alla vardagar från 9–17 på kundservice@comforth.se eller via telefon på 010-810 90 98. 📞

Ha en underbar dag! 🌈

De bästa hälsningarna

Bara hunnit börja testa

Bara hunnit börja testa, smidig och snygg. Väntar med spänning på resultatet!

22 juli 2023

Hej Susanna

Tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du hittills har haft en smidig och trevlig upplevelse. Vi förstår att det kan vara för tidigt att redan säga något om resultaten, men vi ser verkligen fram emot att höra mer. 😊

Om du behöver hjälp längs vägen, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa alla vardagar från kl. 9 till 17! 🌟

Önskar dig en riktigt bra dag!

Susan, Comforth Scandinavia

Snabb leverans och varan/IPL fungerar…

Snabb leverans och varan/IPL fungerar som den ska. Av deras mejl får jag känslan av ett företag som är ytterst mån om att ha nöjda kunder och det gillar jag. Har inte använt produkten tillräckligt länge för att hinna se resultat men produkten är enkel att använda tack vare den tydliga instruktionen.

21 juli 2023

Hej Anna

Tack för din fina recension! 😊

Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba leverans och kundservice. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda! 💪

Det är också fantastiskt att du finner vårt produkt och dess instruktioner lätta att använda. Det är en av de saker vi verkligen bryr oss om, för att säkerställa en bra upplevelse för våra kunder. Vi är säkra på att resultaten kommer när du har använt produkten lite längre. 💫

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp. Vi är här för att hjälpa dig hela vägen!

Ha en underbar dag!

Bästa hälsningar,
Susan, Comforth Scandinavia

Bra produkt av god kvalitet

Köpte en infraröd bastufilt av comforth. Googlade först och hittade den här som verkade bäst. Har inte ångrat mig. Känns att det är en kvalitetsvara. Kommer att ha mycket nytta av den speciellt under den kalla årstiden.

17 juli 2023

Hej Yvonne

Tusen tack för din recension! ⭐

Vi är otroligt glada att du tycker att vårt bastufilt är bra och av god kvalitet.

Vi strävar alltid efter att leverera de bästa produkterna till våra kunder, och vi är säkra på att du kommer att njuta av det när det blir kallt igen. 😸

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information om bastufilt, är du mer än välkommen att kontakta oss antingen på kundservice@comforth.se eller 010-810 90 98 alla vardager från 9-17. 🤗

Önskar dig en fantastisk dag! 🌞

Varma hälsningar
Emil, Comforth Scandinavia

Professionell och snabb service

Professionell och snabb service! Produkten skickades samma dag som beställningen lades.

26 juni 2023

Hej Linda

Tusen tack för din fantastiska recension! 🌟

Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord och är glada att höra att du var nöjd med vår service. 🙌

Vi gör alltid vårt bästa för att vara professionella och snabba i vårt arbete, och det är fantastiskt att veta att din beställning skickades samma dag som du gjorde beställningen. 🚀

Om du behöver hjälp eller har frågor i framtiden, finns vi här för att hjälpa dig på vardagar mellan kl. 9 och 17. Vi ser fram emot att få se dig i vår butik igen i framtiden! 😊

Många glada hälsningar

Beställde en IPL till Sverige

Beställde en IPL till Sverige. Otroligt kort leveranstid! Produkten är lätt att använda och har tydliga instruktioner. Har bara hunnit behandla en gång, men ser fram emot de goda resultat som produkten utlovar. Mycket nöjd!

22 juni 2023

Hej Erica

Tusen tack för att du tog dig tid att lämna en så positiv recension! 🌟

Vi är glada att höra att du uppskattar både vår snabba leveranstid och användarvänligheten av vår produkt. 😊

Vi är alltid här för att ge bästa möjliga service, och vi hoppas verkligen att du kommer att bli nöjd med de resultat som IPL-behandlingen ger.

Vi ser mycket fram emot att se dig i butiken igen i framtiden. Om du någonsin behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi står till ditt förfogande varje vardag från kl. 9 till 17!

Önskar dig en fantastisk dag! 🌈

Bra service

Innan jag köpte min IPL laser var jag i kontakt med kundservice för att få svar på några frågor angående användningen av maskinen, jag fick snabba och hjälpsamma svar. Nu har jag använt lasern några gånger och väntar på resultatet.

10 juli 2023

Hej Caroline

Tack för den fina recensionen!

Vi är så glada att du tog dig tid att kontakta oss med dina frågor så att vi har kunnat hjälpa dig. Det gläder oss att höra att du känner att du fick snabba och hjälpsamma svar - det är verkligen det vi strävar efter! 😊

Vi förstår att du är spänd och väntar på resultaten efter att ha använt IPL’en några gånger. IPL-behandlingar kan ta lite tid innan du ser tydliga förändringar, så vi rekommenderar att du är tålmodig och ger det lite mer tid. Vi hoppas verkligen att du snart kommer att uppleva fantastiska resultat! 💪

Om du har fler frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss igen. 🌟

Vi önskar dig en underbar sommar. ☀️

Susan, Comforth Scandinavia

IPL-PRO "SIMPLY THE BÄST"

IPL-PRO "SIMPLY THE BÄST",enkelt och smidigt att använda det tar endast max en kvart och därefter redo att sätta på min bikini.Ytterst nojd med behandlingsresultat hittills,jag använder den nu för tiden varannan vecka.
Gällande premiumpaket,var intresserad av microderm.Jag har använd det bara 2 gånger nu och huden känns redan mjukare,jämnare hudton.Första gången huden var ganska röd efter behandlingen,men andra gången jag fick tänja området som jag skulle applicera microderm och blev inte lika röd.Båda gånger produkter levererades inom 4 dagar,något som är också värd att påpeka.

8 juli 2023

Hej

Wow! Tusen tack för ”SIMPLY THE BÄST” recensionen. 🌸

Vi är otroligt glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med vår IPL Pro. Vi strävar alltid efter att skapa produkter som är enkla och lätta att använda, så det är verkligen roligt att höra att du tycker den är väldigt användarvänlig! 👏

Det är också jättebra att du redan kan se och känna en skillnad efter bara två behandlingar med vår Microderm.

Vi förstår din oro kring rodnaden efter din första Microderm-behandling. Det är dock ganska normalt att uppleva lite rodnad, speciellt i början. Det är dock fantastiskt att höra att du hittade ett bra sätt att undvika rodnaden så mycket som möjligt! 👍

Sist men inte minst, så är vi så glada över att höra att du har märkt vår snabba leveranstid. 🚚💨 Vi strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga service, både när det gäller våra produkter och vår leveranstid. Det är därför riktigt trevligt att det har varit din upplevelse.

Tack så mycket för dina fina ord, och kom ihåg, vi finns alltid här om du behöver ytterligare assistans. 💕

Vi önskar dig en underbar sommar. 🌞

Soliga hälsningar,

Älskar utbudet och produkterna

Älskar utbudet och produkterna. Finna något för alla

25 juni 2023

Hej Caroline

Tack så mycket för ditt ⭐⭐⭐⭐⭐ recension!

Vi är väldigt glada att höra att du är entusiastisk över vårt sortiment av produkter. Det värmer verkligen. ❤️

Tack så mycket för din fina feedback. Vi hoppas att se dig i butiken igen i framtiden.

Än en gång tack för din fantastiska recension och tack för din feedback. Vi uppskattar det verkligen mycket! 🙏

Om du någonsin skulle behöva hjälp är du mer än välkommen att kontakta oss. Du kan nå oss via e-post på kundservice@comforth.se eller via telefon på 010-810 90 98. Du kan nå oss alla vardagar från 09:00 till 17:00. 📞 📧

Vi önskar dig en underbar helg. 🌞

Med vänliga hälsningar

Wow wow wow

Smidigt att beställa, snabb leverans, bra instruktioner & enkel att använda. Ser framemot resultatet

4 juli 2023

Hej Amanda,

Wow wow wow! Tack så mycket för din fina recension. 🌟

Vi är så glada att du har upplevt snabb leverans, bra instruktioner samt att produkten är lätt att använda. Dina söta ord betyder allt för oss, och vi uppskattar mycket att du har tagit dig tid att recensera oss här på Trustpilot. ❤️

Om du någonsin skulle ha frågor är du mer än välkommen att kontakta oss.

Vi kan nås på e-post kundservice@comforth.se eller telefon 010-810 90 98. 📧 📞 Du kan få tag på oss alla vardagar från 09:00 till 17:00.

Vi önskar dig en trevlig helg!

Leende hälsningar,
Sara, Comforth Scandinavia

Snabb leverans, lätt att använda över hela kroppen. Använt 3 gånger nu så ska bli spännande se resultatet framöver.

26 juni 2023

Hej Pernilla,

Tusen tack för din fantastiska recension! 🎉

Vi är glada över att höra att vår produkt levererade snabbt och var lätt att använda på hela kroppen. Det är fantastiskt att veta att du redan har använt den tre gånger, och vi hoppas att du fortsätter att vara nöjd med resultatet i framtiden. 🚀

Om du behöver hjälp eller har frågor längs vägen, finns vi alltid här för att hjälpa dig. Du kan kontakta oss på kundservice@comforth.se eller via telefon på 010-810 90 98 på vardagar mellan 9–17.

Vi önskar dig fortsatt lycka till med användningen av vår produkt, och vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden. 🤗

Tack för att du valde oss, och ha en underbar dag! ☀️✨

De bästa hälsningarna,
Ann-Sofie, Comforth Scandinavia

Snabb leverans och bra produkter

Snabb leverans och bra produkter! Min hy har blivit så mycket finare, mer lyser samt mindre pormaskar. Rekommenderar verkligen denna sida för att alla som vill ha fin hy.

Hej Caroline

Tusen tack för din positiva feedback! 😊 Vi är alltid glada att höra att våra produkter gör en skillnad, och det låter fantastiskt att din hud har förbättrats så mycket. ✨

Vi uppskattar verkligen din rekommendation. Det är alltid trevligt för oss att höra att våra kunder är tillräckligt nöjda för att rekommendera oss till andra. Ditt stöd betyder verkligen mycket för oss. 🙏

Om du någonsin har frågor eller behöver hjälp med våra produkter, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här alla vardagar mellan 9:00-17:00. 📞

Ännu en gång tack för din feedback och ditt stöd.

Vi ser fram emot att se dig i butiken igen i framtiden. 🎉

Vi önskar dig en underbar dag! 🌼

Bästa hälsningar

Sara, Comforth Scandinavia

Världens bästa kundbemötande och snabb…

Världens bästa kundbemötande och snabb leverans. Beställde först föregångaren men ändrade mig och ville ha Pro ist och allt gick smidigt och fort. Insåg att glasögonen inte passade på mina vanliga glasögon 👓 och fick hjälp med ett par större som är påvög nu… De som jobbar där ar alla väldigt servicminded, hjälpasamma och jättetrevliga att ha att göra med och jag kan varmt rekommendera detta företag. ❤️

21 juni 2023

Hej Cecilia

Tack för ditt fantastiska omdöme! 🙌

Vi är så glada att höra att du är nöjd med både vårt bemötande och den snabba leveransen. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder glada och hjälpa till på bästa möjliga sätt. 😊

Det är verkligen inga problem att du ändrade dig och ville ha den nya modellen, vi är här för att göra dig nöjd! Vi är också glada att du fick hjälp med ett par större glasögon som passar dig bättre. Vi vill att du ska vara bekväm och nöjd. 👓

Vi gör allt för att se till att våra kunder har en trevlig upplevelse. Det är fantastiskt att höra att du har känt dig väl omhändertagen av dem. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa servicen i framtiden. ❤️

Om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig. Vi finns här för dig alla vardagar frän 9-17!! 🌟

De allra bästa hälsningarna

Är nöjd

Tog 2 veckor innan jag fick hem min beställning eftersom den först sorterats ut fel. Men jag har inte behövt gå in för att rätta till något så jag är nöjd ändå över att dom gjorde allt så enkelt som möjligt för mig. Har bara hunnit prova lasern en gång lite snabbt så kan inte avgöra om den är bra än

20 juni 2023

Svar från Comforth Scandinavia

Tack så mycket för din underbara recension. 🌟

Vi beklagar för den längre leveranstiden. Vi vill dock försäkra dig om att vi alltid strävar efter att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder. 🚚

Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Det betyder mycket för oss att veta att vi har lyckats göra processen enkel för dig. ❤️

När det gäller din IPL är det helt förståeligt att du behöver mer tid för att avgöra om den uppfyller dina förväntningar. Vi hoppas att den kommer att visa sig vara fantastisk för dig. 🌸

Om du har några frågor eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan nå oss alla vardagar mellan kl. 9-17 på kundservice@comforth.se eller via telefon på 010-810 90 98. 📞

Vi önskar dig en riktigt härlig dag! ☀️

Bästa hälsningar,
Ann-Sofie, Comforth Scandinavia

Snabb leverans och fin service!

Snabb leverans och fin service!
Bara hört gott om Comforth och dom lever upp till sitt goda rykte.

19 juni 2023

Hej Johann

Tack så mycket för din söta recension. 🎉

Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du har haft en positiv upplevelse med vår service och att vi lever upp till vårt goda rykte. Vi är verkligen tacksamma att du har hört gott om oss och att vi har motsvarat dina förväntningar! 💕

Vi strävar alltid efter att säkerställa snabb leverans och ge dig bästa möjliga service. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara både trevlig och problemfri. 😊

Om du någonsin behöver hjälp eller har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan kontakta oss alla vardagar från 9-17 på kundservice@comforth.se eller via telefon på 010-810 90 98. 🌺

Vi önskar dig en fantastisk dag. 😸

De bästa hälsningarna,

Nöjd!

Snabb och bekymmersfri leverans! Lyx att få den direkt hem. Snygg förpackning och varan är smidig att använda. Tycker mig redan märka av en minskning på farten av hårväxten.

5 juni 2023

Hej Sarah

Tack för ditt fantastiska omdöme!

Vi är så glada att höra att du är nöjd med din beställning och att leveransen gick smidigt. Det är verkligen en lyx att få produkten direkt hem till dig. 🏠✨

Vi lägger stor vikt vid att ha snygga förpackningar och det är härligt att höra att du uppskattade det.

Dessutom är det fantastiskt att du redan märker en minskning av hårväxtens hastighet efter användning. 🌞

Vi strävar efter att fortsätta ge dig den absolut bästa kundupplevelsen. 🚀

Därför står vi även till ditt förfogande på vardagar från kl. 9-17 för att hjälpa dig med eventuella frågor som kan uppstå i framtiden. 🎉

Ha en fantastisk dag!

Vänliga hälsninga
Susan, Comforth Scandinavia.

Smidig och lätt att använda

Smidig och lätt att använda, lite synd att den inte är sladdfri dock. Jättebra med olika styrkor och en bra användarmanual för oss som är nybörjare!
Har ljus och ganska känslig hy men har inte reagerat alls efter behandling, varken under armarna, på benen eller vid bikinilinjen. 88

31 maj 2023

Hej Emelie

Tack för din fantastiska recension! 🦋

Vi är glada över att höra att vår produkt har varit smidig och lätt att använda för dig. Vi beklagar dock att den inte är trådlös. Vi kommer att ta ditt kommentar i beaktning och överväga det för framtida förbättringar av våra produkter. 🥰

Det är underbart att höra att du har haft nytta av de olika styrkorna och den användarvänliga manualen, särskilt om du är nybörjare. Vi strävar alltid efter att erbjuda de bästa verktygen och informationen till våra kunder. Det är också skönt att höra att behandlingen har varit skonsam för din ljusa och känsliga hud. 💕

Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp, är vi alltid redo att hjälpa dig. Du kan kontakta oss alla vardagar från 9-17 på kundservice@comforth.se eller via telefon på 010-810 90 98. 🌸

Ha en underbar dag! 😸

Med kärlek,
Ann-Sofie, Comforth Scandinavia

Beställde både IPL hårborttagaren och…

Beställde både IPL hårborttagaren och Microderm diamant slipning.
Leveransen gick snabbt efter beställning👍
Blev dock lite förvånad när jag skulle hämta ut paketet, då de inte krävdes någon legitimation för att få ut det, hon på posten sa att det hade postats som "vanligt brev". Har dålig koll på alla postregler i denna sekund, men har aldrig kunnat hämta ut stora paket och varor beställda från nätet utan leg. tidigare.
Hur som helst gillade jag inte att det gick att hämta ut produkter värt ca 4000kr utan legitimation.
Men antar och hoppas detta är något Comforth kan få förändring på efter lite upplysning om det.✌️
När det kommer till produkterna i sig har jag inte ägt dom tillräckligt länge för att kunna dela min upplevelse av dom, kommer troligtvis lägga ut en till recension senare med dess resultat.

Hittills är jag ändå väldigt nöjd!
Tack för mig,
Sofie

Hej Sofie

Tack så mycket för din ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - stjärnbetyg.

Vi är så glada att höra att leveransen var snabb och att du överlag är nöjd med din upplevelse. 💕

Vi vill beklaga förvirringen angående legitimationen vid hämtning av ditt paket. Vi vill dock påpeka att det inte är vi som bestämmer om legitimation ska visas vid utlämning av paket. Det är upp till uthämtningsstället och de gällande postreglerna. Vi rekommenderar därför att du kontaktar uthämtningsstället direkt för att få mer information om deras specifika policy. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter du kan ha upplevt på grund av detta. Vi uppskattar din feedback och vi kommer definitivt att ta detta till oss. 🙏❤️

Vi ser fram emot att höra om din upplevelse med produkterna när du har haft möjlighet att använda dem under en längre tid. Din åsikt betyder mycket för oss och vi uppskattar din tålamod när det gäller att dela dina resultat i en senare recension. 🌸

Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp är vi alltid här för att hjälpa dig. Vi kommer att göra vårt bästa för att se till att du är nöjd. Du kan kontakta oss alla vardagar från 9-17 på kundservice@comforth.se eller via telefon på 010-810 90 98. ✨

Ännu en gång vill vi tacka dig för att du valde oss och vi önskar dig en fantastisk dag! ☀️

Med kärlek,
Ann-Sofie, Comforth Scandinavia

Har prövat maskinen några ggr nu

Har prövat maskinen några ggr nu. Ser inte resultat än men är faktiskt övertygad om att det kommer att funka då hela upplevelsen av såväl köp som förpackning och användning verkar seriöst genomtänkt.

Hej Anna

Tusen tack för din recension. ❤️

Vi uppskattar ditt tålamod och förtroende för vår produkt. Det stämmer att det kan ta lite tid innan de fullständiga resultaten syns - det varierar mycket från person till person. Vissa upplever redan resultat efter 3 veckor och andra först runt vecka 8. Men jag är övertygad om att du kommer att se resultat över tid. 🤞

Tack för din feedback om din köpupplevelse och vår förpackning. 🦋

Kom ihåg att vi är här för att hjälpa till. Om du har några frågor, behöver hjälp eller vägledning längs vägen, tveka inte att kontakta oss.

Du kan nå oss på telefonnummer 010-810 90 98 eller via e-post kundservice@comforth.se alla vardagar mellan 09:00-17:00. ☎️

Tusen tack igen och ha en fantastisk dag! 🌞

Varmaste hälsningar
Simone, Comforth Scandinavia

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans, lyxig förpackning och tydlig instruktion. Helt klart nöjd än så länge.

8 juni 2023

Hej Linnea

Tusen tack för din recension! ✨

Det gläder mig mycket att höra att du är nöjd med den mycket snabba leveransen, den lyxiga förpackningen och de tydliga instruktionerna. Vi strävar alltid efter att ge den bästa upplevelsen till våra kunder, och det är härligt att veta att du är helt nöjd hittills. 😸

Om det är något annat jag kan hjälpa dig med, eller om du har ytterligare frågor, är du välkommen att kontakta oss. 🙏

Vi kan nås på 010-810 90 98 eller via kundservice@comforth.se alla vardagar mellan 09-17. 🤗

Önskar dig en fantastisk dag! ☀️

Varma hälsningar
Emil, Comforth Scandinavia