Jätteskön infra-bastufilt! Jag har haft två andra förut, den här från Comforth Scandinavia är den bästa! Den blir snabbt varm utan att brännas. Jag använder den varje morgon för att ta hand om min kro... Se mer
jag har efter en snabb leverans nu hunnit använda comforth microderm vid några tillfällen. jag är verkligen positivt överraskad över hur ren huden känns efter behandling med porrengöraren. Jag har ock... Se mer
Snabb leverans. IR bastufilten fungerar bättre än förväntat t.o.m! Jag har bastat länge i vanlig IR bastu med god effekt på mina smärtor (reumatism). Trodde aldrig att jag kunde få samma effekt med de... Se mer
Jag är så tacksam för allt hjälp jag fick angående min upplevelse med Comfort Aipro hårtork. Fantastisk service. Tack så mycket igen med hjälpen som gjorde mig att få mer förtroende för er. Har köpt m... Se mer
Comforth Scandinavia offers professional skin care, hair care and wellness products, that give you exceptional results in the comfort of your own home. We're a small Danish-owned company, passionate about innovative and effective personal care. Customer service is available everyday of the year. Contact info can be found on our local stores. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Visit the online store relevant to your local market here: 🇩🇰 comforth.dk 🇳🇴 comforth.no 🇸🇪 comforth.se
+100 days return policy

Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Relativt snabb leverans direkt i brevlådan.
Krävs nog lite övning för att få till lockarna och snurra åt "rätt" håll.
Saknar dock en "CE"-märkning!

Svar från Comforth Scandinavia
Har köpt en Comforth IPL o jag har använt den några gånger. Håller kanske inte allt som är lovat men jag känner mig nöjd med mitt köp.

Svar från Comforth Scandinavia
Sovtäcket har hittills varit en positiv upplevelse. Bättre sömn som varit ett stort problem. Produkten känns robust och med hög kvalitet. Jättebra support. Vänliga, hjälpsamma samt svarar snabbt. Vi förväntar oss stora hälsovinster på lite sikt!

Svar från Comforth Scandinavia
Använd inte Postnord som leverantör då dom inte uppfyller kraven. Dom lämnade inte paketet hemma hos mig trots att det står hemleverans, jag fanns hemma flera dagar i rad så dom kan heller inte säga att dom försökt lämna det. Därav blir inte betyget bättre.

Svar från Comforth Scandinavia
Bästa investeringen jag gjort på länge och jag ÄLSKAR den!
Bastufilten är av god kvalitet och värmen fördelas jämt i filten. Den är lätt att torka av och hålla fräsch efter varje användning. Min hud har fått en fin ”glow” och jag känner hur kroppen detoxar och gör sig av med onödiga toxiner. Sömnen har blivit avsevärd bättre och jag kommer lättare ner i djupsömn och kroppen känns ”lättare” och rörligare. Använder den flera kvällar i veckan, allt från 35min till 60min och får då en stunds avkopplande egentid. Dricker en halv liter vatten med elektrolyter både innan och efter.
Vid eventuella frågor jag haft så har kundservice varit väldigt tillmötesgående, proffsiga och återkopplat utan längre dröjsmål.
Rekommenderat den till alla jag känner, som även fått komma och ”provbasta” och de har blivit positivt överraskade.

Svar från Comforth Scandinavia
Tyvärr fungerade ej IPL på mig. Korrespondent och hjälp från företaget gick bra.

Svar från Comforth Scandinavia
Snabb leverans och toppenservice rakt in i brevlådan

Svar från Comforth Scandinavia
Snabb leverans så det var toppen! Köpte diamantslipen och har använt den flitigt. Funkar bra för porrengöring, men tyvärr har jag inte upplevt något önskat resultat utöver det.

Svar från Comforth Scandinavia
Har goda förhoppningar, har precis fått hem min laser och bara använt den 2 gång.

Svar från Comforth Scandinavia
Snabb och problemfri leverans. Produkten var hel och fungerade men resultatet behöver ha några veckor på sig för att jag ska se hur bra den fungerar.

Svar från Comforth Scandinavia
Snabb leverans och produkten var toppen:)
Har inte använt så länge, men känns som att den gör jobbet!

Svar från Comforth Scandinavia
Beställningen kom väldigt snabbt och bra paketerat. Har hittills använt den 3 gånger, den känns väldigt bra och lätt att använda, och väntar spänt på att se resultatet om några veckor!

Svar från Comforth Scandinavia
Bra kvalitet och lätt att använda. Jag har inte provat den tillräckligt många gånger för att veta om den ger resultat. Bra hjälp från kundtjänst då jag hade ett ärende till dem.

Svar från Comforth Scandinavia
Smidig beställning och leverans, tydliga instruktioner, smärtfri användning och ser fram emot att se resultatet :)
PS. Min man blev också intresserad så nu är vi två användare :D

Svar från Comforth Scandinavia
Pålitliga , jag fick en ny laser apparat när jag meddelade att min tidigare beställning hade teknisk problem. Jag kommer att rekommendera er till alla mina vänner.

Svar från Comforth Scandinavia
Kundservicen är på topp! Ni kan känna er trygga att handla härifrån, alltid tillgängliga arbetare som ser till att lösa problemet.

Svar från Comforth Scandinavia
Hade problem med min första beställning och fick snabbt hjälp, en ny produkt skickades utan strul och fick superbra service av Emil. Rekommenderas starkt! ☀️

Bra pris, bra produkt!
Inget att klaga på, toppen deal!
Jag återkommer när vi behöver något annat ur sortimentet…
Tack!