Comforth Scandinavia Omdömen

1 672
TrustScore 5 av 5

4,8

Jätteskön infra-bastufilt! Jag har haft två andra förut, den här från Comforth Scandinavia är den bästa! Den blir snabbt varm utan att brännas. Jag använder den varje morgon för att ta hand om min kro... Se mer

Snabb leverans. IR bastufilten fungerar bättre än förväntat t.o.m! Jag har bastat länge i vanlig IR bastu med god effekt på mina smärtor (reumatism). Trodde aldrig att jag kunde få samma effekt med de... Se mer

Jag är så tacksam för allt hjälp jag fick angående min upplevelse med Comfort Aipro hårtork. Fantastisk service. Tack så mycket igen med hjälpen som gjorde mig att få mer förtroende för er. Har köpt m... Se mer

1. Dagspa
  2. Ansiktsspa
  3. Butik med hårprodukter
  4. Hårborttagning med laser
  5. Bastu
  6. Hudvårdsmottagning

Comforth Scandinavia offers professional skin care, hair care and wellness products, that give you exceptional results in the comfort of your own home. We're a small Danish-owned company, passionate about innovative and effective personal care. Customer service is available everyday of the year. Contact info can be found on our local stores. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Visit the online store relevant to your local market here: 🇩🇰 comforth.dk 🇳🇴 comforth.no 🇸🇪 comforth.se

100% Satisfaction Guarantee

+100 days return policy

+100 days return policy
🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Vores produkter er testede af mange, glade og tilfredse kunder. Derfor er vi sikre på, at produkterne virker som lovet, hvorfor vi tilbyder 100-dages 100% tilfredshedsgaranti. Vi garanterer dig altså resultater med vores produkter, og dar du alligevel ikke oplevet forskel indenfor 100 dage fra dagen du modtog produktet, kan du anmode om at få pengene retur mod returnering af produktet. 🇬🇧🇬🇧🇬🇧 Our products have been tested by many happy and satisfied customers. Therefore, we are confident that the products work as promised, which is why we offer a 100-day 100% satisfaction guarantee. We guarantee you results with our products, and if you still haven't experienced a difference within 100 days from the day you received the product, you can request a refund by returning the product.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Jättebra produkter

Jättebra produkter

7 oktober 2025

Hej Ahmed

Tusen tack för din fina recension!✨

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter!
Om du skulle stöta på några problem är du alltid välkommen att skriva eller ringa till oss 😊

Bästa hälsningar,
Andreas, Comforth

Fantastisk produkt och bra service

Så bra service från kundtjänst och snabb leverans. Har njutit av min IR bastufilt flera gånger, den är lätt att använda och jag somnar nästan varje gång för jag blir så avslappnat. Ett enda minus, dragkedjan inte går att stänga från insidan.

19 oktober 2025

Hej Pia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de skønne ord! 💛

Vi bliver så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores kundeservice og din IR-saunatæppe.

Det betyder meget for os, at du føler dig afslappet og godt tilpas efter brug – præcis sådan skal det være! ✨

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi tager naturligvis dit input om lynlåsen med videre til vores produktteam – vi sætter stor pris på din feedback. 🙏

De varmeste hilsner,
Rasmus – Comforth Scandinavia

Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och bra produkt är viktigast för mig. Hur mycket kommer jag då använda bastufilten när det blir vinter då jag använder den nu minst 3 gånger i veckan.

21 oktober 2025

Hej Laila

Tak for din anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. 😊

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af Saunatæppet.

Vi nyder at høre, når vores produkter gør en forskel i hverdagen. ✨

Bedste hilsner
Diana, Comforth Scandinavia

mycket nöjd med detta köp!

jag har efter en snabb leverans nu hunnit använda comforth microderm vid några tillfällen. jag är verkligen positivt överraskad över hur ren huden känns efter behandling med porrengöraren. Jag har också använt diamanthuvudet vid något tillfälle och huden får en fin lyster efter behandling. Cellcare krämen som ingick i köpet svalkar och känns härlig mot huden. jag kan ärligt rekommendera detta köp till alla som funderar på att köpa produkten.

20 oktober 2025

Hej Marianne,

Tusen tack för de 5 stjärnorna och den fina recensionen! 🌟

Vi är så glada att höra att du är nöjd med ditt köp och att både Comforth Microderm och Cellcare-cremen har gett dig bra resultat. ✨

Din rekommendation betyder mycket för oss – tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse 💛

Vi ser fram emot att få välkomna dig igen hos Comforth Scandinavia! 🌺

Victoria, Comforth Scandinavia

Super bekväm fot och vad maskin.

Bra och snabb logistic. Bra och lättmanövrerad butikssida. Enkel betalning,och sist men inte minst en
bra produkt som var exakt lika bra som utlovats.
Jag beställde en fot och vadmassage maskin som under lättar mina neuropati besvär. Jag har redan nu bestämt mej för att behålla min massage maskin trots att det ät 100 dagars öppet köp på min massagemaskin. Jag rekomenderar massagemaskinen
till alla somvill ha en skön massage för både fötter och vader och inte enbart för att lindra neuropati.

3 oktober 2025

Hej Lars

Tusen tack för din fantastiska recension 🌟
Vi blir verkligen glada av att höra att du är så nöjd med både din fot- och vadmassagemaskin och hela upplevelsen hos oss – från beställning till leverans.

Så härligt att höra att maskinen redan har gjort skillnad för dina neuropatibesvär.

Vi hoppas att du får många sköna och avkopplande stunder framöver 💙

Med vänliga hälsningar
Catharina, Comforth Scandinavia

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Bra hemsida och betallösning. Produkten över förväntan💥💪😀 ganska dyr men värt pengarna.

16 oktober 2025

Hej Joakim

Tusen tack för din recension. ✨

Vi är så glada att höra att du är nöjd med både leveransen, hemsidan och produkten – och att det levde upp till förväntningarna (till och med lite mer 💥😉).

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss!

Om det någonsin är något vi kan hjälpa till med, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. 🙌🏼

Önskar dig en underbar dag! 🥰

Vänliga hälsningar
Ann-Sofie, Comforth Scandinavia

Väldigt bra och snabb service

Väldigt bra och snabb service! Min första beställning uppfyllde inte det man förväntade sig men då fick jag en ny helt utan problem så nu väntas det med spänning med resultat! Rekommenderar dom ändå starkt pga deras stora kund proffsighet!:)

6 oktober 2025

Hej Frida

Tusen tack för din fina recension. ✨

Vad härligt att höra att du fick snabb och professionell hjälp – precis som det ska vara!

Vi beklagar förstås att din första beställning inte levde upp till förväntningarna, men är glada att vi kunde lösa det snabbt. 🌸

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp. 🙏

Önskar dig en underbar dag. ❤️

Med vänliga hälsningar

Väldigt hjälpsam!

Ska inte ljuga! Var skeptisk innan, men köpte denna då jag hade enorma problem med rakfinnar i intimområdet! Denna har verkligen hjälpt mig sååå mycket! Tillsammans med aftercare produkter med teetree oil! Rekommenderar denna ipl produkt😌 Inga rakfinnar alls, och betydligt mindre hårväxt i intimområdet!

25 juni 2025

Hej Isabella

Stort tack för din recension. ✨

Det är så härligt att höra att du har haft en så positiv upplevelse med produkten – och att den verkligen har gjort skillnad för dig!

Vi blir verkligen glada av att höra att du har fått märkbart mindre hårväxt. 🥰

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp.

Önskar dig en underbar dag. ❤️

Varma hälsningar
Ann-Sofie, Comforth Scandinavia

Älskar min ir-bastufilt jag köpte för…

Älskar min ir-bastufilt jag köpte för några veckor sedan. Använder den så gott som dagligen. Så skönt med värmen och det blir en välbehövlig avkoppling och återhämtning för mig som annars är för rastlös för meditation och liknande. Så det är en win-win både för kroppen och psyket 🙏❤️ extra plus för så snabb leverans 🙂

11 november 2024

Hej Karin

Tusen tack för den fina recensionen 🌟

Vi är så glada att höra att du älskar din Bastufilt och att du har funnit den avslappnande och fördelaktig för både kropp och sinne 🙏

Det betyder verkligen mycket för oss att den kan hjälpa dig att få lite ro, särskilt när meditation inte är din grej ❤️

Vi uppskattar också mycket att du nämner den snabba leveransen – vi arbetar hårt för att ge våra kunder den bästa servicen.

Om du har några frågor eller något annat är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa 💖

Önskar dig en härlig kväll! 😊

De bästa hälsningar

Fantastic face brush

Fantastic face brush den rengör ansiktet på djupt och Masserar samtidigt är väldigt nöjd med denna magic product min hud har blivet ren och får en fin lyster av denna product och porarna har Minskat
Rekomnderar starkt

16 maj 2024

Hej Ilham

Stort tack för din underbara recension! 🌟

Vi är så glada att höra att du är nöjd med din Ansiktsborste. 💖

Att den både rengör på djupet och ger en härlig massage, samt att din hud har fått en fin lyster och porerna har minskat, gör oss verkligen glada. Det är precis det resultat vi önskar för våra kunder.

Tack för att du rekommenderar produkten så varmt. ✨

Vi uppskattar verkligen ditt stöd och önskar dig en fortsatt härlig upplevelse med din hudvårdsrutin. 😊

Anne, Comforth Scandinavia

Köpte en COMFORTH IPL

Köpte en COMFORTH IPL - PERMANENT HÅRBORTTAGARE och är jättenöjd med resultatet. Har använd den några få gånger och ser verkligen hur bra och effektivt det är. Har använd den på
Mina ben och min mans rygg och vi båda är jättenöjda. Jag har svart hår och har kört med full effekt och två varv på samma område på eget bevåg 🙂.
Jättenöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 september 2024

Hej Mona

Tack så mycket för din fantastiska recension. ⭐️

Vi är så glada över att höra att du är nöjd med din IPL! ❤️

Det är fantastiskt att höra att både du och din man har haft positiva resultat. 😄

Om du har några frågor eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss.

Önskar dig en härlig helg. 🌞

Ann-Sofie, Comforth Scandinavia

Har inte använt täcket tillräcklig…

Har inte använt täcket tillräcklig länge för att kunna göra en utvärdering, men jag vill berömma kundservicen som har varit helt fantastiskt med att hjälpa då min leverans försvann under transporten. Dom skickade ett nytt täcke omgående. Helt suveränt

8 augusti 2024

Hej

Stort tack för din recension! 🌟

Vi är glada att höra att du haft en fantastisk upplevelse med vår kundservice. Det betyder mycket för oss att vi kunde hjälpa dig snabbt när din leverans blev borttappad. 😊

Vi är säkra på att du kommer att bli lika nöjd med din nya täcke när du börjar använda det.

Om du behöver hjälp med något, tveka inte att kontakta oss via chat, e-post kundservice@comforth.se eller telefon 010-810 90 98. 📧📞

Vi är här för att hjälpa alla vardagar från kl. 8-20, samt helger från kl. 10-16 och helgdagar från kl. 10-15. 🕗

Ha en härlig dag! 🌟

Simone, Comforth Scandinavia

Älskar den!!!

Älskar den!!!! Har i flera år över haft för mycket hårväxt som sticker ut vid bikinilinjen vilket har resulterat i att man inte vill ha bikini på sig.

Efter några ggr så är jag silkenlen och jag är sååå glad över detta.
Nu är jag beroende och kommer aldrig göra mig av med den.

31 juli 2024

Hej Elisabeth

Tack så mycket for din fantastiska feedback! 🌟

Vi är så glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med vår IPL och att du nu inte kan vara utan den. 🌸

Det är underbart att veta att du nu kan njuta av din tid i bikini utan bekymmer. 💖

Om du någonsin har frågor eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss. 🤗

Ha en trevlig sommar! 🌞

Vänliga hälsningar

Krångligt att returnera.

13 juli 2024

Hej Elizabeth,

Tack så mycket för din recension. 😊

Vi är verkligen ledsna att höra att du har haft problem med att returnera din vara. Vi gör vårt bästa för att göra returprocessen så enkel som möjligt.

Vi är dock mycket tacksamma för din feedback eftersom vi ständigt arbetar med att förbättra vår service.

Om du fortfarande upplever några utmaningar med returen, tveka inte att kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta en lämplig lösning.

Vi är tillgängliga alla årets dagar om du behöver hjälp eller har frågor via chat, e-post: kundservice@comforth.se eller telefon: 010-810 90 98. 💖

Önskar dig en riktigt trevlig dag.

Många varma hälsningar,
Susan, Comforth Scandinavia

Comforth Curler

Beställde Comforth Curler. Snabb leverans, enkel att använda och jättefina lockar. Lockar snabbt också. Enda minus är att den inte funkar så bra på längre hår, svårt att få jämt då den inte kan ta in så mycket hår åt gången, jag har ganska långt och tjockt hår. Annars väldigt nöjd.

6 juli 2024

Hej Ida

Tusen tack för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba leverans och de fina lockar du får med din Comforth Curler. 😸

Vi förstår utmaningen med längre och tjockare hår och uppskattar verkligen din feedback, då den hjälper oss att göra våra produkter ännu bättre. 💖

Om du behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss på chatten, på telefon 010-810 90 98 eller via e-post: kundservice@comforth.se. Detta kan göras på vardagar från kl. 08-20, på helger från kl. 10-16 och på helgdagar från kl. 10-15. 🤗

Önskar dig en fantastisk sommar! 🌞

De varmaste hälsningar

Mycket bra service

Mycket bra service, min Comforth IPL - Permanent Hårborttagare slutade fungera. Jag skickade bilder på felet. Fick direkt hjälp. Dem skickade till mig en ny utan extra kostnad. Jag rekommenderar varmt Comforth. Dem svarar snabbt på chatten, man behöver inte vänta flera dagar på hjälp/svar. Man får hjälp direkt. Mycket trevlig personal.

4 juni 2024

Hej Mariam

Tusen tack för din fantastiska recension. ✨

Det gläder oss mycket att höra att du haft en bra upplevelse med vår kundservice. 😘

Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder snabbt och effektivt, så det är härligt att veta att vi kunde lösa problemet med din IPL. 💓

Vi uppskattar mycket din rekommendation och dina lovord om vår produkt och vår kundservice. Hos oss är det viktigt att våra kunder känner sig väl omhändertagna och får den hjälp de behöver direkt. 🌹

Önskar dig en riktigt härlig dag! 🌞

Många sommarhälsningar
Ann-Sofie, Comforth Scandinavia

Jag är nöjd med produkten som gör det…

Jag är nöjd med produkten som gör det den ska och verkligen värmer kroppen inifrån och ut.
Nackdelen är att den är tung, då man ligger i den så kan man inte ha fötterna i ett naturligt läge, så antingen måste du ha fötterna i ett läge med tårna ut åt sidorna, vilket inte blir så avslappnat för knäna, eller så måste du ha dom pekandes rakt ner. Så jag kommer överväga en madrass istället till min mamma, för den här skulle inte hon klara att ta sig i och ur själv.

24 juni 2024

Hej Malin

Tack så mycket för din fina recension. 🌟

Det gläder oss att höra att produkten fungerar bra för dig! 🥰

Att komforten är viktig, särskilt när det gäller att kunna vila på ett naturligt och avslappnat sätt, är något vi verkligen tar på allvar. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra våra produkter. 🙏

Om du har frågor eller om det finns något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att kontakta oss. 🌺

Önskar dig en underbar dag! 🌞

Bästa hälsningarna
Ann-Sofie, Comforth Scandinavia

Jag köpte en bastufilt och ett fodral…

Jag köpte en bastufilt och ett fodral av frotte. Enkelt att köpa över nätet. Produkterna kom i två sändningar och det stod tydligt i mail som skickades som information.
Är väldigt nöjd med bastufilten, fantastiskt skön att ligga i och det hjälper mitt lymfsystem att flyta på bra, jag slipper ömma armar och ben.

22 maj 2024

Hej Karin

Tusen tack för din fantastiska recension! 😊

Vi är otroligt glada över att höra att du är nöjd med ditt Saunatäcke, Carecover och vår service. 😸

Det låter fantastiskt att Saunatäcket har haft en så positiv påverkan på ditt välbefinnande och hjälper ditt lymfsystem. 💖

Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på chatten, 010-810 90 98 eller på kundservice@comforth.se. Vi kan nås alla vardagar från kl. 08-20, på helger från kl. 10-16 och på helgdagar från kl. 10-15. 🤗

Önskar dig en riktigt skön helg! 🌞

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa. Snabb leverans.
Inget att klaga på…bra jobbat! 👍😊

10 juni 2024

Hej Jenny

Tack så mycket för din positiva feedback! 🌟

Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att beställa och att vår leverans var snabb.

Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen, så det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. 😊

Om du har fler kommentarer eller frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. 🌞

Önskar dig en underbar helg!

Bästa hälsningar,
Simone, Comforth Scandinavia

Snabb leverans. Produkten håller det den lovar. Tydlig kommunikation och information.

11 juni 2024

Hej Anna

Tusen tack för din fina recension. 🎀

Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med leveransen, produkten och kommunikationen. 😘

Vi arbetar hårt för att leva upp till vad vi lovar, och din feedback betyder mycket för oss. ❤️

Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, är du alltid välkommen att kontakta oss. 🌞

Önskar dig en underbar dag! ✨

De allra bästa hälsningar